B.B. Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 EU NU CRED!!! NU CRED CA EXISTA atei, exista oameni care au asteptat o MINUNE si nu au stiut sa o recunoasca. Io vad si fac minuni in fiecare zi si tot nu ma fac credincios. (lucrez la o biserica - sunt preot) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Obersturmfuhrer Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Io vad si fac minuni in fiecare zi si tot nu ma fac credincios. (lucrez la o biserica - sunt preot) Domnule părinte, mă numesc Costel, am 27 de ani Âşi sunt din oraÂşul Râmnicu-Vâlcea. Mama îmi spune mereu că trebuie să am grijă tot timpul la cum mă comport, deoarece Iisus vede TOT ce fac. Întrebarea mea este: este Dumnezeu cu mine la WC când fac caca ? Mă vede Domnul Iisus când mă screm sau când folosesc hârtia igienică ? Mulțumesc anticipat pentru răspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Adevarat! Ai grija ca te vor sparge "fratii" pe-aici....Sa speram ca esti crestin...Adica unul care crede in Hristos. restul sunt eretici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Frate Budd..ce ti-am spus eu? Hai ca incetu cu incetu te dai pe brazda. Injura cati dumnezei vrei tu, si asta ti-i lasat tot de El, cu care zici ca ai fuma o iarba....(fictiv zici?) ___________# #____________ ___________ #_____________ ___________ #_____________ ___________ #_____________ ___________ #_____________ _________#######__________ ________#___#___#_________ _______#____#____#________ _______#_________#________ ________#########_________ _________#######__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ ______####_____####_______ _____##___________##______ _____#_____________#______ _____##___________##______ ______####_____####_______ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Ti-ai facut vreo iluzie ca se poate discuta altfel decat ... la misto? pai religia e o poveste lunga, puerila si cu "argumente"(amenintarea) pe masura ... cum poti fi serios? ... singurul (aproape singurul) lucru palpabil sunt banii pe care credinciosii ii lasa preotilor ___________# #____________ ___________ #_____________ ___________ #_____________ ___________ #_____________ ___________ #_____________ _________#######__________ ________#___#___#_________ _______#____#____#________ _______#_________#________ ________#########_________ _________#######__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ _________#_____#__________ ______####_____####_______ _____##___________##______ _____#_____________#______ _____##___________##______ ______####_____####_______ arta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 @Obersturmfuhrer te vede dar sta departe si se tine de nas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Obersturmfuhrer Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 (editat) Amin! Editat Noiembrie 22, 2011 de Obersturmfuhrer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Pai dac ai 27 de ani si inca locuiesti cu maica-ta, care e religioasa, apai chiar ca te-o vaz't Dumnezeu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender28 Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 (editat) Uberstrumf mama ta are dreptate si ar fi bine sa-i dai crezare. Ar ajuta mult cauzei tale daca ai imbratisa macar un dram extrema dogmei. I-ai putea acuza pe evrei ca rasa de paganism si deicid iar pe homosexuali sub pretext just , ca asa cu ateismu asta nici ura si frustrarea nu mai au alta justificare decat purtarea pantalonilor de camuflaj si a bocancilor alora de la bunicu. Iar daca n-ai nimic cu homalaii si jidanii ci doar cu ciorile ti-as recomanda niste lecturi despre caste la hindusi. Oricum , gasim ceva pentru tine. Rebeli fara cauza si neonazisti fara Dumnezeu. Bai ce o sa ajunga tara asta ?? Unde esti Maresaleee eeee ?!!&*^*@$^ Editat Noiembrie 22, 2011 de Ender28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Oricum , gasim ceva pentru tine. Si zici ca nu te atingi de funia aia,este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender28 Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Daca te apleci tu dupa sapun vad eu cu sfoara http://www.youtube.com/watch?v=TeQF5CURYBA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Daca te apleci tu dupa sapun vad eu cu sfoara Ti-e frica,este? Stai linistit, nu-s catolic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender28 Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 http://www.adevarul.ro/locale/constanta/Ucigasul_calugarului_Alexe_a_fost_prins-_Criminalul_a_recunoscut_0_596340399.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 (editat) http://www.adevarul.ro/locale/constanta/Ucigasul_calugarului_Alexe_a_fost_prins-_Criminalul_a_recunoscut_0_596340399.html Poti fi mai explicit? Vrei sa aratati mizeria "calugarului" sau crima lui Gica ala? Sau amandoua ca o stire? Si nu ca sa-l apar pe calugar zic si eu....Tipul criminal era beat. In conditiile astea nu m-ar mira ca "propunerile indecente" sa fie de fapt vreo injuratura simpla, sau vreo fraza prost inteleasa. Crime de genul asta sunt o multime. Dar aici este vorba de a discredita ceva mai mult, de-asta se si bate apa-n piua. Editat Noiembrie 23, 2011 de Gilbert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P.C. Refinantat Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 (editat) Poti fi mai explicit? Pentru presa e ceva senzational si automat va vinde. Pentru topicul asta e ceva fun deci e bine venit. Pentru mine nu e decat "o alta stire", ca si cea de dimineata de pe PROTV in care ni se spunea ca steven hawkings a descoperit secretul pentru ca viitorul omenirii sa fie asigurat ... sa ne mutam pe alte planete. Editat Noiembrie 23, 2011 de P.C. Refinantat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 (editat) Pentru presa e ceva senzational si automat va vinde. Pentru topicul asta e ceva fun deci e bine venit. Pentru mine nu e decat "o alta stire", ca si cea de dimineata de pe PROTV in care ni se spunea ca steven hawkings a descoperit secretul pentru ca viitorul omenirii sa fie asigurat ... sa ne mutam pe alte planete. Saracul om. Nici nu ma mira ca debiteaza atatea. Iti dai seama cat de frustrat trebuie sa fie? Si spre deosebire de el, uite... probabil il stii. Un alt tip cu handicap la fel de nasol ca el, cum gandeste si actioneaza. Ce diferenta intre unul si altul....MAARE! Editat Noiembrie 23, 2011 de Gilbert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Enoriasilor, va roog io dulce ca o savarina, nu va faceti voi un topic al crestinilor foarte ortodocsi unde sa purtati discutii retarde? Aicea sunteti mai mult decat plicticosi, iar dupa lectura fiecarei postari a vreunuia dintre voi ma simt mult mai prost, simt nevoia reculegerii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 la fel ca diferenta dintre tine si Hawkin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Enoriasilor, va roog io dulce ca o savarina, nu va faceti voi un topic al crestinilor foarte ortodocsi unde sa purtati discutii retarde? Aicea sunteti mai mult decat plicticosi, iar dupa lectura fiecarei postari a vreunuia dintre voi ma simt mult mai prost, simt nevoia reculegerii... Ciudat. Nu stiam ca sunt ortodox....Hm...daca tu zici. In fine...Meditam eu acu la ceva...asa babeste, si ma gandeam la evolutie. Omul a fost mai intai vanator, apoi agricultor. Apoi? Industrias...iar mai apoi Feisbukerist, adica om de birou. Ideea in evolutionism nu era ca omul devine tot mai tare in adaptare si evolutie? Cum se face ca oamenii care mai demult se luptau cu leii fara pusti, au ajuns acum tot mai slabi. Ca acum mor de suparare, iar acum 2000 de ani trebuia sa treaca prin 10 razboaie sa moara. Ciudat nu? Sau, cum vor "evolua" oamenii in viitor? In genul Wall-E? Foarte ciudat....gandesc eu asa...babeste...in timp ce mai tai doi busteni ptr. foc. Enoriasilor, va roog io dulce ca o savarina, nu va faceti voi un topic al crestinilor foarte ortodocsi unde sa purtati discutii retarde? Aicea sunteti mai mult decat plicticosi, iar dupa lectura fiecarei postari a vreunuia dintre voi ma simt mult mai prost, simt nevoia reculegerii... Te simti mai prost? Nu-i bai....Fiecare trecem prin asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Iar nu te-ai prins...nu-i nimic, toti treceti prin asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 (editat) Iar nu te-ai prins...nu-i nimic, toti treceti prin asta... Hehe...Nu-mi vine nici mie sa cred ca ma apuc de poante de-astea. Imi pare rau Louis. Da poate iesim la vara la un Retezat voi ateii si noi crestinii la o poveste la gura cortului. Sincer mi-ar place sa facem una lata. Ca nici eu nu sunt adeptul platitudinilor, iar forumul tocmai asta face. Pana atunci mai este timp...si multe injuraturi. Editat Noiembrie 23, 2011 de Gilbert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 Ciudat. Nu stiam ca sunt ortodox....Hm...daca tu zici. In fine...Meditam eu acu la ceva...asa babeste, si ma gandeam la evolutie. Omul a fost mai intai vanator, apoi agricultor. Apoi? Industrias...iar mai apoi Feisbukerist, adica om de birou. Ideea in evolutionism nu era ca omul devine tot mai tare in adaptare si evolutie? Cum se face ca oamenii care mai demult se luptau cu leii fara pusti, au ajuns acum tot mai slabi. Ca acum mor de suparare, iar acum 2000 de ani trebuia sa treaca prin 10 razboaie sa moara. Ciudat nu? Sau, cum vor "evolua" oamenii in viitor? In genul Wall-E? Foarte ciudat....gandesc eu asa...babeste...in timp ce mai tai doi busteni ptr. foc. Uite cine combate evolutionismul. Nu ai inteles nici macar principiul elementar din spatele evolutiei, nu doar biologice. Nu meditand ajungi sa intelegi ceva, ci studiind acel subiect. ..."Tot mai tare in adaptare" pt mediul sau de viata. Un vanator de acum 160K de ani, nu ar fi fost cu nimic mai bine adaptat pt societatea de azi. Evolutia este rezultatul competitiei intr-un anumit context, nu o forta constanta si independenta. Nu are un tel, iar omul nu este un varf al evolutiei mai mult decat orice alt organism existent, de exemplu o brasca raioasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 (editat) Mai...sunt filme multe pe tema om-natura. Ce intelegi tu de-acolo? Ca omul este mai adaptat naturii cum a fost pana acum/? Sau intelegi ca de fapt este la moda o dezumanizare a omului si o des-adaptare fata de natura? Ia mai gandeste-te...asa babeste... Sau nu ne mai raportam la nimic decat la feisbuk si mesenger? Stai putin si mediteaza pe tema asta, nu doar raportat la dialogul nostru. Editat Noiembrie 23, 2011 de Gilbert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator 9fingers Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 (editat) Mai...sunt filme multe pe tema om-natura. Ce intelegi tu de-acolo? Ca omul este mai adaptat naturii cum a fost pana acum/? Sau intelegi ca de fapt este la moda o dezumanizare a omului si o des-adaptare fata de natura? Ia mai gandeste-te...asa babeste... Sau nu ne mai raportam la nimic decat la feisbuk si mesenger? Stai putin si mediteaza pe tema asta, nu doar raportat la dialogul nostru. Lasa fimele si meditatia, nu te mai agata de fb sau msg. Incepi prin a-ti formula gandurile corect. Cele mai multe greseli pe care le faci, sunt generate de o proasta alegerea a termenilor. Ce intelegi prin natura? Am mai avertizat inainte ca distinctia natural/artificial este triviala. In esenta, tot ceea ce este artificial este natural, doar ca este rezultatul unei surse (naturale) de inteligenta. Tot ceea ce este "man made", este uman si natural. Nu doar oamenii modifica mediul inconjurator pt a se folosi de el. Cand vine vorba de context, de mediu de viata, e stupid sa exprimi raportul ca om-natura si sa iti imaginezi un individ dezbracat, in mijlocul unei paduri. Omul este un animal social, care s-a adaptat prin folosirea inteligentei. Tehnologia si mediul social sunt adaptarile lui, echivalente cu orice forma de adaptare morfologica (colti, gheare... glande sericigene). In cazul nostru nu a avut loc nicio "des-adaptare", ci o scadere a dependentei de adaptari morfologice(doar unul din aspectele adaptarii). Daca nu ar fi reprezentat o crestere in adaptare, nu am fi evoluat in aceasta directie. De altfel, cu cat gradul de specializare (dependenta de adaptari anatomice din ce in ce mai specifice) a unui organism creste, cu atat vor creste si sansele ca acea specie sa dispara (tocmai pt ca mediul este in continua schimbare). 99.99% din speciile care au existat pe aceasta planeta, au disparut. Evolutia este oarba, si de cele ma imulte ori duce la extinctie. Cat despre "dezumanizare", iar bati campii. E suficient sa te uiti la ce se intampla cu 2000 de ani in urma. Ceea ce era considerat un spectacol atunci, ar fi considerat o crima impotriva umanitatii acum. Moartea unui pilot intr-un accident pe circuit, ingretoseaza o lume intreaga azi. Dar omorarea unor prizonieri in cele mai barbare moduri, asigura deliciul audientei nu cu mult timp in urma. Fizic, nu ne-am schimbat cu nimic, dar societatea a evoluat spre ceea ce se numeste "umanizare". Editat Noiembrie 23, 2011 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gilbert Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 (editat) Te intreb asa..de chestie.. Cand ai fost ultima dat la un munte..real.sau la o apa...? Doar de curios....nu de alta ....Eu vad in fiecare zi Retezatul, daca nu-i ceata. In rest am lacurile....nu ti le mai spun..... Editat Noiembrie 23, 2011 de Gilbert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate