Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Man daca neuronii tai nu pot prelucra informatia ,nu inseamna ca am zis ceva gresit.doar ca nu poti tu intelege.That`s all.

Lasa ca o sa cresti tu "mare" si o sa intelegi

OK, hai sa deschidem scoala de vara. Neuronii mei nu pot prelucra gunoiul tau (numit pretentios informatie). Fa tu legaturile, umileste-ma, arata-mi cat de prost sunt. Explica-mi (si celorlalti care citesc aici) aceasta nestemata, acest aforism (nu te stresa cu gramatica ei pentru ca lipseste cu desavarsire,gramatica,that is):

Stapaniti-va Ego-ul,ca vad ca multi sunt cei a carui sclav sunt.
Editat de Budd
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Diferenta dintre footai si laba foarte mica din punctul de vedere al celui care spermeaza! NU pot sa ma exprim pt ca e chef maxim si tre sa beau... revin cu amanunte!

Shobolane, termina si tu odata si revino cu amanunte, ca tii lumea cu sufletul la gura de' n-a postat nimeni de 3 ore. :crack:

Link spre comentariu

sangerete, lasa-i si tu mai moale. Ei au injurat sute de pagini, iar daca i-am incins si noi pe aici vreo 3-4 pagini, ca si Caesar le-a dat-o, au sarit de fund in sus, ca sensibilii. Hai, ca oricum avem argumente mai bune, asa ca sa ne intoarcem la subiect...

Si spune-le si tu la baieti cine esti, ca au incercat sa te lipeasca de Caesar, mai apoi cred ca de mine si nu se lasa usor...

Nu a venit nimeni la cafea. Am lasat motorul la vedere... Oare ateii nu beau cafea? Le interzice satan?

Acu o pagina am vazut ca jurai ca nu te mai bagi in discutia cu ateii... si iaca... iar cu vechea poveste... "noi avem argumente".. noi... le-am primit la botez si le tinem la chimir... le citim dupa ce om muri... dar aveeeem... da da daaa

Ia baga frate argumente sa vedem cit poti sa bagi fara sa injuri sau sa ataci omu... (da, stai linistit ca ce spui tu despre "voi sfinti - noi ai dreq" poate pacali doar vre-un fan de al tau... pe noi doar ne ufla risu)

A pus Shobolanu un filmuletz dragut:

http://www.youtube.com/watch?v=SSxgnu3Hww8

Care au fost argumentatiile tale? Laudele cu citai pumnu ai care sparge dintii de ateu? La cit te lauzi cu maiestriile de bataus de cartier pari cam infricosat de felul tau. Auzi la el... ii spune omu ca greseste cind crede o bazaconie transmisa din mosi stramosi si el sare la bataie sa apere acea minciuna... elegant ce sa zic.

Fii antena acilica... daca promiti ca vii la o joi iti aduc cartea aia a lu Dawkins... "Himera credintei in dumnezeu"... ti-o fac cadou... nici macar nu trebuie sa imi promiti ca o citesti... doar sa o tii sa incerci sa o citesti cind ai sa ai timp si sa stai sa te gindesti la ce zice nenea ala acolo si sa incerci sa gasesti contraargumente diferite de: "iti sparg tibia!" "iti rup dintii!" sau alte balacareli.

ce zici... te bagi? nu iti face griji... eu nu ma laud cu cit de bataush sint... not my trade.

Link spre comentariu

dintre cele 3 optiuni din poll am votat "agnostic". :)

Very,very predictable. Dar este un inceput. Am fost si io acolo.

Care au fost argumentatiile tale? Laudele cu citai pumnu ai care sparge dintii de ateu?

Da'ce zice? Ca ma bag io. Am de schimbat cativa dinti. Sper sa nu ma dezamageasca.

Link spre comentariu

Pai nu ai zis ma ca te duci la MyG sa ti-i schimbe? Ca plateste regina tot, ca asa si pe dincolo... Da' daca te-ai razgindit... cind vii acasa intilneste-te cu domnu bruzli aparatorul fecioriei mariei... magdalena. Ca parca si el tot brasovean e de loc, nu? Da' parca vaz ca va imbatati amindoi.

Link spre comentariu

Nu e mah brasovean ca-i dadea pacasac cu ban pana acum. E de la capitala de undeva.Tare-n clont si moale-n alte cele. Daca e din BV, sunt putine locuri unde nu ne-am putea vedea.

Cat despre moldovean, nu vreau sa mai aud de el. M-a fecundat regeste cu plimbarile pe doua roti.

PS: da breh,stau linistit s-o iau de la enduro. Sper sa aiba destula rabdare.

Editat de Budd
Link spre comentariu

Nu e mah brasovean ca-i dadea pacasac cu ban pana acum. E de la capitala de undeva.Tare-n clont si moale-n alte cele. Daca e din BV, sunt putine locuri unde nu ne-am putea vedea.

Cat despre moldovean, nu vreau sa mai aud de el. M-a fecundat regeste cu plimbarile pe doua roti.

PS: da breh,stau linistit s-o iau de la enduro. Sper sa aiba destula rabdare.

doamneee....ma ingras ....ba da ... ba da ....prost ma esti ba budala , baAASA...

Link spre comentariu

Da care cu cine se fute, ca io nu m-am prins.

Dar pot sa pove' despre futaiul enduro. Ala o fo' ,faaaaaaaain.Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

PS

jenifere, wtfarutalkin?

Be creative!

Link spre comentariu

Shobolane ce spui tu este partial adevarat in opinia mea. Aia mor, in ultima instanta, daca ma intrebi pe mine, ca sunt prosti si instinctul de supravietuire tinde spre 0. Daca ai stii ca persoana cu care faci sex ar avea SIDA te-i gandi de cel putin 2 ori sa o faci chiar si cu prezervativ. Daca tot vorbim in topicul asta macar partial despre evolutie, eu asta vad acolo.

Bafta :cheers:

Link spre comentariu

Chiar iti imaginezi ca nu stiu cum se raspindeste??? Daca se incurajeaza nefolosirea prezervativului pai la dracu ar trebui sa stie in prima faza ce e ala si la ce foloseste. Banuiesc ca nu-si imagineaza ca se pune pe deget si se suge ca are gust de capsuni. Daca folosesc sau nu, este alegerea lor. Te mira Africa? Pai in Romania pe la tara nu se foloseste pentru ca, citez, ''placerea nu este aceeasi''. Din partea mea pot sa se foota pina nu mai pot. Dar, daca o faci in stanga si in dreapta cu buna stiinta, ce sa zic, acolo mai si mori. Atat. Lucrez foarte mult cu Angola, cu niste tipe cu studii superioare si tot tacamul din familii considerate educate si mult peste medie. Ne stim deja de ceva ani de zile, asa ca una din ele ma intreba daca stiu doctori buni in Europa pentru fertilizare. Are 23 ani acum, este casatorita, dar nu mai poate face copii in urma celor 9 avorturi, primul la 14 ani jumate. Daca in urmatorii 2 ani nu ramane insarcinata sotul o paraseste. Cam asa arata profilul unor oameni care au bani de caca, acces la informatii dar minte mult prea putina in opinia mea.

Parte proasta la oameni in general nu numai la negri este ca asteapta tot timpul sa li se explice, sa li se arate, sa fie condusi, sa le fie dat etc. Nu ar misca unul un pai sa gandeasca macar, de unul singur. Daca tot vorbim de negri, cel mai clar exemplu, pentru mine,ale capacitatilor lor in general este Rhodesia actuala Zimbabwe. A fost o vreme cand Africa de Sud era un rahat pansat in comparatie cu Rhodesia iar asta acum aproximativ 40 de ani, nu mai mult.

Bafta :cheers:

Link spre comentariu

3 milioane de victime anual[/b]! Genocid? De zeci de ani de zile! Cum sa respecti asa ceva? Dece sa respecti asa ceva?

Stiti care e reactia tacita a crestinilor cei iubitori? Sida e pedeapsa lui dumnezo pentru pacatele oamenilor! hahahahah.... cat de plin de iubire mesaj.

pentru pacatele noastre din europa... ca o ardem clubbing :friends: ...intortocheate sint caile domnului... bate saua ca sa priceapa desmosediciul

Am auzit guri care spuneau "nu mai trambita de pedofili ca sunt doar cazuri disparate si nu reprezentative". Really? Is that true? A fost cumva vorba de popa din Cracanatii din Deal? Sau cel care i-a dat bobo la Endo? Nu. Este vorba de cardinali, de mentorii "spirituali" din cele mai inalte medii ale bisericii. Musamalizarea acestor cazuri e atat de evidenta incat e revoltatoare. Papa, trimisul lui dumnezo pe pamant, si bunul prieten al unuia dintre cardinalii in cauza a dat un ordin clar de a nu se mai scurge informatii in afara bisericii... nici macar la politie si autoritati. Cinstit! Corect! Crestinesc.

...

Dar au si aici o scuza : fa ce zice popa nu ce face popa. Pai daca nici popii nu-s in stare sa fie crestini adevarati, oameni cinstiti si verticali, atunci ce sa ne asteptam la restul "turmei"? Daca pana si capii bisericii sunt criminali dece ar trebui sa respectam aceasta institutie?

Ceea ce este absolut aberant e ca ca acea scuza ca fa ce zice nu ce face popa mascheza cu delasare problema esentiala... daca ai un sir de popi in halul ala... dupa 2000 de ani te surprinde ca dogma este potrivita ca nuca in perete cu societatea? oare nu ei au facut prin pervertirea de care dau dovada ca orinduiala religioasa sa atinga paroxismul in absurditati?

http://www.youtube.com/watch?v=i_pjOjjE_v0

scurt la obiect si funny

:D

Editat de zaelu
Link spre comentariu

Cred ca papa stie ca prezervativele lucreaza impotriva evolutiei... si chiar o fac... stii si tu. papa cred ca e dornic ca evolutia sa gaseasca singura un leac la SIDA protejind pacatosii favoriti a lu mnezo... europenii... singurul down side e ca "dezvoltarea" leacului costa 3.5 milioane de vieti anual... de negri... hey... cineva tre sa faca si treaba asta ingrata. :scratch:

Link spre comentariu

Vizitator rados

ma acum cocalarul ala spune si el ce crede despre dumnezeul lui .Macar cocalarul asta nu bate cimpii si nu se da cunoscator

in toate cele fara sa stie de fapt nimic .El isi vede de credinta lui si de dumnezeul lui si nu se baga in seama cu altii ca musca in lapte .

Editat de rados
Link spre comentariu

cum dau de baietzasul asta? ... vreau sa-l intreb exact ce formula de rugaciune a zis :)) nu de alta, dar sa nu ma trezesc cu vreo basculanta in loc de maserati :))

Link spre comentariu

Vizitator rados

cred ca o arde prin anglia , dar poate fi si prin africa de sud , australia sau pe unde naiba or fi masini cu volanul pe dreapta .Acum sper sa fie darnic si sa iti dea rugaciunea corecta ca te trezesti naibii cu vreun lastun /trabant in fata casei si nu stii de ce .

gluma gluma dar cred ca ar trebui sa dam drumul la o secta crestina cred ca ar fi cea mai tare afacere in vremuri de criza .

Link spre comentariu

Ati facut varza topicul asta...

Si va invinuiesc pe voi, ateii, pentru ca sunteti aia mai cu cap, care ar trebui sa puteti trece cu usurinta peste cocalarelile care s-au intamplat pe aici, in schimb v-ati lasat trasi in mocirla alaturi de asa-zisii credinciosi.

Ca nu cumva "cineva" sa interpreteze ce am scris, mai dau o explicatie: de la Endo, Cezar, Sange, Jenifer & Co. nu am nici un fel de pretentie, pentru ca atat ii duce capul... pe limba lor: "De unde nu e, nici dumnezeu nu cere"...

Editat de skullz
Link spre comentariu

Ati facut varza topicul asta...

Si va invinuiesc pe voi, ateii, pentru ca sunteti aia mai cu cap, care ar trebui sa puteti trece cu usurinta peste cocalarelile care s-au intamplat pe aici, in schimb v-ati lasat trasi in mocirla alaturi de asa-zisii credinciosi.

Ca nu cumva "cineva" sa interpreteze ce am scris, mai dau o explicatie: de la Endo, Cezar, Sange, Jenifer & Co. nu am nici un fel de pretentie, pentru ca atat ii duce capul... pe limba lor: "De unde nu e, nici dumnezeu nu cere"...

Hai frate :)) ... ne-am relaxat si noi un pic ... ne-am culcat pe lauri.

There's no opponent anyways :P

Cred ca ne-am saturat cu totii de interpretarile lui endo ... si de contraargumentat.

Ok, eu iau o pauza ... ma gasiti pe topicul de fun ... dar nu inainte de a va arata poza asta:

155219_175756285781809_100000423177011_497042_4978404_n.jpg

Link spre comentariu

Acum ca mi-am spus pasul :D hai sa incercam sa ne intoarcem la ale noastre. Va propun urmatoarea dezbatere (buna de vazut pentru ambele tabere). Cam asa as vrea sa se desfasoare si discutiile de aici.

http://www.youtube.com/watch?v=Jmn-RFiKpRk&feature=related

Am postat doar partea 1; partile urmatoare sunt usor de gasit (de obicei le recomanda youtube la sfarsit de video)

Editat de skullz
Link spre comentariu

Am vazut breh dezbaterea asta. Ne-a placut. Imi place de crestinii lor ca nu o dau cu minuni si pupat de oase. Vorbesc de a fi better man through faith ( e posibil,nu neg) etc. Insa observ aceeasi indignare in glasul lor cand ii intrebi despre fundatia care sta la baza asa zisei credinte pe care o au.

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic