Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

ignoranta este inlocuita de cunoastere

cunoasterea incorecta e confuzia

confuzia este corectata de cunoastere

de fiecare data cind ceva se descopera dupa metoda stiintifica... ignoaranta este inlocuita de cunoastere

de fiecare data cind se descopera o eroare in ceea ce cunoaste stiinta... confuzia este corectata de cunoastere

adeca:

Daca cunoasterea este dovedita gresita ea era de fapt confuzia acum inlocuita de cunoastere.

Este absurd sa crezi ca poti inlocui cunoasterea dovedita confuzie... cu necunoastere...

Si mai absurd este sa te hlizesti ca mitza'n ventilator cind e demolata o cunoastere stiintifica, frecindu-ti mainile doar doar asta o insemna ca mnezo a scornit lumea in 6 zile si a obosit a saptea si s-a suparat pe poponari si a omorit aproape tot ce era viu si cum in marea iubire ce e "el" tot nu ii iertase pe oameni ca halisera din marul fermecat si nascocisera cum sa isi impreuneze pishatorile si cacastorile si gurile in moduri la care el nu se gindise (probabil ca e gelos ca nu poa sa si-o ia la kaka)... astfel a tocmit o telenovela cu o fecioara cu care incalca propriile 10 porunci si ii trinteste un plod... care e tot el... si care urmeaza sa fie schingiut de niste inapoiati care nu i-au inteles pantomima... anume facuta sa nu ii duca capu... apoi fiul moare si in timp ce isi tine perspiratia fo zi jumate (nu a rezistat cum sustin ziarele 3) se duce in iad unde e inamicu creat de marele iubitor atotputernic dar cvasi incapabil sa faca ceva.... si fiul bate dushmanu' la table de spala pacatu pacatului si idiotii care se gaseau in iad DIN MOTIVE PUR BIROCRATICE!!! sint eliberati sa isi vindece sechelele in statiunea balneo climaterica R.A.I.. Fiul dupa partida de table istorica cu Satanail se intoarce pentru finalul shoului grotesc unde invie... buhuhuuu... si e el dar nu e el ca s-a schimbat (s-a albit probabil) si apoi incaleca pe un nor si se duce invirtindu-se.

ce nu e clar?

Daca legea coispe a termodinamicii zice pirtz... atunci... povestea de mai sus este 100% adevarata.

P.S.

Fumeilor... sa nu uitati ca tot "beep-beep" ramaneti pentru mnezo... Mnezo iubeste numa pe mascul... adeca omu cu putza!!! De aia nu aveti ce cauta sa visati sa fiti preoti, de aia tre sa fiti umilite la cununie cu unsori pe la incheieturi, de aia tre sa va acoperiti frezele, etc, etc. Pentru ca mnezo e gay si va uraste ca i-ati dat lu bibeloul lui (pe care i l-ati rapit) sa haleasca marul fermecat. Pentru ca nu aveti putza! Ha!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce cauta un om asa inteligent ca tine, credincios, pe deasupra, pe topicul intitulat "de ce sunt ateu"?

Fii atenta, nimic nu e fara sens pe lumea asta... am sa-ti zic. Nu aici, iti scriu PM, il scriu inteligibil, necamuflat, fara mistouri.

Link spre comentariu

eu nu inteleg o chestie:

faci un topic despre cum ai devenit tu ateu si de ce

inviti si credinciosii ca sa-si dea cu parerea (ca de aia i-ai inclus in pool)

apoi iti bati joc(va bateti joc) de ei prin imagini si cuvinte jignitoare la adresa religiei lor(a se citi primele pagini din topic)

si astepti respect si intelegere sau mai stiu eu ce din partea lor spunand ca si ei au dreptul la opinie(de care tocmai ti-ai batut joc)

Link spre comentariu

eu nu inteleg o chestie:

apoi iti bati joc(va bateti joc) de ei prin imagini si cuvinte jignitoare la adresa religiei lor(a se citi primele pagini din topic)

si astepti respect si intelegere sau mai stiu eu ce din partea lor spunand ca si ei au dreptul la opinie(de care tocmai ti-ai batut joc)

Dreptul la opinie nu ii este nimanui negat, nicaieri. Chestia pe care nu o intelegi, e ca opiniile sunt de mai multe feluri, iar cele gresite, cele absurde, ridicole, sunt combatute de fiecare asa cum alege.

Nu incerca sa ma invinovatesti pe mine, initiatorul topicului, de mistourile care s-au facut la adresa religiilor si la adresa credinciosilor care au aberat pe aici de catre alti atei mai...glumeti. Retine, mistourile s-au derulat in ambele sensuri. Vrei sa faci misto de mine? Nu te opreste nimeni, dar accepta faptul ca pot sa contraatac. Spui o ineptie? Nu te supara daca o sa iti rad in fata. Este un topic pe un forum, unde oricine poate sa spuna cate ceva. Nu e nimeni obligat sa intervina, dar are dreptul.

Eu nu vorbeam de respect si intelegere din partea credinciosilor aici, pe topicul asta, exclusiv, ci de repectul si intelegerea din viata de zi cu zi, in care religia lor influenteaza viata altora.

Si apropos, daca mistourile din primele posturi (imagini care iau in deradere religia ta, sau afirmatii) ti se par nefondate, esti libera sa le combati, sa contrazici acele afirmatii, nu doar sa te plangi ca face lumea misto de religia ta. I-ai apararea, nu o mai victimiza atat.

Editat de Roger Moore
Link spre comentariu

Io nu sint de acord cu conceptia asta cu "respect pentru credinte". Mi se pare o expresie inventata de tip politically correctness.

Am mai zis pe aci. "A crede" din perspectiva religioasa inseamna a fi convins suta la suta de un lucru (divinu kaki maki etc). Acel 100% convingere inseamna absenta oricarui dubiu, lupta impotriva oricarei indoieli combinata cu o teama patologico-superstitioasa ca daca nu crezi 100% sau daca scapi vreo indoiala printre buci sau daca nu ai performanta de a crede 100% avind cel mai pur 0% dovezi... e de rau... mori tu... iti moare familia... se imbolnaveste porcu... chestii tipice venite de la un zeu al iubirii.

Cunoasterea nu are cum sa fie definitiva si e mijlocita. Nu detaliez acum... cei ce stiu, stiu detaliile cei ce nu stiu nu sint interesati. Daca cunoasterea nu e definitiva si e mijlocita... convingerea ca o cunoastere este adevarata 100% este o imposibilitate vecina cu 1+1=3. E impotriva definitiei din ipoteza si te trimite la absurd.

Cum mama dreq sa "respecti" ignoranta absurda?

Nu e nimic de respectat... doar dispret... cu tona.

Este o eroare grava imho chestia asta cu respectul credintelor. Este o confuzie datorata unor alaturari de sensuri... vine din ideea de a "respecta opiniile".

Pai vere... una e sa fii de opinie ca exista "mos craciun" si alta e sa ai credinta 100% ca exista "mos craciun"... si sa ceri bani si ora la scoala pentru ca ai dreptu...

Ai dreptu sa fii ignorant... n-ai decit. Dar nu tre sa pretinzi sa confundam noi ignoranta ta inversunata cu "o opinie" nevinovata". mai ales... "cine stie cunoaste"... Crestinismul e doar o fiara imblinzita... tircovnicii actuali ai iubirii se dau scolarite pe aici doar din cauza cistigurilor aduse de societatea seculara si progresele stiintei. Altfel... he he he... stim bine cine "n-avea timp de iubiri si bezele grotesti"

Link spre comentariu

eu nu inteleg o chestie:

Hello, Regino..long time, no see!

Iti explic eu pe scurt: topicul a fost facut in compensatie; celalat a fost sters fara explicatii. Probabil titlul nu e cel mai potrivit, insa crede-ma ca s-a vrut reinvierea celuilalt.

Daca este despre atei, credinciosii care sunt crescuti cu informatia ca trebuie sa fie toleranti cu ceilalti, nu prea au ce cauta aici, decat galceava. Referitor la imaginile batjocoritoare, exista intotdeauna optiunea sa nu intri pe topicul asta.

Fiecare isi spune parerea, insa fac pariu pe tine pe o cafea la Ace(sa o dai..sper eu curand :( ), ca in viata reala, nu e vreun ateu deranjat sa aiba prieteni credinciosi si vice-versa. E o chestiune de optiune si putem sa ne exprimam liber. Unii cauta raspunsuri cu capu', altii cu sufletul.......Hai sa n-o mai luam in tragic.

Zi-mi daca te bagi la pariu :D .

Starting from now, imi arog dreptul de a-i raspunde la reply Reginei Gheturilor(care e tare talentata,btw!!!!) si atat. Orice discutie pe topicul asta se opreste din motive subiective.

Link spre comentariu

@Zaelu

wow!

umanistule! tu trebuia sa te nasti in Evul Mediu si sa scoti lumea din ignoranta

@ merci Satano de complimente :(

aaa..am multi prieteni atei si multi credinciosi

nu vorbim despre asta . never!

de ce? ca nu suntem nici atat credinciosi si nici atat de atei

cheers!

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

@BATTLEOFWITS SI @CESAR

VA PORUNCESC SA VA INTOARCETI LA RUGACIUNI SI SA MERGETI IN CEA MAI APROPIATA BISERICA SA VA RUGATI MIE!

LASATI ACESTI ATEI IN PACE, VA PORUNCESC!

P.S. SUNT DUMNEZEU, DAR FOLOSESC CONTUL LUI NERVOPTIK CA EU MI-AM UITAT PAROLA!

Link spre comentariu

@BATTLEOFWITS SI @CESAR

VA PORUNCESC SA VA INTOARCETI LA RUGACIUNI SI SA MERGETI IN CEA MAI APROPIATA BISERICA SA VA RUGATI MIE!

VEZI CA PAROLA ESTE Fecoiara_Maria_Inghite666

PS: SUNT IOSIF... BULANGIULE

Link spre comentariu

Ar fi fost cel putin nerealist sa ne imaginam ca intr-un topic care discuta motivele pentru care cineva devine ateu vor fi laudate scripturile.

N-am avut prea mult timp de polemica astazi. In plus, cu atatea fete faine in jur, cui i-ar mai pasa de Cesar?

Link spre comentariu

@BATTLEOFWITS SI @CESAR

Iti fac mentorat la frane, gume si suspensii gratis. Partea nasoala este ca vei renunta si tu la ceva... de buna voie :(

Mesaj completat

In plus, cu atatea fete faine in jur, cui i-ar mai pasa de Cesar?

Corect, foarte bine spus :D

Link spre comentariu

Iti fac mentorat la frane, gume si suspensii gratis. Partea nasoala este ca vei renunta si tu la ceva... de buna voie :D

Pustiule ... esti plin de tine, pai ori e gratis, ori tre sa renunt si eu la ceva? ... deci nu e gratis.

Patreaza mentoratul pentru tine ... sunt satul de astia care vorbesc mult si plini de sfaturi ... chiar crezi ca toti suntem, cum iti place tie sa zici, "i like motosicli" ?

Mai bine fa servisare buna daca tot o faci pe bani ... nu uita sa strangi suruburile ... sa nu ai pe careva pe constiintza.

Mesaj completat

Fratele meu alb, imi pare rau daca ti-am lasat impresia ca m-ar preocupa ateii, a fost fara intentie :D pe mine ma preocupa doar bisexualele :(

S-a dovedit stiintific ca jesus era negru ... deci ta-su (Adica EU) ... tre sa fi fost cel putin negru, ca maria era alba.

Iti place sa ai 2 langa tine ... nebunule ... si mie mi-a placut ... da' diferenta e ca atunci aveam 18 ani ...

Editat de nervOptik
Link spre comentariu

Pustiule ... esti plin de tine, pai ori e gratis, ori tre sa renunt si eu la ceva? ... deci nu e gratis.

Patreaza mentoratul pentru tine ... sunt satul de astia care vorbesc mult si plini de sfaturi ... chiar crezi ca toti suntem, cum iti place tie sa zici, "i like motosicli" ?

Mai bine fa servisare buna daca tot o faci pe bani ... nu uita sa strangi suruburile ... sa nu ai pe careva pe constiintza.

Renunti de buna voie... deci e gratis.

Naspa de tine... cam nasol. Facem pariu ca ai o ebonita pe fata in loc de guma, pistoanele nu-ti intra cum trebuie in etrier si suspensia merge ca ciorba de perisoare? :(

Pustiule..., merci, esti un dragut. :D

Link spre comentariu

@ Roger Moore Submineaza necredinciosii cu banii de la stat? O dam in barci. Da, cand ateii vor fi majoritari poti sa fi sigur ca se vor taia si fondurile la culte pentru ca nu mai deservesc populatia. Pana atunci ne supunem majoritatii ca doar am vrut democratie...

Bafta :(

Link spre comentariu

...

Naspa de tine... cam nasol. Facem pariu ca ai o ebonita pe fata in loc de guma, pistoanele nu-ti intra cum trebuie in etrier si suspensia merge ca ciorba de perisoare? :D

...

:D De unde stii ? ...

A plans icoana de lemn din coltul garajului? ... Aia de sta sub acoperisul spart?

Pariezi cam mult ... posibil iti canalizezi gresit aceasta putere ... mai bine joci la loto.

Cesarica, serios acuma, nu te-ai plictisit de meciurile astea pointless? ... eu da ... si ca sa terminam, ai si de la mine un ignore :(

Link spre comentariu

Cat despre cele doua femei de la 18 ani, sa stii ca nu se pun la socoteala verisoarele :( (sau se pun? )

Adica ma faci incestuos ... fara sa ma cunosti si fara sa stii daca in arborele meu genealogic se gasesc cel putin 2 verisoare :D

Boing ... ia si tu un ignore ...

Editat de nervOptik
Link spre comentariu

ma da cind se trezeste un betiv sa ia giulgiu la analizat "stiintific" si il scoate pe hesus ca o avea de 40 de cm... sa vezi cum mai sar ca ratele pe "argumente"... "Da da da... asa-i... a vazut-o si sfintu Petru..." tz tz tz...

nu mai zic de fantasma pe care o au cu Einstein... nah ca am zis.

Link spre comentariu

Hello, Regino..long time, no see!

Starting from now, imi arog dreptul de a-i raspunde la reply Reginei Gheturilor(care e tare talentata,btw!!!!) si atat. Orice discutie pe topicul asta se opreste din motive subiective.

bai, ce face omu' pentru o cafea...

Link spre comentariu

...

Desigur, si aici o sa gasiti nush ce arugmente scoase de Seven Hawkings sau bagati o abureala ieftina.

desigur...

http://www.ziare.com/articole/salarii+preoti

http://www.romanialibera.ro/actualitate/ev...oti-117361.html

60 de milioane de euro pe anutz ce pupaza lor... dupre care se aduna "praful de pe toba" pe care il aduna din greu de la enoriasi... si pielea jupuita cu dragoste de pe fraierii care fac donatii la acesti mafioti. Noroc ca aduca Impozit si TVA la stat de rup...

Patriarhu are 2000 de epuro din start... ce plua lui. De ce?

Pentru rochii si giuvaeruri

danielvc.jpg

danielciobotea1.jpg

pfpatriarhdaniel1.jpg

Mi-ar fi si jena sa le iau apararea exact la zona cu bani... mai bine indrugi si tu cu spiritualitate and shit decit sa vii sa le plingi de mila ca nu au bani... Vorba aia...tupeu 2011.

Link spre comentariu

Mi-ar fi si jena sa le iau apararea exact la zona cu bani... mai bine indrugi si tu cu spiritualitate and shit decit sa vii sa le plingi de mila ca nu au bani... Vorba aia...tupeu 2011.

preotii au carte de munca, dar salariul-banii ii iau de la enoriasi. fiecare cat poate sa ia. daca ai parohie categoria 1 te-ai scos. categ 2-om te-ai facut. categoria 3-naspa. de asta unii si-au facut firme,sa mai scoata un ban pe langa parohie. patriarhul o avea 2000 euro,nu stiu, dar preotii de la sate cu parohii de 200 familii nu prea-i vad bine. au animale de crescut, iarba de cosit, familii intregi de amarati care n-au de nici unele,vin la slujbe sa capete de pomana...mergi cu botezul prin sate rasfirate cu noroiul pana la genunchi si te musca cainii comunitari, vai de...

de asta poate s-au imputit cate unii, statul nu-i ajuta, episcopul le cere sa vanda lumanari si calendare de milioane lunar, fara gluma, trebuie achitate indiferent daca le cumpara cineva sau nu...taxe pentru sustinerea protoieriei,a episcopiei,a Fondului central misionar- bani care nu se vad niciodata in realitate cine stie ce jeep isi cumpara episcopul de banii aia...

Link spre comentariu

Daca tot vorbim de bani, stie cineva cat mai e spaga pentru o parohie "in oras", ca eu mu mai sunt la curent cu spagile in domeniul asta de vreo doi ani.

Sa nu sara enoriasii ca nu se da spaga, ca ma sparg de ras...

Mesaj completat

Nu mai vorbesc de faptul ca ma distreaza evolutia poll-ului, parca e meci de baschet... baga ateii 2 puncte, revin si christianii cu un fault. Astept cu nerabdare un "trei puncte", indiferent de tabara...ca pana acum parca ne-am cantonat in rubrica "Mistouri selecte, evoluate".

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic