Cesar Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 (editat) Arta "intunecata" de a parea mai inalt, piticule. Acum ai inteles, pictore? Editat Decembrie 5, 2012 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Rahatu' asta de shobolan e pictor ? Nu ca e ceva gresit in treaba asta insa explica dependenta de alcool. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 (editat) Nu stiu daca e rahat, nu e frumos sa zicem asa. Dar vorbeste mult si e cam prea agresiv si optimist in declaratii. Editat Decembrie 5, 2012 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Plm, acum dupa ce si-a tatuat pe frunte cuvantul C A C A T (cu litere gotice) faptul ca-i spun rahat mi se pare o forma de alint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Radicalizarea propriului punct de vedere duce mereu la asta... va bateti ca chiorii... sper ca macar la final sa vedeti ce va aseamana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Butt, deja ai ajuns la mitocanii ieftine? hahahahah... esti nervoasa jegoasa mica? Alcoolicule, doar am coborat oleaca la nivelul tau de zugrav. Mai fac din cand in cand incursiuni d-astea educationale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 (editat) @Shobolanu', observ cum continui nestingherit ciclul "de la sate", nelasand "ignoranta si lipsa de profunzime in analiza" sa stea in calea convingerilor personale..... Cand blufezi atat de mult pe inchipuite greseli de exprimare (ironic pt cineva obisnuit cu gimnastica mentala de a-ti descalci frazele), macar mergi pana la capat. Altfel nu o sa apari doar mitocan ci si un las intelectual. Arata-mi unde am folosit "efecte filogenetice", ori recunoaste-ti macar "lipsa de profunzime in analiza". Nu lasa ignoranta si lipsa de profunzime in analiza sa stea in calea tariei convingerilor personale... intodeauna am admirat semidoctismul...nu!... vorba aia: "efecte filogenetice"... tu intelegi despre ce vorbesti ceacanaule? Hahahahahahahahah Poate vrei sa spui efectele filogeneticii sau ai descoperit "ceva" care are efecte filogenetice.... in fine... Pentru Poplaca, sau unde predai tu sport si biologie e ok! Editat Decembrie 6, 2012 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gromovnik Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 N-am cunoscut inca nici un ateu (in Europa), care sa nu fie ghidat de etica si morala crestina, oricat de mult ar fi incercat sa ma convinga ca nu-i asa. Asta pe viu. Virtual cam tot asa, doar ca unii sunt ghidati de budism, islam, sau cam ce-i standard etic si moral la ei pe-acasa. Asadar, aratati-mi un ateu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Da' de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 @zaelu. Si eu urasc cand vad cum aluneca discutia pe panta asta. Mai ales cand se intampla asa des si pe "nesimtite, cu shobolanu'..... parca am fi intr-un studio cu becali si mitica. Habar nu am cum as putea sa-i corectez manifestarile astea, altfel decat ingreunandu-i sarcina. Poate oboseste odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gromovnik Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Da' de ce? Ca sa incep si eu sa cred in minuni. De aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 N-am cunoscut inca nici un ateu (in Europa), care sa nu fie ghidat de etica si morala crestina, oricat de mult ar fi incercat sa ma convinga ca nu-i asa. Asta pe viu. Virtual cam tot asa, doar ca unii sunt ghidati de budism, islam, sau cam ce-i standard etic si moral la ei pe-acasa. Asadar, aratati-mi un ateu. Eu am intalnit foarte multi crestini (inclusiv practicanti) pt care etica si morala sunt niste notiuni lipsite de orice semnificatie. Mai sunt si unii crestini care cred ca isi pot insusi un cod de principii morale, doar constransi de o zeitate. Mi-e mila de ei... Popa Cosmin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gromovnik Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 (editat) Eu am intalnit foarte multi crestini (inclusiv practicanti) pt care etica si morala sunt niste notiuni lipsite de orice semnificatie. Mai sunt si unii crestini care cred ca isi pot insusi un cod de principii morale, doar constransi de o zeitate. Mi-e mila de ei... Asta-i poveste lunga. Eu ma refeream la cat de ateu poate fi cineva, care se ghideaza dupa etica si morala unei religii, oricare ar fi ea? Chestia e ca o religie nu permite 99% convingere, ci doar 100%. Adica nu poti fi de acord sau practica doar bucatile care-ti convin tie din acea religie, ci toata religia. Asadar, religiozitatea este EXTREMISM, ori extremistii nu-mi plac. Adica extremismul imbeciloid, pt. ca in anumite situatii trebuie sa fii extrem, la modul rational si de bun simt, de exemplu fata cu prostia, etc. La fel de extremist este si ateismul asta "de opereta" afisat de ateii de serviciu, care, asa cum am zis, este imposibil, atata timp cat religia dominanta in zona unde habteaza ateul cu pricina ii influenteaza etica si morala. Atei? Pun pariu ca nu exista asa ceva. Edit: sa fie ateismul noua religie occidentala? Editat Decembrie 6, 2012 de Gromovnik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Daca esti ne educat sau ai in programa obligatorie religia atunci da, e posibil ca ateismul sa fie ceva ciudat pentru tine. Io pun pariu ca nu exista credinciosi. Te bagi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Mda, cu o lipsa de logica atat de fatisa e ca si cum ai striga in gura mare "Popa Cosmin"... Ce legatura are setul de principii morale pe care fiecare si-l adapteaza cum se pricepe mai bine? Principii care sunt culese din orice fel de surse inconjuratoare, ca e vreun roman ori o religie sau un film.... Ateu = lipsa credintei in divinitate. Nu crezi in existenta vreunei forme de divinitate, esti ateu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gromovnik Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Daca esti ne educat sau ai in programa obligatorie religia atunci da, e posibil ca ateismul sa fie ceva ciudat pentru tine. Io pun pariu ca nu exista credinciosi. Te bagi? Banuiesc ca atunci cand vorbim despre religie, ne referim mai toti la crestinism, ca asa-i hora pe la noi. daca am dreptate, evident ca nu exista credinciosi crestini, pt. ca crestinismul, daca l-ai studiat cat de putin, este o religie anti-viata, pro-moarte si in totala neconcordanta cu natura umana, asadar doar un ipocrit poate sustina ca crede si practica aiurelile crestine. Islamul la fel, budismul la fel si ar mai fi cateva. Sa definim ateismul: credinta ca n u exista zei, entitati supranaturale, asa cum sunt definite de religiile oficiale. Da, atunci sunt ateu. Dar, daca tinem cont ca definitiile astea nu sunt batute in cuie si ca au existat altele mai bune, sau ca pot sa redefinesc eu insumi notiunea de zeitate, atunci pot sa nu fiu ateu, dar deloc de acord cu variantele religioase oficiale. Mda, cu o lipsa de logica atat de fatisa e ca si cum ai striga in gura mare "Popa Cosmin"... Ce legatura are setul de principii morale pe care fiecare si-l adapteaza cum se pricepe mai bine? Principii care sunt culese din orice fel de surse inconjuratoare, ca e vreun roman ori o religie sau un film.... Ateu = lipsa credintei in divinitate. Nu crezi in existenta vreunei forme de divinitate, esti ateu. Nu cred in definitiile oficiale ale divinitatii, sau divinitatilor, cum nu cred in Big Bang si evolutionism. daca toate ar fi atat de simple! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Banuiesc ca atunci cand vorbim despre religie, ne referim mai toti la crestinism, ca asa-i hora pe la noi. daca am dreptate, evident ca nu exista credinciosi crestini, pt. ca crestinismul, daca l-ai studiat cat de putin, este o religie anti-viata, pro-moarte si in totala neconcordanta cu natura umana, asadar doar un ipocrit poate sustina ca crede si practica aiurelile crestine. Islamul la fel, budismul la fel si ar mai fi cateva. Nu, de ce doar crestinism? Toate la un loc. Sa definim ateismul: credinta ca n u exista zei, entitati supranaturale, asa cum sunt definite de religiile oficiale. Da, atunci sunt ateu. Dar, daca tinem cont ca definitiile astea nu sunt batute in cuie si ca au existat altele mai bune, sau ca pot sa redefinesc eu insumi notiunea de zeitate, atunci pot sa nu fiu ateu, dar deloc de acord cu variantele religioase oficiale. Mah Popo Cosmin (ca tot te-ai dat de gol acum), ateismul nu e credinta, e certitudinea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gromovnik Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Nu, de ce doar crestinism? Toate la un loc. Mah Popo Cosmin (ca tot te-ai dat de gol acum), ateismul nu e credinta, e certitudinea Pai, crestinismul e mai la moda la noi, dar daca vrei le luam pe toate. Personal sunt pagan, dar de formatie si definitie proprie. In amanunte nu intru. Ateismul este teorie, deoarece, asemeni teismului, nu detine dovezi ci doar afirma anumite lucruri. Fara dovezi, totul e posibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Ateismul este teorie, deoarece, asemeni teismului, nu detine dovezi ci doar afirma anumite lucruri. Fara dovezi, totul e posibil. Pana la un punct este corect insa se poate demonstra logic ca niciun zeu nu exista sau sa fi existat. Invers nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 N-am cunoscut inca nici un ateu (in Europa), care sa nu fie ghidat de etica si morala crestina, oricat de mult ar fi incercat sa ma convinga ca nu-i asa. Asta pe viu. Virtual cam tot asa, doar ca unii sunt ghidati de budism, islam, sau cam ce-i standard etic si moral la ei pe-acasa. Asadar, aratati-mi un ateu. Iti arat eu zece, zi-mi unde te gasesc sa vad cum intorci si obrazul celalalt, pe viu, daca tot zici ca urmezi etica si morala crestina. In a cata zi a inventat dumnezeu etica si morala, pen'ca eu am o Biblie mai veche si pe de-o parte lipsesc chestii, pe de alta cica sunt prea multe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gromovnik Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Fara o dovada clara a existentei zeitatii/zeitatilor, sau a inexistentei lor, meciul se va termina egal. Pana la un punct este corect insa se poate demonstra logic ca niciun zeu nu exista sau sa fi existat. Invers nu. Explica-mi aparitia si existenta universului. Credinciosii stiu cum mi-ar explica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 (editat) Nicidecum. Logic s-a demonstrat ca niciun zeu nu exista. Acum daca tu vrei sa ignori logica evident ca pana si mos craciun e vizibil noaptea pe cerul instelat. Editat Decembrie 6, 2012 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Gromovnik Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 (editat) Iti arat eu zece, zi-mi unde te gasesc sa vad cum intorci si obrazul celalalt, pe viu, daca tot zici ca urmezi etica si morala crestina. In a cata zi a inventat dumnezeu etica si morala, pen'ca eu am o Biblie mai veche si pe de-o parte lipsesc chestii, pe de alta cica sunt prea multe? M-ai inteles gresit: nu sunt crestin. Nicidecum. Logic s-a demonstrat ca niciun zeu nu exista. Acum daca tu vrei sa ignori logica evident ca pana si mos craciun e vizibil noaptea pe cerul instelat. Pana si logica noastra este produsul Creatiei (nu intelege asta la modul crestin). Fara o dovada clara, atat teismul cat si ateismul raman doar teorii. Edit: am invatat logica la facultate. Editat Decembrie 6, 2012 de Gromovnik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 (editat) Pai, crestinismul e mai la moda la noi, dar daca vrei le luam pe toate. Personal sunt pagan, dar de formatie si definitie proprie. In amanunte nu intru. Ateismul este teorie, deoarece, asemeni teismului, nu detine dovezi ci doar afirma anumite lucruri. Fara dovezi, totul e posibil. Cred totusi ca ateismul are mai multe dovezi si probe, care se bazeaza pe lipsa probelor teismului... Zilnic nu vad vreun semn divin.. nici la mine nici la altii.. Eu zic ca mama noastra este Fizica. Lasa-ti dreq' povestile.. cu vampiri varcolaci sfinti duhuri ierarhi.. si alte scorneli.. Personal as inchide scolile de preoti, nu as mai construi nicio biserica.. si as baga la bulau cativa preafericiti preacuviosi si alti ce poarta hramul asta. Editat Decembrie 6, 2012 de TM06UFO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Explica-mi aparitia si existenta universului. Credinciosii stiu cum mi-ar explica. Credinciosii nu ti-ar explica. Ei ti-ar povesti. Eu te trimit la mai putin de o miliardime de secunda de la aparitia universului. Daca ajungi pana acolo observi ca are sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate