Vizitator PopaCosmin Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 Tocmai vorbeam de off topic. Campionule! Imparatule! Invidiosule Daca postez asta ... crezi ca sunt ontopic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shiva Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 Invidiosule Daca postez asta ... crezi ca sunt ontopic? Latura proasta, depasesti limitele sub-nivelului idioteniei. Iti doresc sa ai urmasi autisti, sa vezi ce inseamna, creatura fatata din samanta si culeasa de musca de pe perete...jeg penal! Retine urarea mea de bine, mucule: copii cu autism sa-ti dea dumnezeul ala al tau; daca ti-ar da, jur ca trec la crestinism, scarba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 Daca postez asta ... crezi ca sunt ontopic? Tu ce crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 Atacand o persoana, nu combati ideea mai PopaProstul! Da-mi un singur exemplu in care eu am atacat persoana RD? Doar unul singur! Spre deosebire de tine ... Tu ce crezi? Nu cred nimic, pana acum e doar un articol dintr-un studiu universitar ... postand aici linkul credeam ca pot fi lamurit mai bine de atei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 (editat) Nu cred nimic, pana acum e doar un articol dintr-un studiu universitar ... postand aici linkul credeam ca pot fi lamurit mai bine de atei Din care deducem faptul ca logica nu ti-e destinata tie in particular. De ce trebuie sa fii lamurit de atei? Nu cumva trebuie sa fii lamurit de cei care au facut studiul? Ce lamuriri vrei? Esti doar un troll care se vrea bagat in seama. Din articol The study, from University of Boston, speculates that common autistic spectrum behaviours such as 'a preference for logical beliefs' and a distrust of metaphor and figures of speech, could be responsible. Pai e studiu ori e speculatie? Apoi, sub grafic scrie asa Autism quotient (AQ) scores among the surveyed adults are plotted against their declared religious beliefs - atheists are a clear majority Pai daca e vorba de majoritate, de ce nu sunt luate impreuna TOATE religiile (inclusiv self beliefs)? Aaaaa, pentru ca nu mai da rezultatul pe care-l vrem. Dispari mah d-aici cu gaini d-astea. Am podu' plini de d-astia ca tine. Editat Octombrie 10, 2011 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 hahahahah.... Absolut toate au fost atacuri la persoana! Toate! Fara sa atingi ideatia lui! Asta e motivul pentru care nu-ti raspund Fanatism 100% PS. Ti-am cerut un singur exemplu @Budd Problemele legate de veridicitatea studiului/cercetarii/etc. le poti adresa Boston U Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 Problemele legate de veridicitatea studiului/cercetarii/etc. le poti adresa Boston U Pai ce faci acum,dai inapoi? Erai fericit ca ai gasit groapa de nisip unde sa te joci, acum ne trimiti la plimbare? Ai luat-o peste bot si vrei sa iesi elegant din c.acat? Cat despre adresat la BU, nu-i nevoie, coae. Speculatiile cu titlu de studiu nu au nevoie sa fie verificate. Sunt manipulari grosolane care ies la iveala in 3 secunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 (editat) @Shobolanu' Cand faci o afirmatie o sustii, asta daca te consideri barbat si nu "altceva". Ai spus ca eu am atacat persoana RD, ti-am cerut un exemplu, doar unul singur ... ai dat-o cu "toate sunt atacuri la persoana". Ce sa inteleg eu de aici? Daca-ti explic ca ultima poza e doar o caricatura a ideii de evolutie - cu siguranta nu vei intelege nimic, dupa modul cum ai raspuns la intrebare. Tu o vei tine ca e atac la persoana doar pentru ca apare si el in poza - slab, foarte slab Stii cum se zice, barbatii se impart in doua categorii: barbati si "purtator ilegal de c@@e" Editat Octombrie 10, 2011 de PopaCosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 E amuzant cand se discuta despre ateism. E amuzant pentru ca 0% din "crestini" au citit vreodata o parte din Biblie Hai sa dam un exemplu "Exodus 23:8 And thou shalt take no gift: for the gift blindeth the wise, and perverteth the words of the righteous". Mos Craciun?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 Da-mi un singur exemplu in care eu am atacat persoana RD? Doar unul singur! Mergi baiatule de te interneaza... Daca tu crezi 1% din vorbele alea ale tale esti bun de Balaceanca. Zeci de pagini ne-ai impuiat cu poze cu mascari vizavi de Dawkins facute de creduli ofticosi incapabili sa balmajeasca ceva... zeci de pagini nu ai fost in stare sa spui NIMIC decit mizerii si insinuari... sau citate din "ilustru" ala DLC KKC cum plm il cheama... care (surprise!) nici el nu spune absolut nimic (si din care nu intelegi nici tu nimic... sa nu indraznesti sa sustii ca intelegi ceva ca ma cacao pe mine de ris) si vii acum sa sustii astea mah? Esti de-a dreptul nesimtit. Asta chiar ca a depasit-o pe aia de acu vre-o doua pagini cind ne trimite-ai sa citim noi despre fallacies... culmea dementei nene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 @Discordless "E amuzant cand se discuta despre ateism. E amuzant pentru ca 0% din "crestini" au citit vreodata o parte din Biblie" La fel de amuzanta e si opinia ta Nu e frumos cum ne amuzam unii pe altii pe topicul asta? @zaelu Eu spre deosebire de tine, cand spun ceva sunt responsabil de ce spun. (nu stiu daca poti intelege amanuntul asta) Nu arunc vorbe aiurea ... poate o gluma dar in nici un caz n-am atacat persoana. Daca te-ai simtit atacat vreodata la modul personal de mine a fost doar pentru ca te-ai identificat cu ideea (stiu ca am facut glumele cu manualul de psiho, asta doar pentru ca ai postat idei fanteziste fara o legatura cu realitatea, insa nu am avut nici un moment ceva personal cu tine) Asta e o alta problema, specific ateista. Ateii nu sunt in stare sa se disocieze de idei si din cauza asta ...atacul ideilor le vad ca pe atac la persoana. Amuzant si trist in acelasi timp. Apropo, ateii cred in poligamie sau monogamie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 10, 2011 Share Postat Octombrie 10, 2011 Apropo, ateii cred in poligamie sau monogamie? Nu credem, le practicam. Pe amandoua. Cateodata in acelasi timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 Asta e o alta problema, specific ateista. Ateii nu sunt in stare sa se disocieze de idei si din cauza asta ...atacul ideilor le vad ca pe atac la persoana. Amuzant si trist in acelasi timp. problema ta e ca nu mai realizezi limita ridicolului pentru ca ai lasat-o mult in urma. auzi la el... specific ateistilor... nu cumva e specific stiintei? de fapt Newton a scos capu din mormint cind a publicat Einstein prima fituica despre relativitate si a strigat: "Moarte infidelilor!" Apropo, ateii cred in poligamie sau monogamie? tu nu realizezi ca iti limitezi singur intelegerea folosind notiuni absurde si complet aiurea. in primul rind la tine se reduce totul la a "crede in"... adica la a fi convins personal fara urma de indoiala posibila (si cu cit mai putine probe daca se poate pentru ca premiul sa fie mai mare) macar in viitor... ceea ce arata clar atasament personal fata de ideile la care ai aderat din x motive... ceea ce te si face sa reactionezi (exact cum iti inchipui prin contorsiuni mentale pe care numai tu le poti intelege ca fac "dusmanii tai ateii") prin atac personal la atacul personal initial inchipuit de tine. in al doilea rind nu esti capabil sa intelegi ca ateii sint exact ca aia care nu colectioneaza timbre... sint RESTUL... nu sint grupati intr-o familie care trebuie sa aibe aceleasi valori altfel ii bate mnezo. De aia nu esti capabil sa realizezi ca ateii pot avea pareri contrare unii cu altii vizavi de restul aspectelor vietii... tot ce au ei in comun este faptul ca nu au fost convinsi ca un menzo exista sau ca ar fi necesar sa existe pentru ca universul sa existe asa cum il vedem noi acum. de aia pui intrebari penibile vizavi de abordarile relatiilor personale intime... mai ramine sa intrebi daca sint toti poponari sau toti fani Bergenbier. ti s-a mai zis dar ai trecut peste hlizindu-te ca... cum vrei tu. A crede are cel putin doua sensuri. A fi convins de existenta unor basme fara nici o proba fizica sau logica si a iti apara convingerea atacind si muscind pe oricine iti combate ideea este... surprise! tipic credulilor. Nu numai ca e tipic... ESTE O CONDITIE. Mark that!!! A avea o banuiala sau a emite o ipoteza inca insuficient probata. A lasa oricind loc unei corectii vizavi de respectiva idee. Asta este tipic stiintei si este MIEZUL agnosticismului. Cele doua sensuri schimba complet propozitiile cu care jonglezi tu. PS Invata sensul cuvintului IRELEVANT (dexonline.ro)... pentru ca multe din framintarile tale de pe threadul asta sint exact asta: IRELEVANTE PENTRU SUBIECT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 @Budd "Nu credem, le practicam. Pe amandoua. Cateodata in acelasi timp. " Minti, nu te cred @zaelu Legat de intrebarea mea "poligamie sau monogamie" e destul de intemeiata intr-o discutie "ateista". Daca ma intrebi motivele ... Cat despre "a crede", te invarti in jurul cozii cu cele doua sensuri. "A crede" are un singur sens, daca te ajuta sa-i dai mai multe sensuri foarte bine ... insa nu inseamna ca e si relevant intr-o discutie rationala Ca si exemplu, sa intelegi ca nu e nici o diferenta intre ce crezi tu si ce crede un credincios prin "a crede", ce spui tu aici: "A avea o banuiala sau a emite o ipoteza inca insuficient probata. A lasa oricind loc unei corectii vizavi de respectiva idee. Asta este tipic stiintei si este MIEZUL agnosticismului." Se aplica la 99% din credinciosi, ceilalti 1% sunt cei la care te duci cand afli ca ai cancer (bineinteles ca nu ma refer la tine, vorbesc la modul general) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 @Budd "Nu credem, le practicam. Pe amandoua. Cateodata in acelasi timp. " Minti, nu te cred @zaelu Legat de intrebarea mea "poligamie sau monogamie" e destul de intemeiata intr-o discutie "ateista". Daca ma intrebi motivele ... Cat despre "a crede", te invarti in jurul cozii cu cele doua sensuri. "A crede" are un singur sens, daca te ajuta sa-i dai mai multe sensuri foarte bine ... insa nu inseamna ca e si relevant intr-o discutie rationala Exact. A crede are un singur sens. Eu nu cred ca mnezo exista.Lamurit? Ca si exemplu, sa intelegi ca nu e nici o diferenta intre ce crezi tu si ce crede un credincios prin "a crede", ce spui tu aici: "A avea o banuiala sau a emite o ipoteza inca insuficient probata. A lasa oricind loc unei corectii vizavi de respectiva idee. Asta este tipic stiintei si este MIEZUL agnosticismului." Nu, aici minti cu nesimtire. Niciunul dintre cei care folosesc stiinta pentru a afla daca ceva e adevarat sau nu nu va folosi o banuiala sa o ipoteza insuficient probata ca etalon, ca lucru demonstrat, ca adevar. Este teoria relativitatii corecta (te rog frumos noteaza ca nu spun adevarata , ci corecta)? Astazi, da! Maine? Depinde ce mai aflam pe parcurs. In schimb este o diferenta esentiala, credinciosul foloseste credinta sa ca reper absolut, ca norma, ca demonstratie a unei teorii. Asta spun ei. In realitate, ca sa nu-si mai bata capul spun simplu : god dit it. Asta nu ar fi o problema in sine. Problema vine cand primesc intrebari de la copii lor iar raspunsul este invariabil acelasi : god wills it! Se aplica la 99% din credinciosi, ceilalti 1% sunt cei la care te duci cand afli ca ai cancer (bineinteles ca nu ma refer la tine, vorbesc la modul general) Adica? In rest, sunt de acord cu zaelu. Esti intelectual extraordinar de limitat pentru a iesi din cutia in care ti-ai bagat capul. Tu nu poti sa concepi ca nu exista ceva care sa nu te plesneasca peste degete cand tragi prea tare de gaz. Am vesti pentru tine : dumnezeu e mort. De fapt nu a existat niciodata. La fel ca mos craciun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 In sfarsit, am aflat care este scopul Bisericii. Contrar asteptarilor, bisericile nu sunt ceea ce par a fi, ci sunt laboratoare secrete de creat cretini perfecti, care dau impresia normalitatii si umbla liberi printre oameni. Se pare ca, cel putin in cateva cazuri, nu dam nume, experimentele sunt o reusita deplina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 (editat) Apropo, ateii cred in poligamie sau monogamie? [/img] Tu ca si credincios de rupi crezi in sexu oral? Dar anal? Daca o femeie face sex in pasarica cu sotul dar sefului i-o ia la laba sau la bot sau in fund... mai e ea monogama? in care din cazuri si fata de cine? Dar daca ii pare rau? Dar repeta... Editat Octombrie 11, 2011 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 (editat) . Amuzant si trist in acelasi timp. amuzanta e povestea cu Mos Craciun , trist este ca uni ajung la maturitate (sexuala nu si intelectuala ) si inca mai cred in Mos Craciun, D-zeu etc Editat Octombrie 11, 2011 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 ... Nu-ti fie jena, raspunde-mi de ce alegi monogamia sau poligamia? Teoreti cred ca un ateu are o anumita inclinatie (doar e mai inteligent decat restul ) dar vreau sa aud si opinia ta (voastra). amuzanta e povestea cu Mos Craciun , trist este ca uni ajung la maturitate (sexuala nu si intelectuala ) si inca mai cred in Mos Craciun, D-zeu etc Domnu intelectual ma scuzati ca n-am cultura dvs. ... ... vasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 Asta cu n-gamia e alta tampenie - una la fel de determinata cultural, in mare parte de fabrica de cretini cum bine a denumit-o Louis mai sus. Toate experimentele sociale au incercat sa normeze comportamentul sexual, cu motivatii diverse. De fapt, singura regula in sex este ca nu exista nici o regula; devine si mai complicat cand societatea constrange indivizii sa functioneze impotriva tendintelor lor firesti. Puteti sa va amuzati cu filmul Whatever Works a lui Woody Allen, a exprimat mult mai bine acest lucru decat as putea sa o fac eu intr-un post de pe un forum... Monogamia sau poligamia implica in subsidiar posesia femelei/femelelor de catre mascul - o cultura avansata ar trebui sa nu mai puna problema in acest mod. Religiile abrahamice, desi pretind ca diferentiaza omul de animale, au institutionalizat nimic altceva decat instincte animalice. Gelozia, posesia anxioasa si agresiva a partenerului e in parte instinctuala - la unii mai pronuntata, e drept - dar si educata prin simtul de proprietate si alte pattern-uri culturale. Daca gandesti liber - ca sa raspundem la intrebarea cum ar trebui sa fie ateii - probabil ai avea relatii deschise - macar ca principiu , sau parteneri/e multipli/e, sau relatii tip swinging, dar, cum spuneam, nimic normat la modul dogmatic/restrictiv. Nu ar functiona relatii intre un partener de acest gen si unul cu comportament "traditional" - asta va spun si din proprie experienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 ... Nu ar functiona relatii intre un partener de acest gen si unul cu comportament "traditional" - asta va spun si din proprie experienta. Si de ce te-ai limita la o partenera "traditionala"? Sunt destule "netraditionale" Pana la urma care e "linia" pe care o urmeaza ateul? (la modul general) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 Niciuna, nu vrei sau nu poti sa intelegi? Ne trasam propriile noastre linii. Uneori se intersecteaza cu ale altora, alteori nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Niciuna, nu vrei sau nu poti sa intelegi? Ne trasam propriile noastre linii. Uneori se intersecteaza cu ale altora, alteori nu. Nu fi rusinos. Angalagon a prins ideea intrebarii. Nu stiu ce e asa de greu de raspuns la o intrebare simpla. Bineinteles ca nu sunt toti la fel, insa din moment ce apartii unei "gandiri", cel putin teoretic exista o "linie majoritara". De exemplu in crestinism majoritatea prefera monogamia (cel putin la nivel oficial). Altfel nu pot sa nu remarc redundanta cu care raspunzi ... sa inteleg ca esti pe drumul cel bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Nu stiu daca e bun sau nu, e doar drumul meu. In ceea ce ma priveste, sunt satisfacut. Imi pare rau ca nu iti raspund punctual, dar eu povestile din dormitor le tin in dormitor. Cat despre crestinii monogami..mai usor. Absolut toti prietenii mei crestini ortodocsi ard cel putin inca o gagica in afara celei oficiale. O fi casatoria celula de baza a societatii, dar pur si simplu sunt prea multe femei in jur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator PopaCosmin Postat Octombrie 12, 2011 Share Postat Octombrie 12, 2011 Nu stiu daca e bun sau nu, e doar drumul meu. In ceea ce ma priveste, sunt satisfacut. Imi pare rau ca nu iti raspund punctual, dar eu povestile din dormitor le tin in dormitor. Cat despre crestinii monogami..mai usor. Absolut toti prietenii mei crestini ortodocsi ard cel putin inca o gagica in afara celei oficiale. O fi casatoria celula de baza a societatii, dar pur si simplu sunt prea multe femei in jur. Povestile din dormitor raman in dormitor ... aici vorbim idei (nu amanunte personale) Cat despre "linia crestina" am spus ca la nivel "oficial" e monogama Din cauza asta eram curios unde se situeaza ateii, asta in caz ca sunt diferiti de majoritari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate