Louis Cyphre Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Oai, blasfemie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Ma enerveaza ca preotii ortodicsi sunt obligati sa fie casatoriti. Era mai misto daca erau ca aia catolici, care au interzis la futut. Ma rog, la ei Playboy este Play, Boy!, dar asta e alta discutie. Macar nu mai prolifera tagma asta de hoti, ca majoritatea progeniturilor de preoti devin, ghiciti ce... tot preoti. Futu-le mam'marea'n bot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 (editat) Editat Aprilie 4, 2012 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 Ca tot se apropie pastele.... http://www.youtube.com/watch?v=KGIkPUlj-Fw&feature=related Ia sa ne explice teistii daca oamenii astia sunt credinciosi sau nu. Asta e nivelul.Romanii nu sunt credinciosi sunt religiosi.Pt. romanul de rand dumnezeu = biserica/popa/rugaciune/sarbatori/post.Daca ar fi mai multa educatie si cultura in romania BOR ar da faliment maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 6, 2012 Share Postat Aprilie 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=JKA1UNAu-dc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Deci nu mai stau sa citesc din urma; si de ce sa dau replici, sa raspund cu vorbele mele la vorbele altuia? Vorbele vin si se duc, in urma lor nu ramane nimic. Despre subiectul asta au discutat altii mai destepti ca noi si nu au ajuns la niciun rezultat; asa ca vorbiti degeaba; eu zic ca e mai intelept sa trecem la fapte; suntem motociclisti sau babe care clevetesc? V-am mai intrebat daca ati incercat o oaresce apropiere de al de sus; nu a raspuns nimeni; ok, haideti sa facem pasul asta impreuna; mai exact sa ne suim pe motoare si sa purcedem spre Ierusalim, acolo de unde a inceput totul, din perspectiva occidentala cel putin; pe drum avem timp sa ne certam, sa ne asasinam, sa bem beri etc. Dar macar facem ceva concret, strabatem locuri incarcate de istorie, ajungem in orasul sfant, suntem pe teren, nu la monitoare; si nu ma luati cu faze de genul nu am timp, nu am bani etc; calatoria asta nu e un capat de tara; cine vrea cu adevarat poate!!! Si la urma-urmei cine stie, poate ca ne intoarcem de acolo eu ateu si voi credinciosi. Poate ca il pocneste pe vreunul dintre voi revelatia pe drumul Damascului si se converteste precum Pavel. Sau poate ca nu. Dar macar am fost, am incercat, am vrut! Nu o sa fie usor dar o sa fie de neuitat. "Bate si ti se va deschide", asa zicea unul, uite ca am uitat cum il cheama. Sa bati inseamna sa iesi din confortul cotidian, din stereotipurile de zi cu zi, din autosuficienta care omoara tot ce e viu. Asadar pe cai! E o invitatie la care nu gasiti raspunsul in carti sau pe youtube; nu cautati degeaba! Dar pe bune, chiar mi-ar placea sa vad ca va implicati concret in problema asta, nu doar sa dati din gura. Eu abia astept sa deschid la "Intalniri si excursii" un topic cu numele "Cu ateistii la Ierusalim" Asadar si prin urmare, cine trece la fapte si cine ramane la monitor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Tu ai incercat vreo apropeiere de Shreck? Da de Hannah Montana? De Manitou? Crezi ca o sa-l gasesti in vreo cimpie pe linga Chicago? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Tu ai incercat vreo apropeiere de Shreck? Da de Hannah Montana? De Manitou? Crezi ca o sa-l gasesti in vreo cimpie pe linga Chicago? Zeflemele, zeflemele, ce sa facem noi cu ele? Fapte, fapte, e cam grele Hai sa fugim noi de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator foxbat Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Deci nu mai stau sa citesc din urma; si de ce sa dau replici, sa raspund cu vorbele mele la vorbele altuia? Vorbele vin si se duc, in urma lor nu ramane nimic. Despre subiectul asta au discutat altii mai destepti ca noi si nu au ajuns la niciun rezultat; asa ca vorbiti degeaba; eu zic ca e mai intelept sa trecem la fapte; suntem motociclisti sau babe care clevetesc? V-am mai intrebat daca ati incercat o oaresce apropiere de al de sus; nu a raspuns nimeni; ok, haideti sa facem pasul asta impreuna; mai exact sa ne suim pe motoare si sa purcedem spre Ierusalim, acolo de unde a inceput totul, din perspectiva occidentala cel putin; pe drum avem timp sa ne certam, sa ne asasinam, sa bem beri etc. Dar macar facem ceva concret, strabatem locuri incarcate de istorie, ajungem in orasul sfant, suntem pe teren, nu la monitoare; si nu ma luati cu faze de genul nu am timp, nu am bani etc; calatoria asta nu e un capat de tara; cine vrea cu adevarat poate!!! Si la urma-urmei cine stie, poate ca ne intoarcem de acolo eu ateu si voi credinciosi. Poate ca il pocneste pe vreunul dintre voi revelatia pe drumul Damascului si se converteste precum Pavel. Sau poate ca nu. Dar macar am fost, am incercat, am vrut! Nu o sa fie usor dar o sa fie de neuitat. "Bate si ti se va deschide", asa zicea unul, uite ca am uitat cum il cheama. Sa bati inseamna sa iesi din confortul cotidian, din stereotipurile de zi cu zi, din autosuficienta care omoara tot ce e viu. Asadar pe cai! E o invitatie la care nu gasiti raspunsul in carti sau pe youtube; nu cautati degeaba! Dar pe bune, chiar mi-ar placea sa vad ca va implicati concret in problema asta, nu doar sa dati din gura. Eu abia astept sa deschid la "Intalniri si excursii" un topic cu numele "Cu ateistii la Ierusalim" Asadar si prin urmare, cine trece la fapte si cine ramane la monitor? bravo hai, pune-o la intalniri si de va fi sa ne fie cu voie de sus , va iesi. suntem romani, crestini deci iar un pelerinaj ca asta e un MUST pentru OAMENI i'm in Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Stai sa vad daca am inteles bine: Filozofull vrea ca ateii sa mearga in pelerinaj la Ierusalim? Suna ca un inceput de banc, zau. A, ca vreau sa ma duc in excursie, sa vad una - alta, da, dar ateu in pelerinaj?WTF? Sa ma apropii de Isus? Neah, mai bine ma apropii de o roscata cu ochi verzi... Si nu inteleg de ce trebuie sa ne convertiti. Va face mai buni, primiti un norisor mai pufos si o harpa stereo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Taci ca se apropie pastele... incep sa se sesizeze unii ca pot cistiga "puncte" daca critica vehement infidelii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Deci nu mai stau sa citesc din urma; si de ce sa dau replici, sa raspund cu vorbele mele la vorbele altuia? Cat de usor iti accepti incorigibilitatea. De la inceput ai ignorat orice replici si ai plans ca nu primesti raspunsuri... ...."Bate si ti se va deschide"? Tu arunci cate o caramida prin fereastra si fugi. ...E o invitatie la care nu gasiti raspunsul in carti sau pe youtube; nu cautati degeaba! Dar pe bune, chiar mi-ar placea sa vad ca va implicati concret in problema asta, nu doar sa dati din gura. Eu abia astept sa deschid la "Intalniri si excursii" un topic cu numele "Cu ateistii la Ierusalim" Asadar si prin urmare, cine trece la fapte si cine ramane la monitor? Dimpotriva, raspunsul il gasesti daca studiezi cauzele mai mult decat efectele (care se mai justifica doar financiar, fiind o institutie extrem de profitabila azi) acestui fenomen cultural. Singura ta sansa sa gasesti un zeu este sa cauti in "mintile" care l-au conceput, cultivat si protejat. restul sunt reflexii palide si distorsionate. Ajuta si daca citesti cate ceva despre acest univers. Orice lucru, un amarat de melc sau un nucleu de Fe, are un loc precis in aceasta desfasurare de forte. Dar, deloc surprinzator o data ce iti accepti pozitia in aceasta diorama, nu lasa loc niciunei divinitati. De cate ori s-a ascuns un zeu in spatele ignorantei, s-a dovedit ca era doar o iluzie. Nu au fost gasiti pe niciun munte ori in vreun vulcan, nici printre nori si nici intre astre.... pe drumul spre Ierusalim nici atat. Daca vrei sa gasesti un raspuns for your "infantile delusion", trebuie sa incepi sa umbli cu lanterna in imaginatia ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 ...Daca vrei sa gasesti un raspuns for your "infantile delusion", trebuie sa incepi sa umbli cu lanterna in imaginatia ta. @Filosofull, ti-a zis bine omul mai sus insa umbla usor cu lanterna, n-o baga toata odata, sa nu ti se rupa ceva Nu i-ar trece unuia prin cap sa faca un pelerinaj la mormantul bunului simt btw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Kosh Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 E greu sa fii ateu... Este insa mult mai simplu sa fii crestin: Ce inseamna sa fii crestin, ca tot se apropie pastele: 1. sa-ti faci cruce in RATB ca sa vada lumea ca esti credincios; 2. sa te imbraci frumos cand te duci la biserica caci si-asa te duci doar odata pe an (asta in caz de nu te trezesti "invitat" la vreo nunta, botez sau inmormantare) 3. de Craciun, sa dai navala in super-market de unde sa cumperi o gramada de "produse traditionale" precum cozonac, carne de mici, carnati si bere, asezonata cu vin mult. Daca ai si o sticla, doua de wisky in carucior deja esti privit cu invidie de catre restul "crestinilor de supermarket"! Crestinii "adevarati" sunt cei care-si permit sa mentina traditia cu care-au fost dresati din an in an: sa taie efectiv un porc! De aceea ei sunt priviti cu vrajba de catre ceilalti crestini: "de supermarket", cum ii numesc eu! 4. un crestin adevarat nu este crestin pana nu ajunge la urgenta indesat cu sarmale si caltabos! Prezenta la biserica este optionala si daca totusi ne induplecam, trebuie musai sa ai o bucata de cozonac, carnati etc. pentru a demonstra vecinelor ce bucate bune am facut! Evident, cantitatea bucatelor facute se inmulteste, in general cu cifra 3, de la sfanta treime! Pomana se imparte intre cunostinte caci asa-i frumos... sa nu-mi aud vorbe in bloc / sat ca n-am vrut sa-i dau cozonac lu' popeasca, care-i vara cu soacra-mea... 5. de Paste, neaparat luat gatul la miel, altfel nu esti crestin!! Pastele are si o alta semnificatie si anume este singura data in an cand tre' sa mergem musai la biserica... ca tre' sa luam lumina! Ce mai conteaza ca se stinge pana la colt... toata lumea are cate-o bricheta cu ajutorul careia "deznaduieste jocul satanei" care se tot incapataneaza sa ne stinga lumina sfanta de la popa! Mersul la biserica de inviere nu se poate irosi aiurea, prin urmare cu cat mai mult aur ai pe tine, cu atat mai bine! Nu uita ca acum e cel mai bun moment sa porti acea haina D&G pe care-i luat-o cu discount de sarbatori din BIG Castani Store! Daca n-ai vre-un telefon de + 20 mil. nu te mai chinui sa inregistrezi slujba ca te faci draq de ras in noapte de inviere! Cum mersul la inviere are un scop prestabilit si dureaza pana vad toti dusmanii auru', telefoanele si restul de "advertising" nu fi post si nu sta intr-un singur loc! Poate pleci si cu o "cucerire" de la inviere: doua dintr-o lovitura: ti-ai spalat pacatele si te-ai ales si cu ceva, numai bun de facut altele... invieri o sa tot fie!!! De inviere: numai fraierii si saracii se duc la biserica pe jos! Credinciosii adevarati se duc numai cu masina chiar daca biserica e la nici 500 de metri ! Asa ii dau teapa lu' satana si ajung cu lumina "originala" acasa! Cand se da startul, concluzioneaza prin achizitionarea vestitului "paste"! Daca nu stii de unde... ia-te si tu dupa lume: unde-i mai mare buluceala, acolo se da pastele... "10 mii, maica... zece mii" O suma infima pentru spalarea pacatelor, zic eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 mai exact sa ne suim pe motoare si sa purcedem spre Ierusalim, acolo de unde a inceput totul, din perspectiva occidentala cel putin; pe drum avem timp sa ne certam, sa ne asasinam, sa bem beri etc. Dar macar facem ceva concret, strabatem locuri incarcate de istorie, ajungem in orasul sfant, suntem pe teren, nu la monitoare; De unde si pana unde il gasesti pe dumnezeu printr-o calatorie fizica.De unde si pana unde te poate aduce mai aproape de dumnezeu o deplasare de sute de km.Ce inseamna cateva sute de km in vastitatea universului? De ce la Ierusalim si nu in Tibet sau India sau si mai bine,Nepal. Asa cum nu ma atrage ideea de a ma duce la un concert de-al lui Gutza sau eu mai stiu cine asa nu mi se pare nimic interesant sa ma duc la Ierusalim. In viata reala atitudinea mea e mai aproape de indiferenta.Nu ma mai intereseaza religia,credinta,chestii din astea.Dar tot in viata reala se gasesc tot felul de oameni cu urari de genul "cristi a inviat","dumnezeu sa te ajute" si altele. Eu abia astept sa deschid la "Intalniri si excursii" un topic cu numele "Cu ateistii la Ierusalim" Asadar si prin urmare, cine trece la fapte si cine ramane la monitor? Pe cand o excursie intitulata cu "Credinciosii la CERN"? Cand o sa va deranjeze vreodata cineva cu batai in usa sau sa va abordeze in parc sa va spuna despre beneficiile ateismului atunci puteti vorbi de incercarea ateilor de convertire la ne-credinta.Pe topicul asta credinciosii s-au bagat in seama,nu i-a chemat nimeni aici cu forta.De asemenea tot ei au sugerat de mai multe ori sa se inchida topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Ce koiu' meu stang e acolo? Sa nu-mi spui ca asteapta sa vina popa cu masina sa binecuvanteze bucatele din cosuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Buahahahahahahahahahahahah Natie de cretini... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 ce altceva? my dear Watson ! Eu nu am ghicit. Cand se mai indoieste cineva ca religia prosteste, ar trebui sa primeasca imaginea asta ca poster. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Unde e aia, in Grecia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 E oriunde exista crestini. Pick one. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 fraticaaa... popa vine pe mobra pe o roata in 12 o'clock? Zici ca sint spectatori la un stunt show... wait... they are :crack: Iti dai seama cum fortei/entitatii aleia din mijlocul galaxiei sau a universului ii pasa de rahaturile alea de mincaruri din cosurile idiotilor alora? Oare maimutele de ce nu fac si ele asta? Poate ca ar fi bucatele lor mai gustoase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Maimutele au mai multa minte decat astia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 http://www.timesnewroman.ro/life-death/7022-ateii-din-romania-se-roaga-in-saptamana-mare-la-dumnezeu-sa-le-dea-puterea-sa-nu-creada Ateii din România se roagă în Săptămâna Mare la Dumnezeu să le dea puterea să nu creadă Apropierea sărbătoarii Învierii Domnului este prăznuită zilele acestea Âşi de ateii din țara noastră! AÂşa cum cere tradiția necreÂştină, în Săptămâna Mare tot omul necredincios se roagă la Dumnezeu ca să-i dea tăria Âşi puterea sufletească să nu creadă în El nici în anul care urmează. Liderul comunității ateiste din România explică: „E un moment special în an, când tot ateul are datoria să nu se apropie cu sufletul de Dumnezeu, deoarece Acesta nu există. Când eÂşti la o cumpănă, la o încercare grea, ajungi să-Âşi pierzi necredința, să începi să cauți salvarea lao ființă atotputernică imaginară Âşi într-un asemenea moment dificil doar Dumnezeu te mai poate ajuta să rămâi statornic în ateismul tău. De aceea e bine să te rogi la El în Săptămâna Mare, ca să te întărească în necredința ta pentru anul ce vine.” Doar o parte din ateii din țara noastră nu cred că că Iisus Hristos învie la sfârÂşitul acestei săptămâni. există Âşi o minoritate a ateilor pe stil vechi, care refuză această dată, spunând că ei nu cred că Iisus va învia abia peste două săptămâni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate