B.B. Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Acu sincer, habar nu am cine e sangerete, mai investigati si voi.. E clar ca e clona, dar a cui dracu stie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 A mea! Vreau ca sangerete sa fie clona mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) Acel asa zis subiect.... eu nu l-am citit pe internet. Ciudatenia cu acel avion (la fel de ciudat) o stiu de la un pilot care s-a antrenat cu US la Constanta... Daca ala a spus ceva naspa, atunci si eu am transmis ceva naspa. Corect? Pariu ca un ghiolban cu 6 luni de box bate mar un "maestru" de 15 ani de aikido? Editat Iulie 7, 2011 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 iti place sangeretele nebunule.... ia cu paine sa nu ti se aplece Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Acel asa zis subiect.... eu nu l-am citit pe internet. Ciudatenia cu acel avion (la fel de ciudat) o stiu de la un pilot care s-a antrenat cu US la Constanta... Daca ala a spus ceva naspa, atunci si eu am transmis ceva naspa. Corect? Nu comentam aici subiectul. Deschide topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Nu comentam aici subiectul. Deschide topic. Atunci musca-ti limba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 iti place sangeretele nebunule.... ia cu paine sa nu ti se aplece Vrei sa fii clona mea? Atunci musca-ti limba N-am de ce, ignorantul esti tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Pariu ca un ghiolban cu 6 luni de box bate mar un "maestru" de 15 ani de aikido? Ce facem, deschidem un topic? N-am de ce, ignorantul esti tu. Nu e nasol sa ai de-a face cu ingnoranti, prosti, idioti, etc? Pupi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 ba, reveniti la doamne doamne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Gata bah, serios acum. Am o intrebare pentru crestini : ateul devine el ca-i ateu prin vointa proprie sau se naste asa? La fel si cu crestinii, te nasti crestin sau devi crestin pentru ca asa vrei tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Gata bah, serios acum. Am o intrebare pentru crestini : ateul devine el ca-i ateu prin vointa proprie sau se naste asa? La fel si cu crestinii, te nasti crestin sau devi crestin pentru ca asa vrei tu? Te nasti in familie de crestini, devii crestin prin botez (un fel de act de nastere duhovniceasca) si ramai crestin pentru ca asa vrei, din credinta, din dragoste pentru Dumnezeu si pentru oameni... Acuma minte din nou cu lasitatea care il caracterizaza cum ca nu el, Cezar... hehehehe... pute a frica!... da-de da-de scapa! Dumnezo iarta jegule, eu nu! Si o sa mai glumim si o sa ne ciondranim si zbenguim aici pe forum pentru ca sunt departe. Te-ai legat fe familia mea.... ok! Poate nu maine , poate nu luna viitoare, dar in viitorul apropiat o sa pun mana pe tine si pe cei care ii iubesti mai mult si o sa va foot si-o sa va belesc de vii ca pe niste lepre ce sunteti. E o promisiune si inca nu mi-am incalcat nici una in viata! Poate glumesc, poate nu ... cine stie? Poate scap si bazma curata nefiind in Romania! ... Canalie, o sa te prajesc! Nu stiu cine ce cum .... ce te face sa fii atat de hotarat, atat de chinuit si atat de suparat... posibil sa fii beat Uite... ca sa nu te chinui foarte tare, iti las numarul meu de telefon, stabilim o intalnire, faci, dregi, chestii, nebunii. Tot ce vrei si otice esti in stare. 0722 620 397 Daca tu crezi ca eu mi-am facut clona si scriu sub numele de sangerete, te inseli. Nu-i nimic, este o eroare pe care nu tu ai provocat-o. Amenintari, bla bla... no problemo. Tu vino si mai vedem cat de rau esti. Da-mi PM si iti dau si adresa ca sa nu cauti foarte mult. Si dupa ce te va opri paza la poarta, am sa vin sa iti deschid frumos si te voi primi inauntru ca sa-mi faci orice rau vrei Pupi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) Multumesc de invitatie, nu-mi trebuie nici numarul nici adresa pentru ca le am. Evident, sunt publice, nu stau ascuns in papusoi Te astept cu drag. Ce informatii folositoare mai are nevoie domnul? Editat Iulie 7, 2011 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Acuma serios cum nu-i prost? Unde ai vazut to Tarka o umbra de inteligenta? Un gram de cultura generala? Nu vezi ca tot ce stie face e sa minta?Acuma minte din nou cu lasitatea care il caracterizaza cum ca nu el, Cezar... hehehehe... pute a frica!... da-de da-de scapa! Dumnezo iarta jegule, eu nu! Si o sa mai glumim si o sa ne ciondranim si zbenguim aici pe forum pentru ca sunt departe. Te-ai legat de familia mea.... ok! Poate nu maine , poate nu luna viitoare, dar in viitorul apropiat o sa pun mana pe tine si pe cei care ii iubesti mai mult si o sa va foot si-o sa va belesc de vii ca pe niste lepre ce sunteti. E o promisiune si inca nu mi-am incalcat nici una in viata! Poate glumesc, poate nu ... cine stie? Poate scap si bazma curata nefiind in Romania! ... Canalie, o sa te prajesc! oh da, nimeni nu se pune cu familia. mi-a placut si mie seria the godfather. bine, pe atunci eram in liceu. poti sa pui si mana, dar mai bine pui gura pe mine.... daca nu luna viitoare care viitor apropiat? apropiat peste un an? mai apropiat? peste 10 ani? am timp sa ma tund ca sa nu iti ramana par printre dinti? hahahah de ce nu iti incalci promisiunile? ti-e frica ca te pedepseste Dumnezeu? vorbesti cu sucursala ha din romania? si-au deschis fast food prin bucuresti? vezi ca sangeretele se mananca crud in gura... nu se prajeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Singura dovada de inteligenta a fost cand si-a ales nicku', dar pentru el e buna si aia. P.S. Nu este Cesar. Dar sunt sigur ca dispare inainte de-a afla cine-i defectu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Ce inseamna "nastere duhovniceasca"? Adica dai bani la popa ca sa il inscrie pe copil in catastif? Tot inventati termeni si va etalati limbajul asta imbecil de lemn fara sa intelegeti nici voi ce se intampla si ce inseamna. parca duhovnicul e popa care te spovedeste nu? Cum "nastere duhovniceasca" si ce inseamna asta pentru dumnezaul tau? Ca esti membru cotizant de atunci incolo? Esti sigur ca vrei sa-ti raspund eu... canalia? Sa-mi pregatesc un raspuns de roman impartial? P.S. Nu este Cesar. Multumesc, n-am intrat niciodata pe un forum ca sa imi fac dusmani, chiar daca am participat si la discutii aprinse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 oh da, nimeni nu se pune cu familia. mi-a placut si mie seria the godfather. bine, pe atunci eram in liceu. poti sa pui si mana, dar mai bine pui gura pe mine.... daca nu luna viitoare care viitor apropiat? apropiat peste un an? mai apropiat? peste 10 ani? am timp sa ma tund ca sa nu iti ramana par printre dinti? hahahah de ce nu iti incalci promisiunile? ti-e frica ca te pedepseste Dumnezeu? vorbesti cu sucursala ha din romania? si-au deschis fast food prin bucuresti? vezi ca sangeretele se mananca crud in gura... nu se prajeste. Sangerete, incearca sa fii mai cumpatat, nu face nici un bine nimanui sa intram in certuri fara sfarsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) Multumesc... N-ai pentru ce, personal nu inteleg de ce s-a ajuns la contre pe familie & stuff intre userii vechi pentru un handicapat din asta, aparut de niciunde, pe care nu-l cunoaste niciun alt membru...plm.. Not funny, not wise... V-am zis sa nu-i mai dati reply la niciun post. Editat Iulie 7, 2011 de TARKA 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) Hai frate .. e sau nu cesar, who gives a fuck ? ... oricum sunt ("ei" la plural) twisted minded ... Stii vorba aia ... "pe net esti cine vrei tu sa fii" ... Si eu sunt dumnezeu ... da' n-am fulgere si tunete de admin sau moderator, ca as face curatenie Editat Iulie 7, 2011 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) N-ai pentru ce, personal nu inteleg de ce s-a ajuns la contre pe familie & stuff intre userii vechi pentru un handicapat din asta. Not funny, not wise... V-am zis sa nu-i mai dati reply la niciun post. Pentru ca nu te-ai aprins, pentru ca nu te-ai pripit cum au facut alti cativa. Sper sa nu sune ca o jignire, nu te cunosc si poate esti o persoana cumpatata de felul tau. Nici eu nu-mi explic cum s-a ajuns la familie, amenintari, etc, etc. Credeam ca e "locul nostru de joaca" si nu ring de lupte, mardeli, injuraturi, si asa maid eparte. Editat Iulie 7, 2011 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Sangerete, incearca sa fii mai cumpatat, nu face nici un bine nimanui sa intram in certuri fara sfarsit.hehehe, recunosc ca nu e frumos din partea mea. insa e destul de amuzant cum se inflameaza calculatoristii astia pe aici. amuzant si absurd cat de tare se iau ei in serios hahaha gata copii, nu mai fiti incordati ca imbatriniti prematur, va creste tensiunea, probleme cu erectia, etc.... hai, multumiti frumos originalului dupa care s-a facut clona, nu mai zic de rau de atei... sunt si ei oameni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 insa e destul de amuzant cum se inflameaza calculatoristii astia pe aici. Calculatoristi suntem toti atat timp cat stam pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator sangerete Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 ma refeream la profesie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Acum astept sa vad, daca ala pe care l-a luat gura pe dinainte, si vorbeste despre lasitate, lepre, canalii, etc, stie sa-si ceara si scuze. Stie el cine e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 Si eu sunt dumnezeu ... da' n-am fulgere si tunete de admin sau moderator, ca as face curatenie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 (editat) Acum astept sa vad, daca ala pe care l-a luat gura pe dinainte, si vorbeste despre lasitate, lepre, canalii, etc, stie sa-si ceara si scuze. Stie el cine e. Cesarica ... parca te lasasesi de topicul asta ... Eu zic sa n-astepti scuze ... ca ai cam dat cu mucii in fasole si tu, de multe ori ... poate ca suntem cu totii chit pe aici ... Si in plus, banuiala a venit de la mine ... si nu-mi cer scuze, stai linistit. Banuiala ramane in continuare ... P.S. ai un frate cumva ? Editat Iulie 7, 2011 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate