Louis Cyphre Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 Enoriasilor, haideti sa presupunem, prin absurd, ca nu ati auzit in viata voastra de Biblie. Ca nu stiti de existenta ei, pana cand, intr-o buna zi gasiti o carte ciudata, cu coperti negre si o cruce pe ea, la un anticariat. O cumparati si mergeti acasa si va puneti pe citit. Ce impresie credeti ca v-ar face la prima lectura, daca nu ar fi fost indoctrinarea milenara in ceea ce priveste Biblia si invataturile ei? Ati crede o iota din ea sau ati pune-o in raft, langa Dune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisica matache Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 (editat) Prietene,eu unul am ajuns la Biblie,curios fiind..citisem alte carti ce faceau referire la ea; pe vremea mea ,nu se preda religia in scoala,nu prea mergea lumea la biserica,n-a stat nimeni sa-mi bage in cap crestinismul cu de-a sila. Daca citesti Dostoevsky,Cervantes,Victor Hugo,etc,gasesti trimiteri la Biblie...daca ai putin discernamant poti trage invataminte din orice carte. Apropo,tu ai citit Biblia,sau inca n-ai intrat intr-un anticariat? Editat Octombrie 8, 2011 de pisica matache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 (editat) Crestinii sunt ateisti in privinta celorlalti Dumnezei Editat Octombrie 8, 2011 de Discordless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 Citeste Decalogul sau Cele 10 Porunci si apoi vezi tu ce mai faci. tu nu stii sa citesti? Sau nu intelegi ce citesti? Varianta 2 ar explica confuzia in care te chinui. Ia mai incearca odata... poate iti iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 Oamenii "devin" cuminti cand e vorba de Dumnezeu. Copii "devin" cuminti cand e vorba de Mos Craciun. Dumnezeu e Mos Craciun pentru oamenii mari. Intrebari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 Oamenii "devin" cuminti cand e vorba de Dumnezeu. Copii "devin" cuminti cand e vorba de Mos Craciun. Dumnezeu e Mos Craciun pentru oamenii mari. Intrebari? Ai dreptate (ca sa te contrazic trebuie sa scriu prea mult) Am si eu o intrebare. Exista manelisti atei? (intreb pentru ca ateul se plange de dusmani ) Enoriasilor, haideti sa presupunem, prin absurd, ca nu ati auzit in viata voastra de Biblie. Ca nu stiti de existenta ei, pana cand, intr-o buna zi gasiti o carte ciudata, cu coperti negre si o cruce pe ea, la un anticariat. O cumparati si mergeti acasa si va puneti pe citit. Ce impresie credeti ca v-ar face la prima lectura, daca nu ar fi fost indoctrinarea milenara in ceea ce priveste Biblia si invataturile ei? Ati crede o iota din ea sau ati pune-o in raft, langa Dune? Un raspuns strict la intrebarea formulata de tine e NU. Din cauza asta probabil ca nici n-o vei intelege vreodata cel putin atata timp cat pui problema in felul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Octombrie 8, 2011 Share Postat Octombrie 8, 2011 Exista manelisti atei? (intreb pentru ca ateul se plange de dusmani ) Dusmanii nu au legatura cu religia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maverick08 Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 Va mai suportati ma ? Numai tastaturisti p'aici fara ocupatie care au norma de creat cate un cont-doua pe zi si incep sa refuleze. 400 de pagini si doar 50 maxim sunt demne de citit restul jocuri si injuraturi de copii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 Va mai suportati ma ? Numai tastaturisti p'aici fara ocupatie care au norma de creat cate un cont-doua pe zi si incep sa refuleze. 400 de pagini si doar 50 maxim sunt demne de citit restul jocuri si injuraturi de copii. E usor sa vorbesti asa in generalitati... Da' mai greu sa fii specific... zi-i in fata aluia care te deranjeaza si daca are clone fa-i si report. Hai... baga nume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 Care sunt alea 50? Ai facut tu o selectie? Daca da, esti un mikirias... Popa Cosmin, la ce ai raspuns? Nici macar nu ti-ai dat seama ca intrebarea era duala. Hai, mai, ce naiba, fa un efort.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 Nici macar nu ti-ai dat seama ca intrebarea era duala. Cum zici tu. Hai, mai, ce naiba, fa un efort.. Ce efort sa fac? Ti-am raspuns o data. Un banc ateist: Un ateu se plimba prin padure, deoadata da nas in nas cu un urs, inspaimantat incepe sa alerge iar cand ursul e pe punctul de a-l prinde ateul striga: -Doamne!!! Dupa aceasta timpul ingheatza si o voce spune: -Dupa ce ca te indoiesti de existenta mea mai ai nerusinarea sa ma strigi!!! Totusi iti voi indeplinii o singura dorinta. Spune!! Ateul: -Vreau ca ursul sa fie un bun crestin!! dupa ce rostii aceste cuvinte timpul revenii iar ursul il prinse pe ateu si se aseaza in genunchi si zice: -"Doamne bicuvanteaza aceste bucate..." "Poți închide ochii, dar nu poți stinge soarele." (Nicolae Iorga) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 9, 2011 Share Postat Octombrie 9, 2011 "Poți închide ochii, dar nu poți stinge soarele." (Nicolae Iorga) Adanc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 Is atheism linked to autism? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 "Poti inchide ochii, dar nu poti stinge soarele" ... in schimb poti lua un glont in cap de la un fundamentalist ortodox, moment in care se cam duc pe poola si ochii si soarele! Nicolae Iorga touche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 PopaCosmin - cred ca e noul credincios de servici pe aici - zicea mai sus ca ateul de Louis n-o sa inteleaga niciodata Biblia. E absolut normal - e literatura secolului I, revazuta si adaugita in evul mediu, epoca cu orizonturi largi intelectuale; inclin sa cred ca nici macar PopaCosmin sau Endo_ro insusi nu se mai poate pune in galosii vreunui templier sau in condurii Ioanei d'Arc, asa ca toti crestinii wannabe ai milemiului III sunt mai degraba niste manelisti spiritualoizi decat niste scolastici ai Sorbonnei secolului XIV. If you know what I mean... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 he he Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shiva Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 (editat) No further comments..... Editat Octombrie 10, 2011 de shiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 Un banc: Un intelectual credincios avea în vizită mai mulți prieteni. Între ei era și unul care se declarase singur ateu. - Uite ce tablou minunat! zise ateul, privind spre imaginea unui splendid apus de soare. Cine a pictat taboul, drag prieten? - Nimeni, a răspuns gazda. - Cum nimeni? - M-am trezit cu el pe perete, așa cum îl vezi; taboul s-a făcut singur și tot singur s-a pus pe perete. - Vorbești prostii. - Deloc, drag prietene. Dacă tu spui mereu că nu există Dumnezeu și că soarele, pămîntul și întreaga lume s-au făcut singure, mă întreb de ce nu s-ar fi făcut singur și acest tablou. - … Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 Un intelectual credincios avea în vizită mai mulți prieteni. Între ei era și unul care se declarase singur ateu. Da' cum se face breh? Trebe sa existe o institutie ateista, un ghiseu ceva care sa-ti dea tidula de ateist? Tare. Banc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 Da' cum se face breh? Trebe sa existe o institutie ateista, un ghiseu ceva care sa-ti dea tidula de ateist? Tare. Banc. Eu credeam ca-ti trebuie legitimatie Pana la urma ateii sunt autisti sau nu? Au toate testele facute la zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 (editat) Eu credeam ca-ti trebuie legitimatie Stiam io ca esti prost,nu m-am inselat deloc.Chiar ai luat-o de buna. Editat Octombrie 10, 2011 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 ... Tocmai vorbeam de off topic. Campionule! Imparatule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate