Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum, daca Endo cauta "scapari" si nu-i iese, luandu-se de user-ul meu afirmand ca stie el motivul pt.care mi-am ales acest nick....deci intervenind fortat in liberul meu arbitru, nu pot decat "sa ma rad" :(

Nu stiu cum ti-ai ales username... Tu stii cum. Dar inclin sa cred ca nu l-ai ales fara vreo semnificatie. Nu stiu, dar fac o presupunere, evident. Daca "Satana" inseamna altceva decat dracu... mi-ar placea sa spui ce :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pe bune ca nu-i gluma. Doar nu am o relatie speciala cu un demon, ca sa imi explice el strategia sefului celui mare... mai aud si eu ce vrobesc oamenii prin metrou, la coada la market, etc

Daca iti zic ca acum o ora eram la posta si ridicam un colet si doi baieti de liceu discutau despre cum se epileaza pe picioare, crezi ca glumesc?. Pe bune ca s-a intors lumea cu koorul in sus :(

Dude ... esti ... matur din cate am inteles de la Satana ... :D)

Si cu toate astea ... tu asociezi epilatul pe picioare cu satana ? ... WTF dude ? Mai scoate capul din internetul asta ... sau fa-ti cont pe second life si stai acolo.

Asta e lumea ... se schimba intr-una ... nu stiu ce e asa de greu de inteles? How the fuck cares ce fac 2 mucosi? ... si tu judeci toata lumea dupa 2 mucosi ?

Ce scrie in biblie despre baietii de liceu care se epileaza ? Ahhh .. sorry ... in biblie nu scrie nicun rand de educatia igienica ... vorba lu Zaelu ... de elementarul spalat pe maini ...

Link spre comentariu

Nu stiu cum ti-ai ales username... Tu stii cum. Dar inclin sa cred ca nu l-ai ales fara vreo semnificatie. Nu stiu, dar fac o presupunere, evident. Daca "Satana" inseamna altceva decat dracu... mi-ar placea sa spui ce :D

Cu mare drag iti spun ce, insa numai dupa ce imi raspunzi tu daca stii ce aperi cu atat patos :( .

Ca si Artemis-zeita olimpiana a vanatorii, Satana este un personaj(in viziunea mea, evident). Daca voi vreti sa credeti ca exista dracu', n-aveti decat..eu prefer sa-mi umplu creierii cu alte chestii mult mai utile :D

Link spre comentariu

:( ... esti de groaza frate ...

Ia incearca sa nu mai faci presupuneri ... ca as face si eu una acum ... nu prea-ti merge atelieru vad ... aluneci spre faliment ? Scrii in continuu aici pe forum de azi dimineata ... asta denota ca n-ai clienti ...

Pot face mai departe presupuneri ... ori esti mana stanga, si oamenii s-au saturat, ori n-ai vad ... ori e praf economia ?

Te-ai rugat si tu de cand e criza sa mearga treburile mai bine? Chiar sunt curios ...

Link spre comentariu

Dude ... esti ... matur din cate am inteles de la Satana ... :()

Si cu toate astea ... tu asociezi epilatul pe picioare cu satana ? ... WTF dude ? Mai scoate capul din internetul asta ... sau fa-ti cont pe second life si stai acolo.

Asta e lumea ... se schimba intr-una ... nu stiu ce e asa de greu de inteles? How the fuck cares ce fac 2 mucosi? ... si tu judeci toata lumea dupa 2 mucosi ?

Ce scrie in biblie despre baietii de liceu care se epileaza ? Ahhh .. sorry ... in biblie nu scrie nicun rand de educatia igienica ... vorba lu Zaelu ... de elementarul spalat pe maini ...

Da ma... stiu. Corect, aplec urechea.... gresit total, nu era aplecata. M-a izbit vibratia acustica in pavilionul drept si apoi curiozitatea m-a mentinut in pozitia "pe receptie" pana la finalul transmisiei. Sti stiu... ma informez pe cai ilegale, interceptez convorbiri private :D

Asta poti sa te faci ca n-o pricepi - inventia cu dracul nu exista este la fel interceptare de convorbire privata de mai multe ori. De fiecare data alti protagonisti in alt loc public. Pe cuvant insa ca nu i-am contrazis :D

Roger!

Mesaj completat

Cine e zaelu? Am vazut ca da sfaturi la baietii care vor sa se dea tare si mai tare cum sa puna genunchii pe jos dar el n-a facut treaba asta ever-ever ?!?

Link spre comentariu

@Satana.

Eu ma refeream la asta:

"Dumnezeu ii ajută pe cei ce se ajută singuri - Aesop"

De ce?

Uite:

"pt ca multi credinciosi, prin rugaciunile lor, CER si eu nu stiu/vreau sa cer, prefer sa fac ceva in sensul asta;"

La ce spui tu (in bold) raspunsul din partea mea este: De ce li s-ar da? Au umbra color?

Free Budd free Budd dar Budd cred ca s-a cam zis cu el de pe forumul asta. :(

In legatura cu clinciul de intrebari si raspunsuri dintre Dan06 si Caesar:

Eu cred ca puneti intrebarile cam "strimb" si raspunsurile... "gindite" ele de altfel, pica si mai pe linga.

Cum adica ce a fost inainte de logica? Din ce perspectiva?

Darwinistic vorbind, mintea umana este o evolutie a mintii animalelor ce i-au fost stramosi omului. La distanta mare putem conchide ca inaintea logicii au fost latraturile si chelalaiturile. Logica odata "aparuta" nu a eliminat "latraturile emotionale"... din contra... functioneaza in paralel... Heck... mintea ca mintea dar creierul... masina e si mai in urma... functioneaza numa fifty-fifty. Tehnic, logica este o metoda rafinata de calcul a mintii care la rindul ei este sistemul de operare al creierului.

Asa ca... nu vad relevanta... "inainte de logica ce fu?" La ce foloseste intrebarea asa suie cum e? Rezolva problema importantei dozajului hormonilor in creier vizavi de ducerea la bun sfirsit a calculelor complexe?

Daca pentru omu de rind sau pentru credinciosul de serviciu mi se pare normal sa nu o ia "darwinistic"... pentru atei/agnostici consider ca e o pierdere sa nu puna problema si din punct de vedere "evolutionist".

De ce mintea? de ce logica? Cum au aparut ele? impinse de ce nevoie?

Care este functia primordiala a mintii? De ce consuma resursele? Cu ce ajuta "masinaria"?

Link spre comentariu

Cesar, mai bine zi si mie de unde dracu' cumpar o cheie de 46.. :(

Baa... tu stai bine. Eu trebuie sa imi fac cheie octogonla de 50 :D

Stai ca ma duc sa vad in dulapul cu scule, revin in 5 minute.

Mesaj completat

Am de 46 - inelara cotita, cheie combinata si tubulara cu patrat de 1' Scrie DRAPER pe ele :D

Daca erai in zona iti imprumutam ...

Link spre comentariu

...

Cine e zaelu? Am vazut ca da sfaturi la baietii care vor sa se dea tare si mai tare cum sa puna genunchii pe jos dar el n-a facut treaba asta ever-ever ?!?

Tare asta :()

... vezi in recordurile de la amkart si serres

Link spre comentariu

Pentru cesar si endo: uite cu ce se preocupa semenii vostri mai...practicanti, cei mai interesati de credinta... Discuta pe forumul dedicat credinciosilor, probleme disperate, si adreseaza in mod direct intrebari grele catre cer:

"Domnul Isus Hristos a dat porunca, sa vestim cuvantul Sau pana la marginele pamantului...

In prezent sunt foarte multe miscari care fac aceasta: prin mass-media, Sport, asistenta sociala, si multe altele.

Dar cum am putea sa-L slavim pe Domnul si sa inaintam Cuvantul Sau prin stiinta?"

Raspund eu in numele Dumnezeului vostru: "Nu se poate."

Ca sa nu credeti ca m-apuc sa inventez aiurea, iaca si un link http://www.cetatea.ro/forumsmf/index.php?P...amp;topic=424.0

Voi aveti cont acolo? Daca nu, eu cred ca ar trebui sa va faceti, sunt multi ca voi acolo... De fapt, cred ca v-ati simti marginalizati chiar de catre ei, pentru ca nu sunteti destul de crediciosi, si ganditi prea mult.

Asa ca lasati discutiile noastre de oameni mari, daca va depasesc, si ajutati si voi fratii vostri sa gaseasca solutii la probleme apasatoare, cum ar fi implementarea religiei in stiinta.

Link spre comentariu

@Satana.

Eu ma refeream la asta:

"Dumnezeu ii ajută pe cei ce se ajută singuri - Aesop"

De ce?

Uite:

"pt ca multi credinciosi, prin rugaciunile lor, CER si eu nu stiu/vreau sa cer, prefer sa fac ceva in sensul asta;"

La ce spui tu (in bold) raspunsul din partea mea este: De ce li s-ar da? Au umbra color?

Free Budd free Budd dar Budd cred ca s-a cam zis cu el de pe forumul asta. :D

Nu toti, dar majoritatea credinciosilor isi duc existenta sustinand ca "asa a vrut D-zeu", in loc sa faca ceva, sa-si asume. Eu n-o sa zic ca mi-am luat o teapa(stiu eu cu ce) maaare pt ca asa a vrut D-zeu, ca am fost rea; prefer sa zic ca am fost tuta si n-am cantarit corect variantele. Nu vreau sa duc o existenta simpla. Daca am un D-zeu deasupra capului, asta nu-mi da dreptul sa il uzez pt toate partile.

Acum, am o curiozitate: astia care sustineti ca sunteti credinciosi, de cate ori va duceti la biserica pe an? Treceti pe sub masa? Dati rotocoale-n genunchi in jurul bisericii? Pupati icoane? Sincer, eu nu cred ca faceti asta..vca place doar sa intaratati :(

Link spre comentariu

Tare asta :()

... vezi in recordurile de la amkart si serres

Da, stiu ca-i tare. M-am distrat :D

Aaa... clar, cine, Choy, nu, tu esti Choy ma? Pff... scrii romaneste dar de vorbit nu parlesti :D))

Mesaj completat

Dar cum am putea sa-L slavim pe Domnul si sa inaintam Cuvantul Sau prin stiinta?

Raspund eu in numele Dumnezeului vostru: "Nu se poate."

Ba da, se cam poate. Nambar oan: principiul doi al termodinamicii. Daca cineva il combate pe asta ca sa potriveasca teoria evolutionista si face si o demonstratie coerenta, trec la nambar tu :D

Naspa de tine, vezi, acum ma faci sa parasesc nivelul tau si nu te mai pot ajuta. Temporar doar, ma intorc :D

Editat de Cesar
Link spre comentariu

Da, stiu ca-i tare. M-am distrat :D

Aaa... clar, cine, Choy, nu, tu esti Choy ma? Pff... scrii romaneste dar de vorbit nu parlesti :D))

Hai ca am sarit de la subiect ...

Ia baga raspunsul la intrebarea daca te-ai rugat pentru relansarea economiei .. si vezi ca e curioasa si satana de niste rugaciuni :(

Link spre comentariu

Recunosc ca ma amuz copios pe seama lui Cesar si a lui Endo (desi Endo e cam rasuflat cu aceleasi glume mereu) dar ce citesc pe forumul ala al crestin-ortodocsilor e priceless. hai sa va spicuiesc cate ceva:

"Minuni

a) ale presbiterilor

-exorcizări

-netransmiterea bolilor prin împărtăÂşirea în spitale cu aceeaÂşi linguriță

-tulburarea celor demonizați în apropierea obiectelor sfințite

b ) ale celor foarte crescuți duhovniceÂşte

-zvonuri/mărturii despre minuni ale lor

-trupuri neputrezite; tulburarea celor demonizați în apropierea lor Âşi zvonuri/mărturii despre vindecări."

Astea au fost culese din invataturile ortodoxiei...

Editat de Roger Moore
Link spre comentariu

Pff... incerci sa pari superficial si amuzant... realitatea e ca nu poti mai mult.

Mie sila ca am schimbat cu tine replicile de pina acum. Hai la ignore list cu tine!

Link spre comentariu

Recunosc ca ma amuz copios pe seama lui Cesar si a lui Endo (desi Endo e cam rasuflat cu aceleasi glume mereu) dar ce citesc pe forumul ala al crestin-ortodocsilor e priceless. hai sa va spicuiesc cate ceva:

"Minuni

a) ale presbiterilor

-exorcizări

-netransmiterea bolilor prin împărtăÂşirea în spitale cu aceeaÂşi linguriță

-tulburarea celor demonizați în apropierea obiectelor sfințite

:( ale celor foarte crescuți duhovniceÂşte

-zvonuri/mărturii despre minuni ale lor

-trupuri neputrezite; tulburarea celor demonizați în apropierea lor Âşi zvonuri/mărturii despre vindecări."

Astea au fost culese din invataturile ortodoxiei...

Acum sunt eu curios nevoie mare. Te ocupi cumva cu stiinta? :D Adica e meseria ta legata de un aspect foarte precis si poti spune clar - eu fac/muncesc/produc stiinta?

Link spre comentariu

Credinta o ai in suflet love0038.gif

Sa-ti vand un secret, cine nu-l iubeste pe dumnezeu si sa aibe puterea de a se oferi total in voia lui, nu o sa cunoasca niciodata iubirea love0087.giflove0087.giflove0087.gif

“Dumnezeu este iubire” iar acela care incearca sa-l defineasca este un orb care incearca sa masoare nisipul de pe fundul marii

:(

@Satana - nu cumpara ce iti vinde battleofwits, oricat ar costa, e mult prea scump. Tu oricum nu o sa stii ce e iubirea pana nu te iubesti cu Dumnezeu... Stii vorba aia: "Once you go God, you never go back."

Link spre comentariu

@ santana

ERONAT! Daca ar fi sa ma iau dupa Biblie, Dumnezeu ar trebui sa ne iubeasca in mod egal; doar toti suntem fii lui si supusi greselii.Cred ca ne vede in mod egal..

Pai nu este eronat. El ne iubeste la fel. Noi il vedem atat cat il iubim noi... adica pe masura credintei. Credinta are un sens mai aparte, caci altfel nu are nivel... Crezi sau nu crezi. Deci trebuie vazuta mai mult ca iubire...

Daca voi vreti sa credeti ca exista dracu', n-aveti decat..eu prefer sa-mi umplu creierii cu alte chestii mult mai utile

Ia gandeste-te tu sa veyi ca lucrurile alea utile s-ar putea sa fie mai mult inutile. Diavolul este acel ceva, care ne face pe noi sa comitem lucruri mai mult sau mai putin urate... cum ar fi cei cu liber arbitru care injura si jignesc pe aici. Si eu fac lucruri urate, deci si pe mine ma pacaleste diavolul... Si orice sfant poate cadea intr-o clipa daca nu vegheaza permanent... Deci starea de sfintenie nu este garantata pana la moarte...

Eu n-o sa zic ca mi-am luat o teapa(stiu eu cu ce) maaare pt ca asa a vrut D-zeu, ca am fost rea; prefer sa zic ca am fost tuta si n-am cantarit corect variantele.

Poti sa preferi, dar nu se schimba lucrurile, caci nu poti sa stii dinainte unele lucruri... si mai ales nu tin de tine...

Acum, am o curiozitate: astia care sustineti ca sunteti credinciosi, de cate ori va duceti la biserica pe an? Treceti pe sub masa? Dati rotocoale-n genunchi in jurul bisericii? Pupati icoane?

Spre rusinea mea nu fac asta... Dar sper sa reusesc cat mai curand, caci asa trebuie...

Link spre comentariu

Acum sunt eu curios nevoie mare. Te ocupi cumva cu stiinta? :( Adica e meseria ta legata de un aspect foarte precis si poti spune clar - eu fac/muncesc/produc stiinta?

Da. Si nu, nu ma apuc sa iti povestesc ce fac si unde lucrez, dar iti raspund sincer, lucrez intr-un domeniu de stiinte exacte.

Si tu ai atelier de reparat carene si ce mai repari pe acolo, si mecanica e legata de stiinta.

Dar nu inteleg de ce m-ai citat cu ce am scris acolo, nu vad legatura cu intrebarea... Ma rog, poate ti-a fost lene sa scrii un "@Roger"

Da'...de ce intrebi?

Link spre comentariu

Pff... incerci sa pari superficial si amuzant... realitatea e ca nu poti mai mult.

Mie sila ca am schimbat cu tine replicile de pina acum. Hai la ignore list cu tine!

Ce frumos te ataci, like my ex wife :D

Zi-le ma la fraieri cum sa puna genunchiul jos. Lasa piscoturile, alunele si maslinele astea cu mine, sfatosule!

Te pup pe lista de ignore, ofticosule :(

Link spre comentariu

Credinta o ai in suflet love0038.gif

Sa-ti vand un secret, cine nu-l iubeste pe dumnezeu si sa aibe puterea de a se oferi total in voia lui, nu o sa cunoasca niciodata iubirea love0087.giflove0087.giflove0087.gif

“Dumnezeu este iubire” iar acela care incearca sa-l defineasca este un orb care incearca sa masoare nisipul de pe fundul marii

Orgasmul se socoteste ?

Link spre comentariu

Nu-i nimic interesant pe probaic, ha? Nu le dai fanilor tai, motoveteranii, sfaturi cum sa puna genunchiu' jos, sa toceasca slidere si sa polisheze carene? Aici nu e nimeni impresionat...

PS: imprumuta-mi mie, te rog, cheia de 46 ca i-o trimit eu lu' Belbody..pe semnatura :D

bueeeei @Endo, ma' tu faci misto?! Tu faci mistooooo............... :(

Editat de Satana
Link spre comentariu

:( ...

Ce mai baga râcă intre oameni 'mnezo asta ... :D unu cu genunchii pe jos, unu cu iubirea, unu cu capu' ... Babel, nu alta.

Daca se amuza cel putin la fel de mult ca mine, ma pot considera si eu 'mnezeu :D)

Link spre comentariu

Da. Si nu, nu ma apuc sa iti povestesc ce fac si unde lucrez, dar iti raspund sincer, lucrez intr-un domeniu de stiinte exacte.

Si tu ai atelier de reparat carene si ce mai repari pe acolo, si mecanica e legata de stiinta.

Dar nu inteleg de ce m-ai citat cu ce am scris acolo, nu vad legatura cu intrebarea... Ma rog, poate ti-a fost lene sa scrii un "@Roger"

Da'...de ce intrebi?

Nu, fii atent. In afara de ziua de azi si alte cateva cand am timp mai mult la dispozitie fac "risarci" in "aerospeis". Fac motorete doar pentru ca inca imi place sa ma murdaresc pe maini. Adica oleaca de cercetare pe structuri mai mult sau mai putin experimentale. Unele-s comerciale. Altele's materiale noi sau esantioane prototip. Am exercitiul proiectarii unui experiment si experienta ducerii pana la capat cu bine si apoi analiza rezultatelor. Am dat si erori, au existat si esecuri. Am dat si peste rezultate neasteptate, surprinzatoare.... Science nu este atat de simpla de priceput mereu. Saltul de la una la alta este si mai hazardat.

Normal ca ma amuza cei care se inchina la stiinta dar nu stiu cat de usor pot fi pacaliti de unul sau de altul cu "stiinta zice" si un nesemnificativ amanunt schimbat, omis sau sters. Na bun... ideea este ca putine lucruri sunt infailibile pe Pamantul asta, si Stiinta nu-i mereu rock solid.

Editat de Cesar
Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic