Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Vizitator Ravishing

Pentru parintii atei iresponsabili care-si lasa copiii sub influenta lui Mos Craciun ... un exemplu de urmat ... :crack:

Editat de Ravishing
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Oricum, naivitatea ta este foarte usor demontabila daca ne uitam la societatile profund religioase de azi. sau dam timul inapoi cu cateva sute de ani, cand religia era mult mai convingatoare nu doar pt mase dar si elite, si observam o moralitate inacceptabila azi.

pai daca riscai sa te arda pe rug normal ca era "convingatoare" inclusiv pentru elite ... dupa mii de ani, pentru omenire primul pas al cimpanzeului coborat din copac va fi considerat religia ...

Editat de yuk
Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Pentru parintii atei iresponsabili care-si lasa copiii sub influenta lui Mos Craciun ... un exemplu de urmat ... :crack:

"The good part of Christmas is not always Christian, it is generally Pagan; that is to say, human, natural." - Robert G. Ingersoll

Link spre comentariu

Eu ma consider crestin ortodox, dar nu ma consider un mare crestin si nici nu ma voi considera vreodata!

Din punctul meu de vedere fiecare crede ce vrea si cum vrea, eu cred-ca sunt multe lucuri pe care nu le cunoastem si in universul asta nu putem fi singuri asta-i clar.

Bafta si sanatate :friends:

Link spre comentariu

Chiar neimportant ce nu intelegi tu! Problema ta e importanta a ceea ce nu intelegi, neimportant insa pentru noi.

Si religia nu "am pierdut-o" (vax albina) ! Ca sa pierzi trebuie sa ai in primul rand, si spre ferirea mea nu a fost niciodata cazul.

Asta pentru ca am avut noroc de parinti care nu au considerat necesar sa foloseasca metode naziste de spalare pe creier si manipulare pentru a-mi baga cu forta in cap minciuni evidente. Dezgustator gestul de a-ti minti copiii si a-i spala la creier , a-i indobitocii cu sloganuri ieftine si poezii imbecile, repetate la nesfarsit.

Mana in mana metodologia crestina cu cea nazita, comunista, etc...

Deci cum sarbatoresc adevaratii crestini Craciunul?

Este la fel de neimportant si ce nu intelegi tu sau te ai inteles tu , de ce oare sa nu fie si reciproca valabila .Este la fel de neimportant pentru ceilalti credinciosi , ca tu nu crezi in nimic si ca tie nu ti s-a spalat creierul de mic . Oricum , la nivelul tau de inteligenta , nici nu conteaza pentru tine o mana de spalati pe creier , deci iar nu inteleg de ce iti perzi timpul cu noi , cand ai avea atat de multe lucruri de facut , ca tot vin sarbatorile , a scuze , tu nu ai sarbatori , pentru ca nu crezi in ele . Dar poate ai un prieten sa-l sarbatoresti ca il cheama un nume de sfant ( Ion , Marian , Gabriel , George ... ) , a , scuze , am uitat , tu nu-l vei sarbatori , ii vei ignora numele si sarbatoarea numelui , pt ca tu nu crezi in sfinti , iar de ziua lui ii spui ca e un imbecil cu creier spalat de o doctrina nazista si ca de ziua lui de fapt ar trebui sa NU sarbatoareasca nimic .

Faptul ca tu nu ai sarbatori , desi noi , ceilalti le avem chiar si nationale , adica zile libere de la serviciu , nu ai sarbatori , nu ciocnesti un pahar de vin cu prietenii de sarbatori , fie ca sunt de zile de nastere sau nu , fie ca sunt religioase , crestinesti , este treaba ta si NU intereseaza pe nimeni . Faptul ca tu vrei sa ne imparti noua ignoranta ta si repulsia ta de sarbatori , datini crestineti si orice motiv de bucurie datorat acestor sarbatori , este iar problema ta .

Nu sarbatori nimic din ce sarbatorim noi , nu cumpara caduri , nu incerca sa faci putin mai fericit pe cineva , nu suna sa urezi sarbatori fericite , pentru tu nu crezi in ele si ti-ai calca pe crezul tau , este treaba ta , alegerea ta .

Noi nu credem ca e mai bine sa NU sarbatorim nimic , preferam sa fim al fel de imbecili in fericirea noastra si sarbatorile noastre , desi nu suntem toti religiosi tare , dar o fericire colectiva este cateodata tot ce ai nevoie dupa un an intreg de munca .

Oare este un castig pentru tine pentru ca parintii tai nu ti-au spalat creierul ? Ciudat , daca am gandesc bine ai mei niciodata nu m-au obligat sa cred in nimic , doar mi-au aratat ca se poate . Daca nu vroiam sa vin la biserica , nu ma duceam , daca nu vroiam sa fac ceva , nu faceam , ei doar mi-au aratat cum se facea , mai ales ca sunt orasean , iar aici datinile sunt mai atenuate decat in regiunile rurale .

Deci o fi mai bine sa ti se arate si sa ai de unde alege chiar de copil sau sa te lase in prostia si ignoranta de plod razgaiat care nici nu vrea sa stie de nimic ?

O fi un pacat , dupa alti crestini mai mari ca mine , dar mie personal nu imi pasa de spalatul tau pe creier si de nazismul tau , de care dai tu dovada de fapt , pentru ca ieri mi-au bagat banii pe card si azi ma duc sa fac cumparaturile pt sarbatori , iar saptamana viitoare ne intalnim toate rudele sa taiem porcul la tara si sa mancam sorici si sa ne distram , pentru ca la ROMANI , cam asa se face si traditia asta chiar vreau sa o pastrez , indiferent de parerile tale anti-crestinesti .

Link spre comentariu

Este la fel de neimportant si ce nu intelegi tu sau te ai inteles tu , de ce oare sa nu fie si reciproca valabila .Este la fel de neimportant pentru ceilalti credinciosi , ca tu nu crezi in nimic si ca tie nu ti s-a spalat creierul de mic . Oricum , la nivelul tau de inteligenta , nici nu conteaza pentru tine o mana de spalati pe creier , deci iar nu inteleg de ce iti perzi timpul cu noi , cand ai avea atat de multe lucruri de facut , ca tot vin sarbatorile , a scuze , tu nu ai sarbatori , pentru ca nu crezi in ele . Dar poate ai un prieten sa-l sarbatoresti ca il cheama un nume de sfant ( Ion , Marian , Gabriel , George ... ) , a , scuze , am uitat , tu nu-l vei sarbatori , ii vei ignora numele si sarbatoarea numelui , pt ca tu nu crezi in sfinti , iar de ziua lui ii spui ca e un imbecil cu creier spalat de o doctrina nazista si ca de ziua lui de fapt ar trebui sa NU sarbatoareasca nimic .

Faptul ca tu nu ai sarbatori , desi noi , ceilalti le avem chiar si nationale , adica zile libere de la serviciu , nu ai sarbatori , nu ciocnesti un pahar de vin cu prietenii de sarbatori , fie ca sunt de zile de nastere sau nu , fie ca sunt religioase , crestinesti , este treaba ta si NU intereseaza pe nimeni . Faptul ca tu vrei sa ne imparti noua ignoranta ta si repulsia ta de sarbatori , datini crestineti si orice motiv de bucurie datorat acestor sarbatori , este iar problema ta .

Nu sarbatori nimic din ce sarbatorim noi , nu cumpara caduri , nu incerca sa faci putin mai fericit pe cineva , nu suna sa urezi sarbatori fericite , pentru tu nu crezi in ele si ti-ai calca pe crezul tau , este treaba ta , alegerea ta .

Noi nu credem ca e mai bine sa NU sarbatorim nimic , preferam sa fim al fel de imbecili in fericirea noastra si sarbatorile noastre , desi nu suntem toti religiosi tare , dar o fericire colectiva este cateodata tot ce ai nevoie dupa un an intreg de munca .

Oare este un castig pentru tine pentru ca parintii tai nu ti-au spalat creierul ? Ciudat , daca am gandesc bine ai mei niciodata nu m-au obligat sa cred in nimic , doar mi-au aratat ca se poate . Daca nu vroiam sa vin la biserica , nu ma duceam , daca nu vroiam sa fac ceva , nu faceam , ei doar mi-au aratat cum se facea , mai ales ca sunt orasean , iar aici datinile sunt mai atenuate decat in regiunile rurale .

Deci o fi mai bine sa ti se arate si sa ai de unde alege chiar de copil sau sa te lase in prostia si ignoranta de plod razgaiat care nici nu vrea sa stie de nimic ?

O fi un pacat , dupa alti crestini mai mari ca mine , dar mie personal nu imi pasa de spalatul tau pe creier si de nazismul tau , de care dai tu dovada de fapt , pentru ca ieri mi-au bagat banii pe card si azi ma duc sa fac cumparaturile pt sarbatori , iar saptamana viitoare ne intalnim toate rudele sa taiem porcul la tara si sa mancam sorici si sa ne distram , pentru ca la ROMANI , cam asa se face si traditia asta chiar vreau sa o pastrez , indiferent de parerile tale anti-crestinesti .

:goodposting:

Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Esti complet pe langa discutie. Ideea era ca un credincios de pe aici se tot minuneaza cum si de ce petrec ateii de craciun. Pai cand craciunul, asa cum l-ai decris tu mai sus, nu are nimic crestinesc, care e problema?

Mai mult, acele traditii isi au originea in paganism. Asocierea asta craciun-crestinism este pur pragmatica si comerciala. Asta cred ca vroia sa te faca sa intelegi...

Link spre comentariu

Vizitator Ravishing

Ti-e greu sa recunost ca sarbatoresti craciunul ca un crestin mioritic? :wink:

Iti spun eu ca te integrezi perfect in cei 80-90% de crestini ai tarii ;) numai ca tu vrei sa fii altfel (dehh, egoul vrea sa fie "special") ... un fel de crestin-ateu (cam cum sunt evreii-atei). :ok:

Deja-vu :rose:

Link spre comentariu

Vizitator Ravishing

Ravishing , tocmai a murit omul de care iti bati joc - muri-o-ar ma-ta! Si spre deosebire de taranii grasi si imbecili ca tine , el era un om cultivat si inteligent. Omenirea a pierdut imens prin moartea lui... putin mai putin de cat a pierdut prin nasterea unui gaoz urlator la cer de stupid ca tine.

Cine a murit, cine a pierdut? Eu stiam ca Steaua s-a calificat :grinbandit:

Link spre comentariu

Marius Eugen, sincer esti bou! Esti epifania imbecilitatii slab ganditoare pe care se bazeaza religia. Esti un om la care mediocritatea in gandire e o magulire goala de continut dar bine impamantenita in realitate. Tu si copiii tai meritati din plin sa fiti victimele bisericii deoarece selectia naturala trebuie sa existe. Nu ai inteles nimic si nu o sa intelegi vre-odata. Nu poti sa citesti sau sa intelegi nimic... esti spalat pe creier.

Nu meriti nici macar sa te jignesc , ti-as acorda prea multa atentie , dar iti promit ca , daca te mai iei de familia mea iti voi acorda atentia cuvenita , poate chiar mai multa decat poti duce. :finger:

E vineri , mai am o ora de program , ma asteapta cumparaturile de sarbatori , urmeaza si zile de concediu , viata e frumoasa si merita traita !

p.s. Sarbatori fericite tururor ! Craciun fericit ! :friends: Sa va dea DUMNEZEU sanatate si fericire !:crack:

p.p.s. Marelui CRESTIN aka Sobolan ii doresc sa-i dea DUMNEZEU inzecit ce doreste altora ! :blbl:

Editat de marius_eugen
Link spre comentariu

Vizitator Ravishing

Mata! Prostia e ca nu a folosit guma.Ce frumoasa era viata ei fara asa o complicatie!

Asa ca dumezeul tau te invata sa iti bati joc de morti?

Cine e "Mata"? :scratch:

Becali zice ca a castigat: "Am avut incredere tot timpul ca domnul Hristos ne va aduce bucurie in postul Craciunului, pentru ca este sarbatoare crestineasca. A fost atmosfera de vis, asa frumoasa, mi-a incantat sufletul. Felicit toata echipa, il felicit pe Ilie Stan ca a mizat pe Nikolici. N-am mai trait aceasta bucurie de vreo patru ani, de cand ne-am calificat cu Galatasaray" :crack:

Acum nu stiu ce ai pierdut tu :laugh: ziua de ieri? sau pe cea de azi? :haha:

Editat de Ravishing
Link spre comentariu

DUMNEZEU ESTE IN TOATE SI IN TOTI !

Pe bune de nu o sa atasez numai Slujbe de la biserica aici , pana i se face sila . Ciudat este ca el are impresia ca ma intereseaza vre-o jignire de-a lui sau ca vreunu de aici chiar l-a considerat inteligent vre-o clipa in teoriile de spalare a creierului sau de nazism ale lui . Sufera rau si daca ma gandesc bine , lui numai credinta nu-i mai trebuia . Sobolane , daca-ti vine vre-o idee "de moarte" sa ne anunti , voi cauta un necrofil sa-si bata joc daca iti face placere , om CREDINCIOS , bineanteles . :crack:

Atasez un printscreen al mesajului privat , ca era rusinos sa-si puna inteligenta la bataie pe forum , dar pana la urma nu a mai rezistat :

post-68108-0-70749000-1324043083_thumb.jpg

Editat de marius_eugen
Link spre comentariu

Vizitator Ravishing

Marius bou rosu, tu cu familia ta de idioti puteti sa-mi sugeti poola!

ravashingule, acela e adevarul! Becali e intelectu tau(sau lipsa)! Si la fel de inteligent esti! Nimic nu pune punctul pe i mai tare decat citatul tau: genial!

dar tot nu raspunzi:

"... dumezeul tau te invata sa iti bati joc de morti?"

Multumesc pentru compliment, stiam ca sunt genial :bigstar: ("Dacă dăm un gol în primele minute, putem juca la 0-0.")

Inainte de a-ti raspunde la intrebare, spune-mi care e pozitia ta referitor la bataia de joc la adresa mortilor ;)

Atasez un printscreen al mesajului privat , ca era rusinos sa-si puna inteligenta la bataie pe forum , dar pana la urma nu a mai rezistat :

Hi hi hi :crack: acum am vazut si eu poza lui, referitor la cuvinte ... ii sunt caracteristice (asa-s barbatii batuti de femeie)

Editat de Ravishing
Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Ti-e greu sa recunost ca sarbatoresti craciunul ca un crestin mioritic? :wink:

Iti spun eu ca te integrezi perfect in cei 80-90% de crestini ai tarii ;) numai ca tu vrei sa fii altfel (dehh, egoul vrea sa fie "special") ... un fel de crestin-ateu (cam cum sunt evreii-atei). :ok:

Bineinteles ca m integrez, doar aici am crescut. Diferenta este ca nu sunt la fel de naiv incat sa cred ca sarbatoresc nasterea lui Cristos.

De ce mi-ar fi greu sa rescunosc ca petrec craciunul aprox. la fel, cand crestinii mioritici sarbatoresc craciunul dupa modelul pagainilor mioritici din care se trag?

Injunghierea porcului are zero conotatii crestine, fiind o traditie romana, in cinstea zeului Saturn. La fel si petrecerea si impartirea darurilor.

Tot de provenienta romana este si ziua de 25 dec, ziua de nastere a zeului Mithra sau solstitiul din 275 AD "Natalis Solis Invicti" festivalul nasterii Soarelui invincibil.

Impodobirea bradului iar nu are nicio conotatie crestina. inca un element pagan din folclorul germanic.....la fel si originea lui Mos Craciun.

Fiind niste traditii pagane atat de puernic inradacinate, singura modalitate prin care Biserica putea sa le evite a fost confiscarea lor. Nu e nimeni atat de batut in cap incat sa credea ca Isus s-a nscut pe 25dec (desi sunt destui care inca mai cred ca s-a nascut), nefiind mentionata o data nici macar in "cartea cartilor". Crestinii au profitat de aceste traditii si confiscat aceasta sarbatoare exact la fel cum a facut-o la randul lui si "consumerismul".

Traditiile evolueaza si ele la fel ca orice bacterie, prin mutatiile si simbiozele care se dovedesc cele mai benefice/profitabile acumulate de-a lungul timpuli.

Daca cineva crede ca sarbatoreste nasterea lui Cristos, taind porcul, cantand in fata bradului impodobit si impartind cadouri in timp ce se uita la vreun film cu Mos Craciun...

...se insala amarnic. Dar asa cum spunea si marius_eugen mai devreme, este vorba doar de perpetuarea unor datini a caror valoare consta in bucuria si buna dispozitie pe care o scot la suprafata.

Pt 99% din cei ce sarbatoresc craciunul, simbolistica lui este pur decorativa.

Link spre comentariu

Vizitator Ravishing

Cum se sarbatoreste Craciunul in China Ateista?

Te ia politia pe sus :crack:si asta in provincia care a produs ornamente pentru craciun in valoare de 78 miliarde de $ - amuzant :grinbandit:

Link spre comentariu

Vizitator sarpente

Plachie narghilea havane bonk curvasarie fecundare in vitro vitraliu muraniu mastodont guraliv glosar opulenta oculta mistica retard lupus limfatic lunatic=???????? :scratch:

Link spre comentariu

Vizitator Ravishing

Injunghierea porcului are zero conotatii crestine, fiind o traditie romana, in cinstea zeului Saturn. La fel si petrecerea si impartirea darurilor.

Tot de provenienta romana este si ziua de 25 dec, ziua de nastere a zeului Mithra sau solstitiul din 275 AD "Natalis Solis Invicti" festivalul nasterii Soarelui invincibil.

Impodobirea bradului iar nu are nicio conotatie crestina. inca un element pagan din folclorul germanic.....la fel si originea lui Mos Craciun.

Eu fac pariu ca daca sapam mai mult in istorie, vom afla ca aceste traditii nu sunt ale "romanilor" si au o istorie mult mai veche ... insa, manualul ateist de istorie are nevoie de certitudini. :D

Eu astept imagini foto de la petrecerea ateista in care parintele ateu ii spune copilului ca el sarbatoreste Saturnalia si nu Craciunul :grinbandit:(acum vorbim de etichete, nu de continut)

Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Eu fac pariu ca daca sapam mai mult in istorie, vom afla ca aceste traditii nu sunt ale "romanilor" si au o istorie mult mai veche ... insa, manualul ateist de istorie are nevoie de certitudini. :D

Eu astept imagini foto de la petrecerea ateista in care parintele ateu ii spune copilului ca el sarbatoreste Saturnalia si nu Craciunul :grinbandit:(acum vorbim de etichete, nu de continut)

Vezi de ce ai ramas atat de ignorant?

Nici macar sa extragi intelesul din cateva randuri nu esti in stare. Am vorbit de provenienta (cum a ajuns la noi) romana si nu te origine. Origine este pagana, pagan fiind un termen umbrela care include religiile non-avraamice...

Nu te loveste deloc sentimentul de impostura si ipocrizie cand critici un ateu pt petrecerea craciunului cand la randul lor crestinii il serbeaza dupa datina pagana?

Un crestin sincer ar trebui sa se simta ofensat de acest ritual, pe cand un ateu nu are nicio dogma sau convingere care sa contravina acestor sarbatori.

Editat de 9fingers
Link spre comentariu

Nu te loveste deloc sentimentul de impostura si ipocrizie cand critici un ateu pt petrecerea craciunului cand la randul lor crestinii il serbeaza dupa datina pagana?

Un crestin sincer ar trebui sa se simta ofensat de acest ritual, pe cand un ateu nu are nicio dogma sau convingere care sa contravina acestor sarbatori.

Il loveste dar il confunda cu sentimentul de iubire si apartenenta la divin.

\

Link spre comentariu

Vizitator Ravishing

Vezi de ce ai ramas atat de ignorant?

Nici macar sa extragi intelesul din cateva randuri nu esti in stare. Am vorbit de provenienta (cum a ajuns la noi) romana si nu te origine. Origine este pagana, pagan fiind un termen umbrela care include religiile non-avraamice...

1. Daca nu stapanesti notiunea termenilor, poftim: PROVENIĂNȚĂ s. 1. v. origine. 2. naștere, obârșie, origine, (livr.) extracție, matrice, stirpe, (rar) provenire, spiță, (astăzi rar) seminție, (înv. și reg.) neam, (înv.) purcedere, purces. (Era țăran prin ~.) 3. apartenență. (Care este ~ acestui utilaj?) -

Asta e ca si faza aia in care imi demonstrai ca selectia naturala e un fapt doar pentru ca exista o fosila la Antipa :crack: ... cam dai chix cu logica.

2. Eu nu te critic ca tu sarbatoresti Craciunul, bravo tie, insa o vorba din batrani spune: "sa nu mananci unde te c@ci".

Eu niciodata nu as participa la o sarbatoare care e impotriva principiilor mele de viata. Insa probabil tu esti mult mai evoluat ca mine si nu te poate deranja "un amanunt minor" ca asta.

De exemplu, as participa la orice sarbatoare care promoveaza iubirea (indiferenta de religie) insa nu as putea sa particip la o sarbatoare ateista care neaga principile mele de viata, cel putin mie mi s-ar parea absurd.

3. Nu poti decat sa fii amuzant cand exprimi o parere legata de religie, atunci cand toate cunostintele tale asupra subiectului sunt mediocre. E ca si cum eu as incerca sa-mi dau cu parerea despre Mecanica Cuantica :unsure: - bineinteles ca pe forum sunt atei care o stapanesc la perfectie :crack:

Il loveste dar il confunda cu sentimentul de iubire si apartenenta la divin.

Ce faci de Craciun? scuza-ma, de Saturnalii? :grinbandit:

Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

1. Daca nu stapanesti notiunea termenilor, poftim: PROVENIÉNȚĂ s. 1. v. origine. 2. naștere, obârșie, origine, (livr.) extracție, matrice, stirpe, (rar) provenire, spiță, (astăzi rar) seminție, (înv. și reg.) neam, (înv.) purcedere, purces. (Era țăran prin ~.) 3. apartenență. (Care este ~ acestui utilaj?) -

Ti-am atras atentia ca eu am folosit termenul de 'provenienta' si nu de 'origine'. Daca in cazul celui de al doilea se subantelge sensul de origine ultima, si confuzia ta ar fi avut o scuza...... 'provenienta' este folosit extrem de des ca origine proxima, mai ales in lingvistica.

In cazul populatiilor europene, aceste obiceiuri provin de la romani. La fel cum multe cuvinte din lb romana provin din franceza desi originea lor este latina...

2. Eu nu te critic ca tu sarbatoresti Craciunul, bravo tie, insa o vorba din batrani spune: "sa nu mananci unde te c@ci".

Eu niciodata nu as participa la o sarbatoare care e impotriva principiilor mele de viata. Insa probabil tu esti mult mai evoluat ca mine si nu te poate deranja "un amanunt minor" ca asta.

De exemplu, as participa la orice sarbatoare care promoveaza iubirea (indiferenta de religie) insa nu as putea sa particip la o sarbatoare ateista care neaga principile mele de viata, cel putin mie mi s-ar parea absurd.

Doar prostii pot sa creada ca niste decoratiuni si datini pot contraveni unor principii (de viata). Deloc surprinzator chiar Biserica a avut astfel de obiectii...

...Orice om rezonabil le priveste asa cum sunt, pur estetice. Ca semnificatie, Craciunul este egal cu Valentine's Day, restul este propaganda pt cei care se lasa prostiti.

3. Nu poti decat sa fii amuzant cand exprimi o parere legata de religie, atunci cand toate cunostintele tale asupra subiectului sunt mediocre. E ca si cum eu as incerca sa-mi dau cu parerea despre Mecanica Cuantica :unsure: - bineinteles ca pe forum sunt atei care o stapanesc la perfectie :crack:

Sa crezi ca religia/crestinismul cere vreo educatie sau inteligenta crescuta pt a fi stapanita este exact pe dos. ;) Cu cat stii mai putine despre o religie, si esti mai putin inteligent, cu atat mai convingator o sa sune. Acesta este si motivul pt care nu ai oferit niciodata o pozitie religioasa in acasta confruntare.......nu ar avea nicio sansa de a convinge.

Daca ar putea sa vorbeasca, nici un caine nu ar avea probleme in a stapani o religie. Dealtfel ar fi printre cei mai loiali adepti.

Editat de 9fingers
Link spre comentariu

Ce faci de Craciun? scuza-ma, de Saturnalii? :grinbandit:

Stau la plaja ipocritule. Cum nu contravine principiilor tale de viata? Il sarbatoresti tu pe Cristos de Craciun? La asta te gandesti de cand ai plecat dupa brad, podoabe, mancare, cadouri, frizer, ti-ai taiat copitele de la picioare? La Cristos? Cum s-a nascut el in iesle, cum s-a uitat Iosif cu mare mandrie cum ii naste nevasta pe care n-a atins-o nici cu varful de la pix? Cum au venit magii sa depuna ploconul degeaba pentru ca peste ani tot le-a luat Biserica breasla la shtanga? Cum toate lucrurile pe pamant s-au schimbat total in bine (not) de cand s-a nascut Isus?

Ai noroc ca nu traiesti intr-o tara orthodox crestina, cu un avatar ca al tau erai linsat in secunda doi si se pisau pe hoitul tau tot vinul baut la impartasanie.

@9fingers. Te contrazic, cainii nu ar fi religiosi. Cainii SUNT religiosi, doar ca sunt politeisti.

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic