Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Daca stai si te gandesti, e mai usor sa te sprijini in permanenta pe un preten imaginar care preia toate responsabilitatile si "te ajuta" la nevoie, decat sa te bazezi exclusiv pe tine insuti

Daca te tine sa muncesti, sa tragi de tine, sa dormi 4 ore pe noapte, sa mananci putin, sa nu te imbolnavesti in acelasi timp ... asta nu mai inseamna ca "materialul" pus la dispozitie de Creator e bun (cum zicea un baiat bine informat mai devreme)? Sau inseamna ca se zice... "ma bazez doar pe mine". Pff.... de ce ma pot baza pe un G Klasse mai tare decat pe o LADA? Tot material de concurs e si ala... Daca traiesti cu parerea ca esti intr-o LADA si te plafonezi acolo n-ai sa descoperi in veci ca Sefu ti-a dat pe mana G Klasse :wacko: Stiu, e trist si cei mai multi habar n-au.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da de ce tre sa-mi dea sefu? De unde pana unde exista un sef? De ce ai nevoie de sef? Esti cumva din specia canidae?

Eu tot ce vorbesc e mult mai sus decat argumentele tale (pe care sincer le consider de gradinita). Pur si simplu ma amuza teribil cand vad oameni care cred in prostii si se mai si mandresc cu asta.

Link spre comentariu

Si ce tot ne plictisesti cu bani pentru omul ala? Am inteles, ne-ai propus - intr-un mod nu prea inspirat, a sunat ca si cum am fi inutili pe aceasta lume daca nu donam ceva cuiva, o tampenie oricum - dar deja devii agasant; ce-ar fi sa dau un cont sa-mi bagati si mie niste bani, am si e nevoie sa-mi iau un Harley Flathead de colectie, cum, nu ajutati un roman sa achizitioneze o valoare pentru patrimoniul national? Rusine sa va fie, atei satanisti si tatuati ce sunteti...

Dar pentru ca imi esti simpatic ca si personajul istoric dupa care ti-ai luat nick-ul, iti dau o sugestie - propune redirectionarea a 2% pentru A. Filimon, sigur o sa fie mult mai eficient.

Link spre comentariu

Cesare, unde ti-ai pierdut simtul umorului? L-ai scapat in cutia milei? Nu pun pariuri si nu e clar unde bati cu metafora aia cu trenul; daca nu intelegi o gluma, poate ca ar trebui sa eviti ocupatii care presupun sa citesti mai mult decat o carte de telefon sau facturile curente - asta pentru ca mi-ai raspuns cu o insulta la modul serios... Nu ca mi-ar pasa de "vorbe grele" sau de invartit de casti, interesant concept, by the way, era poate mai kinky cu rotirea axiala a chilotilor...

De gasca de la Humanitas am o parere proasta; doi filozofi de mana a doua formati la scoala falimentara a asa-zisei "rezistente prin cultura" - foarte probabil sa fi fost "sub acoperire" la Noica, cum altfel puteai sa povestesti linistit pe vremea aia cu acel om, chiar daca Securitatea ii cam taiase aripile, plus un fizician raspopit cu deliruri mistice si cu discursuri fara idei dar epatant de pline de citate. Pentru astia sfintii sunt vii pentru ca asa vrea inca SRI-ul, divizia ortodoxa si Pontifex Maximus Basescianus. Parca prefer un chiulangiu - vorba lui Sagan, marile minti s-au format in pofida scolii, nu in urma ei.

Cum ziceai, ceac-pac?

Aaa... deci nu e bun cu insulte. Vorba de arici pogonici - stiu, nu-ti place sa ti-o aduci aminte: ce tie nu-ti place, altuia nu-i face :)

Pariu ca de abia te misti pe trenul ala al tau, cu gagici tatuate trase-n pele ecologica, pe persoana lor fizica. Facem proba. Vrajeala e cum sa faci sa pari grande. Naspa... daca e sait de "ai laic motosicli" nu am putut sa ma abtin :wacko:

N-am vrut sa aduc vorba de Noica, nu mai este pe lumea asta. Hmm... deci si ala era tot un "fraieri"? Si necredincios poate? Bai... nu, nu merge asa. Adica oamenii destepti sunt de fapt niste fraieri si fraierii de pe motoretism nu-s niste fraieri.... Ba... s-a intors lumea cu fundu-n sus, ma crezi? :laugh:

Link spre comentariu

propune redirectionarea a 2% pentru A. Filimon

Imposibil, e persoana fizica. Poti sa bagi mana in portofel, cata bere bei de 10 euro? Sau vodca? Poti sa renunti la ea de dragul omeniei din tine? Sau te deranjeaza ca te deranjez? :wacko:

Link spre comentariu

Hai ca o dam in elucubratii.

In ce priveste Creatorul de care vorbesti, eu unul stau mai bine decat tine. Tu ai doar unul, eu am doi.

Mama si tata.

Ca sa nu vorbesc de cum se numeste produsul rezultat atunci cand exista un singur participant la procreere..

Nu am inteles paralela dintre Lada si G-Klasse, dar poate sunt io mai tampit, asa.

In general, imi cumpar singur motocicletele/masinile.

Tie ti-a luat Dumnezeu mobra? Oau! Pai cred ca reconsider posibilitatea de reconvertire religioasa, daca ma asteapta un SixDays in fata bisericii, acuma plec!

Link spre comentariu

Dar pentru ca imi esti simpatic ca si personajul istoric dupa care ti-ai luat nick-ul

Asa ma cheama.

Mesaj completat

Nu am inteles paralela dintre Lada si G-Klasse

Metafora

Mesaj completat

dar poate sunt io mai tampit, asa.

Te dai modest si cred ca minti. Nu-i nimic, asa e firea omlui, si eu mint :wacko:

Link spre comentariu

Cesar, esti incoltit ai ai inceput sa faci pe spiritualul. Raspunde la ce te-am intrebat:

Tu tot ce faci in viata faci bine si cat mai bine de dragu lu Mnezo?

Mesaj completat

Nu am inteles paralela dintre Lada si G-Klasse, dar poate sunt io mai tampit, asa.

Vrea sa zica ca el cu ajutoru lu Mnezo.. reuseste mult mai multe decat unul care e de capul lui, bazat doar pe forte proprii.

Afirmatie care ma face sa ma tavalesc de ras, ma duc afara in iarba ca e soare! :wacko:

Link spre comentariu

Asa ma cheama.

Ces/zar,

De la o vreme observ ca esti foarte activ pe forum-ul asta nasparliu. Ce s-a intamplat, nu ai ce modera pe celalalt? Sau iti place cearta si ai tras repede aici?

PS: si, fara suparare, vezi ca pana la Andrei Filimon mai sunt si altii care au nevoie de donatii.

Link spre comentariu

Pai la mine nu se leaga, ca nu (mai) am masina...

Link spre comentariu

Noica, dupa ce a fost linistit de comunisti - nu comentez si nu as pretinde la nimeni sa se sacrifice, sau sa reziste ideologic unor lepre tortionare fara minte - a contribuit, poate fara sa vrea, la atmosfera abulica in care s-a pomenit intelectualitatea romaneasca din "epoca de aur"; filozofia lui, discutabila ca valoare si ca impact in istoria ideilor, a convenit perfect autoritatilor timpului prin promovarea neutralitatii si "neamestecului in treburile interne". Era o forma frumoasa fara fond, ca atatea manifestari ale culturii romanesti. Nu ia nimeni in serios de la noi decat oameni ca Eminescu, Eliade, Ionesco, Cioran, Culianu, toti exilati, contra, sau chiar, la extrem, posibil asasinati de politia gandirii romanesti.

Cu din alea trase in piele ecologica poate tu... Echt leder, crestin retrograd, fara surogate. Si tot nu inteleg ce-i cu trenul, poate ar trebui sa iti recomand forumul CFR?

Link spre comentariu

Cesar, esti incoltit ai ai inceput sa faci pe spiritualul.

V-am zis de mai devreme ca e cuibul de viespi :laugh:

Mesaj completat

Tu tot ce faci in viata faci bine si cat mai bine de dragu lu Mnezo?

Poti sa reformulezi, te rog? :wacko:

Link spre comentariu

Pai in cazul asta tu esti cel putin masochist...

Link spre comentariu

A, nu mai e tren, e viespar. Well, cred ca o comunitate de credinciosi monoteisti seamana leit cu una de insecte coloniale, deci nu prea se potriveste ca eticheta nici macar unei "motley crue" ad-hoc de atei forumisti. O tot dai in bara si cu comparatiile si cu metaforele, ce naiba e cu tine, schimba-ti si tu cafeaua sau apa in care o faci... Nu folosi apa ramasa in PET de la Boboteaza, poate au pus bromura in ea.

Link spre comentariu

Daca te tine sa muncesti, sa tragi de tine, sa dormi 4 ore pe noapte, sa mananci putin, sa nu te imbolnavesti in acelasi timp ... asta nu mai inseamna ca "materialul" pus la dispozitie de Creator e bun (cum zicea un baiat bine informat mai devreme)? Sau inseamna ca se zice... "ma bazez doar pe mine". Pff.... de ce ma pot baza pe un G Klasse mai tare decat pe o LADA? Tot material de concurs e si ala... Daca traiesti cu parerea ca esti intr-o LADA si te plafonezi acolo n-ai sa descoperi in veci ca Sefu ti-a dat pe mana G Klasse :wacko: Stiu, e trist si cei mai multi habar n-au.

Deci ca sa traduc ce ai scris tu. Din tot textul reiese ca mnezo te ajuta sa realizezi mai multe decat poti in mod normal, necredinciosii care se bazeaza doar pe ei nu reusesc sa-si descopere potentialul maxim.

Din prima parte eu inteleg si ca mnezo te impinge sa mergi mai departe, sa faci fata cu succes efortului si sa obtii performanta datorita lui.

Acuma eu te intreb, tu in viata faci tot ce faci bun ca asa iti zice mnezo? De dragul lui?

Link spre comentariu

Cu din alea trase in piele ecologica poate tu... Echt leder, crestin retrograd, fara surogate. Si tot nu inteleg ce-i cu trenul, poate ar trebui sa iti recomand forumul CFR?

O arzi mason dar faci ce faci si o dai in copilarii - "poate tu...". Ma crezi? Asa fac copii mici :wacko:

Tren e ce conduci tu, aaa... pff, scuze, nu stiai. Pariu pe toti banii tai de vodca si bere pe un an ca nu te tii pe strada dupa un prieten de-al meu incepator cu carnet de mai putin de-un an. :laugh: iu laic motosicli? Aaa... da , stiu ca e naspa sa se duca discutia spre posibile insulte dar daca stii ca nu-ti place, de ce continui sa dai cu sutul la vorba aia de arici pogonici pe care ti-am zis-o mai devreme?

Mesaj completat

Deci ca sa traduc ce ai scris tu. Din tot textul reiese ca mnezo te ajuta sa realizezi mai multe decat poti in mod normal, necredinciosii care se bazeaza doar pe ei nu reusesc sa-si descopere potentialul maxim.

Din prima parte eu inteleg si ca mnezo te impinge sa mergi mai departe, sa faci fata cu succes efortului si sa obtii performanta datorita lui.

Acuma eu te intreb, tu in viata faci tot ce faci bun ca asa iti zice mnezo? De dragul lui?

Chiar as vrea sa iti raspund dar trebuie sa ma ajuti cu un aspect - scrie si tu frumos, cum se scrie... :)

Link spre comentariu

Intotdeauna apare careva care se pisha contra vantului; e mai biker ca restul, mai erudit ca Noica-ca tot se vorbeste despre telectuali, e mai credincios ca Papa, e mai intepator ca "viesparul" in care se baga de buna voie.

Bai, eu n-am sa inteleg genul asta de oameni..useri de aici au cont si pe Probaic; aici, oricate mojicii se fac, nu exista cenzura ca acolo. De ce nu stai,mai Cesar, sa moderezi acolo topicurile despre floricele si mielusei, sa aperi exilatii, ostracizatii, migratorii? Ce vantulet de primavara te aduce aici si mai ales CE CUVINTE ALE LUI DUMNEZEUL ALA AL TAU te fac sa scrii aici si sa dai cu batu'?! Credinta? Nu cred, stimate domn...ai doar o rautate in tine combinata cu infatuare, care demonstreaza inca o data ca "viespea" esti tu. Sau, cumva, doresti sa faci un studiu, o antiteza intre forum-uri? Elemente ca tine fac din forumu' asta un viespar.....no offence :wacko: De fapt poti sa te simti ofensat, dar e doar parerea mea.

Link spre comentariu

Cesare, nu te lansa in supozitii.

Nu-l cunosti pe om. Poate ca trece pe langa tine cu Volusia de faci otita.

Oricum, chestiunea este irelevanta in aceasta discutie.

Link spre comentariu

Bai, eu n-am sa inteleg genul asta de oameni..useri de aici au cont si pe Probaic

Coxanelule, am si eu fani ba! :wacko:

Sper doar ca esti o admiratoare sincera si nu te va lovi invidia :)

Mesaj completat

Doar de un Rocket3 al lui Acvilas, la care facem acum un tuning, ma tem :laugh:

Editat de Cesar
Link spre comentariu

Taci ca acum vine si el cu amenintari d'alea de para cu amantlac etc, ca se poarta. S-a purtat si pe topicul inchis, vad ca drumurile duc si aici catre acelasi punct.

Nu pot sa nu remarc faptul ca si aici si pe topicul inchis, un "credincios" a dus la deraierea trenului(ca sa nu-l dezamagesc pe Cesar) :wacko:

Mesaj completat

Coxanelule, am si eu fani ba! :)

Sper doar ca esti o admiratoare sincera si nu te va lovi invidia ;)

Intelegi ce vrei tu din cele scrise..mare semn de maturitate si intelepciune crestina. :laugh:

Vrei un PM cu explicatiile?

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic