Eduard Matei Postat Noiembrie 26, 2020 Share Postat Noiembrie 26, 2020 (editat) 19 hours ago, TETEA. said: Nu inteleg cum ai tras oncluzia ca merg doar impinse... ba! A zis vanzatorul asta? Pune un quote cu discutia. Sau te-a deranjat ca ti-a facut dedicatie in anunt? Acelasi raspuns si pentru motocicleta cealalta. Si nu, chiar nu ma intereseaza deloc "dedicatia". Ma enerveaza doar ca minte si nu vrea sa modifice sau sa mentioneze asta in descriere. Uite aici un screenshot. Bine ca nu poate sa dea delete la mesaje :). Acum nu mai raspunde. Plus ca din cate vad anuntu e de mult pe site, doar ca el le actualizeaza zilnic, probabil ca sa para noi, chiar nu stiu. 8 hours ago, Eduard Matei said: Acelasi raspuns si pentru motocicleta cealalta. Si nu, chiar nu ma intereseaza deloc "dedicatia". Ma enerveaza doar ca minte si nu vrea sa modifice sau sa mentioneze asta in descriere. Uite aici un screenshot. Bine ca nu poate sa dea delete la mesaje :). Acum nu mai raspunde. Plus ca din cate vad anuntu e de mult pe site, doar ca el le actualizeaza zilnic, probabil ca sa para noi, chiar nu stiu... ba! Editat Noiembrie 26, 2020 de Eduard Matei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 26, 2020 Share Postat Noiembrie 26, 2020 A scris "normal ca functioneaza", dupa care a zis ca sunt pt piese. Nu stapaneste bine limba romana, si cred ca fiecare ati vorbit pe limba lui. Oricum nu e toata discutia. Asta nu e tepar, doar un parlit trist. Tepele nu se dau asa, sa scrie una in anunt si la telefon sa spuna contrariul. Ca se lamureste clientul si nu mai vine sa vada marfa. Un tepar care se respecta o tine pe a lui si cand ii arati ca e cadrul stramb, iar de bataia din motor spune ca "toate face asa!". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Ianuarie 19, 2023 Share Postat Ianuarie 19, 2023 Las si io asta aici.Nush daca topicu e de orice țepe..nahhh Am mers mai departe...am dat adresa planeta marte,nr tel 89898989 sat beijing,tara uruguaiA zis ok,si a cerut nr de card Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate