Sari la conținut

Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?

Postări Recomandate

Mah, discutia asta nu se mai ridica nici macar la nivelul meu! :bounce: Acestea fiind spuse.., Jean va pupa pe cheliuta de 'rationalisti' si va ureaza discutii placute in continuarea.., vietii voastre de atei! eu ma retrag cu credinta nealterata.., ca o sa va vina si voua 'mintea' la cap! :friends: Ps Placerea a fost doar de partea voastra.., insa aveti grija, orice placere naste mai tarziu suferinta! Iar prin suferinta ajungeti la credinta.., :blbl: gata ca ma doare capul! :kick: adios!

Ti-am pus eu aici niste intrebari de bun simt, nu vrei sa raspunzi... :disappointed:

Jeane, ia zi-mi tu, plantele se duc in Rai/Iad dupa ce mor? Dar animalele?

Daca a existat un Adam si Eva pentru oameni, a existat un Adam si un Ev pentru fiecare specie de animal prezent pe Terra? Si pentru fiecare planta?

A existat o vaca Eva si un bou Adam, o capra Eva si un tap Adam, o lacusta Eva si un lacustoi Adam, o vrabiuta Eva si un vrabioi Adam?

A existat o ceapa Eva si un cepoi Adam?

Dileme de genul asta ai?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum are la fel de mult sens ceea ce (nu) ai spus mai sus. Poate te exprimi mai clar cu (si) mai multe emoticons.

Ai adus acea cartulie in discutie asa, degeaba, doar pt coperta?

Scrii aici la fel cum gandesti, fara sa spui nimic?

Asta e apararea ta cand esti prins cu matza-n sac? :D

ba... mi-e mila de tine...

Link spre comentariu

1-2-3 beri glumim

4-5-6 ne batem

6+ scoatem cutitul

Te cam lauzi.... ca pricepi poanta :D

Acu, ia zi tu drept,te astepti sa gasesti Adevarul pe motoretism sau iti place caterinca si joci rolul de baiatu-care-discuta-doar-lucruri-serioase?

A... si inca o intrebare, esti moldovean? Daca da, de unde?

Link spre comentariu

Acu, ia zi tu drept,te astepti sa gasesti Adevarul pe motoretism sau iti place caterinca si joci rolul de baiatu-care-discuta-doar-lucruri-serioase?

Adevarul (scriu cu litera mare pentru ca deh, e la inceput de propozitie) ie mai multe.

PS:Aidi bah, adevarul cu a mare? Pulimea sa stii ca nu observa pietatatea asta sincera :crack:

Link spre comentariu

nu pricep poanta.

Acu, ia zi tu drept,te astepti sa gasesti Adevarul pe motoretism sau iti place caterinca si joci rolul de baiatu-care-discuta-doar-lucruri-serioase

pe Domnul Adevar nu-l caut. cum am spus-o in multiple rinduri, sint doar curios.

da. sint din comuna Madirjac de felul meu, doar scrie la profil.

Link spre comentariu

pe Domnul Adevar nu-l caut. cum am spus-o in multiple rinduri, sint doar curios.

Cine nu e curios? Tocmai ai dat una dintre cele mai patetice scuze posibile.... pfff Adica si minciuna, vrajeala, pacaleala sunt de interes? :)

da. sint din comuna Madirjac de felul meu, doar scrie la profil.

N-o cunosc.... Da, aveam o banuiala. Cateodata dau peste conationali de-ai mei, dintr-astia cca tine :)

Link spre comentariu

N-o cunosc.... Da, aveam o banuiala. Cateodata dau peste conationali de-ai mei, dintr-astia cca tine :)

eu dau peste conationali de-ai mei toata ziua. de cind ma stiu. aproape ca incep sa cred ca nu e o simpla intimplare.

Link spre comentariu

In primul rand : CalinD: Cred ca te-ai plictisit rau de tot de discutiile despre uleiuri de scrii pe aici. :P

Va plateste cineva oare sa respingeti ce nu intelegeti ?

e chiar asa de greu de acceptat ca logica, intelectul etc, au o limita ?

Regret ca trebuie sa ma exprim asa,DAR habar n-ai tu cate lucruri pe care nu le inteleg le accept,cate inteleg,cat accept eu ca intelectul are limita.Cu toate astea dintre lucrurile ce depasesc ratiunea/intelectul/logica notiunea de dumnezeu e cea mai ridicola.

Oameni buni(si rai), chiar asa de mult conteaza sa-l faci pe altul sa nu creada? Adica pul.a mea, nu crezi si .(punct) Nici credinciosii nu-l pot chema pe Padre Padre ca sa-l vada ateii, nici ateii nu pot dovedi ca nu exista. Va injurati, va jigniti, care e scopu'?

Da,topicul se numeste: Convertirea credinciosilor la ateism.

Cine nu crede poate are de pierdut, poate nu. Cine crede...n-are decat de castigat.

:cheers:

Zi-le, Loredana !

Bah,da' cata rabdare aveti sa dati reply la aceleasi chestii.Cata rabdare aveti sa puneti intrebari si sa vi se raspunda numai si numai pe ocolite.

Cica a cheltuit unu o avere,a alocat o gramada de timp si resurse pt. o excursie in Tibet.Acolo urma sa intrebe un mare maestru care este sensul vietii.Ajuns acolo dupa mari eforturi maestrul ii spune: :" Fiule,viata e ca rau."

Link spre comentariu

pentru restul: nici n-am idee unde e comuna Madirjac, banuiesc doar ca e-n Moldova. da' cind nu spui direct unde bati, cam asta-i genu' de raspuns pe care-l meriti :)

In primul rand : CalinD: Cred ca te-ai plictisit rau de tot de discutiile despre uleiuri de scrii pe aici. :P

sincer, da.

Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Da de ce sa-mi fie jena domn profesor. ? Din greseli invata omul.

Dar tu ai jena cand sustii niste chestii fara sa te documentezi ?

Citeste mai jos si apoi mai vorbim.

Asa bateati campii si cu apendicele si il foloseati ca argument ...

Ce simplu ati rezolvat dvs. si cu buda problema genomului :) :) , ai harta, scoti junk-ul de 65% si hopa omul.

http://blogs.discove...e-human-genome/

ASTEPT SCUZE DUPA CE CITESTI CE SCRIE ACOLO.

Am citit demult (2007) si nu intr-un blog, dar nu am obiceiul sa ma hazardez in speculatii.

Scuze pt ce, pt ca nu am nici interesul nici energia sa fac ce nu au reusit toti profesorii pe care i-ai avut in ** ani de scoala? Sa o iau de la zero cu tine...

Am mai zis ca imprumuti niste concepte (titlurile doar) de pe diverse siteuri si bloguri (de data asta unul decent, ed young) si le faci praf si tandari in 5 secunde.

ENCODE e un proiect destul de controversat ca "ideologie", dar acumuleaza un volum impresionant de date. Simplificand si rezumand, incearca sa modifice definitia genei in asa fel incat orice proces de transcriptie trece drept activitate biologica -> secventa codificatoare.

Problema e ca de cel putin 20 ani se cunoaste ca DNA biding proteins -complexe proteice care se leaga specific de anumite secvente ADN- au si o componenta nespecifica, cu o afinitate generala pt ADN. Motivul pt care se intampla asa este eficientizarea procesului de gasire a secventei tinta prin -difuzie facilitata-. Afinitatea pt ADN si nu doar pt o secventa anume, permite complexelor proteice sa se plimbe in sus si in jos pe catenele de ADN reducand practic volumul tridimensional la o banda bidimensionala. Altfel viteza de identificare a tintei ar fi fost cu cateva ordine de marime mai mica.

Interesant este ca se intampla si in cazul promotorilor (activatorilor) transcriptiei care fac parte din aceeasi categorie de proteine, si pot declansa uneori -daca zabovesc un pic mai mult, incetiniti si de o secventa partial complementara- transcriptia in mod aleator, in timp ce isi cauta tinta. Sansele cresc si mai mult atunci cand dau accidental si peste ARN polimeraza.

Se cunoaste de mult timp ca seventele junk sunt transcrise si ele, rezultant un nr insignifiant de transcripti care sunt eventual degradati...

ENCODE nu a detectat nicio proteina cu secventa complementara si nici nu a stabilit vreo functie reglatoare ori catalitica pt vreun transcript ARN. De vreo 20 ani sunt considerati artefacte, si nu s-a schimbat.

Link spre comentariu

Bah,da' cata rabdare aveti sa dati reply la aceleasi chestii.Cata rabdare aveti sa puneti intrebari si sa vi se raspunda numai si numai pe ocolite.

eu am primit citeva raspunsuri. cam se epuizeaza curiozitatile mele, nu sint infinite.

as mai vrea sa stiu ce crede bunul crestin roman despre alte religii si adeptii lor si setea mea de "Adevar" s-a potolit :)

Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Stiu ca am scris degeaba pt Vioss. Dar difuzia facilitata in cazul proteinelor care se leaga de ADN, pt cine are curiozitati in biologia moleculara, e un proces care merita cunoscut si inteles :).

In loc sa difuzeze intr-un spatiu 3D, reduc substantial volumul la o banda("difuzie 1D"), alunecand de-a lungul catenei ADN pana cand intalnesc secventa complementara, ori se loves de un obstacol (alte complexe care interactioneaza cu ADN ul) "slip-sliding" along.

Editat de 9fingers
Link spre comentariu

pentru restul: nici n-am idee unde e comuna Madirjac, banuiesc doar ca e-n Moldova. da' cind nu spui direct unde bati, cam asta-i genu' de raspuns pe care-l meriti :)

Adica moldovean falsificat? :D N-am auzit in viata mea de comuna madarjac cum n-am auzit de sute si mii de comune... Problem? Pe unde vine asta ca nu cunosc Modlova pe de rost desi sunt originar de-acolo. Creste la Madarjac vreun boschet faimos de trandafiri? Daca da, scuzati, nu stiam :D

Ce-i ala raspuns pe merit? E ca la razboi? Decoratie? :)

as mai vrea sa stiu ce crede bunul crestin roman despre alte religii si adeptii lor si setea mea de "Adevar" s-a potolit :)

Eu as mai vrea sa stiu cum se distreaza tinerii moldoveni nebagati in seama de "catzelele" de buna calitate din zona. Ma poti ajuta?

Editat de Cesar
Link spre comentariu

De ce fumezi daca n-ai frigider?

Te pricepi la schimbat lichidul de frana la motociclete cu ABS? Cu ce difera fata operatiunea fata de un sistem fara ABS?

Difera dar la unele motorete nu difera deloc. La ce motoreta ai vrea sa stii? Daca am mai facut, stiu. Daca n-am mai facut, tot aflu :D

Esti sigur ca aici se discuta problema asta?

Editat de Cesar
Link spre comentariu

De ce fumezi daca n-ai frigider?

Daca n-ai mancare adica?

Difera dar la unele motorete nu difera deloc. La ce motoreta ai vrea sa stii? Daca am mai facut, stiu. Daca n-am mai facut, tot aflu :D

Esti sigur ca aici se discuta problema asta?

Da,da.Aici se discuta.Ma intereseaza pt. moto mea. Bandit 650 S 2007 ABS.

Link spre comentariu

Regret ca trebuie sa ma exprim asa,DAR habar n-ai tu cate lucruri pe care nu le inteleg le accept,cate inteleg,cat accept eu ca intelectul are limita.Cu toate astea dintre lucrurile ce depasesc ratiunea/intelectul/logica notiunea de dumnezeu e cea mai ridicola.

Asta e parerea ta!

Da,topicul se numeste: Convertirea credinciosilor la ateism.

Esti sigur? Mai incearca!

Zi-le, Loredana !

Sunt printre cei mai rabdatori oameni care ai avut sansa sa vorbesti vreodata in viata ta.

Cica a cheltuit unu o avere,a alocat o gramada de timp si resurse pt. o excursie in Tibet.Acolo urma sa intrebe un mare maestru care este sensul vietii.Ajuns acolo dupa mari eforturi maestrul ii spune: :" Fiule,viata e ca rau."

Acum intelegi de ce suntem prea mici? :laugh: http://www.youtube.com/watch?v=tl3Y8T_HBHs

Asta e doar o parte din interviu. Te sfatuiesc sa-l vezi pe tot.

Link spre comentariu

Te pricepi la schimbat lichidul de frana la motociclete cu ABS? Cu ce difera fata operatiunea fata de un sistem fara ABS?

Oleaca mai mult lichid. :wink: Serios acum, la alea vechi e la fel. Astea noi au un pas in plus pentru ca trebe sa top up si rezervorul ABS.

Link spre comentariu

Da,da.Aici se discuta.Ma intereseaza pt. moto mea. Bandit 650 S 2007 ABS.

Daca ai sub sha "centrala" de ABS, o aerisesti si pe aia. Poate sa aiba 1,2,3 aerisitoare. La bebmbeuri mai noi nu merge decat cu contactul pus.

Link spre comentariu

Adica moldovean falsificat? :D N-am auzit in viata mea de comuna madarjac cum n-am auzit de sute si mii de comune... Problem? Pe unde vine asta ca nu cunosc Modlova pe de rost desi sunt originar de-acolo. Creste la Madarjac vreun boschet faimos de trandafiri? Daca da, scuzati, nu stiam :D

Ce-i ala raspuns pe merit? E ca la razboi? Decoratie? :)

Eu as mai vrea sa stiu cum se distreaza tinerii moldoveni nebagati in seama de "catzelele" de buna calitate din zona. Ma poti ajuta?

stii ce mi-a povestit un prieten moldovean?

"ba, doar ma stii, am umor si-mi dau seama de asta. da' cind mai fac o gluma cu bucurestenii astia se uita la mine ca niste drone".

mie mi-e clar ca faci un trolaj micut acolo, nu-i problema, sa ricice tasta primul care se simte nevinovat. da' pina si trolajele astea pot fi mai simpatice sau mai de taranel, mai amuzante sau mai de bucurestean, etc, intelegi tu :)

nu mai spun ca-i amuzant ca un tip asa relax ca tine s-a zbirlit asa, fara sens :)

Editat de CalinD
Link spre comentariu

Pai logic-logic dar eu nu stiam pana nu m-am apucat si am dat vreo 50 de manete cu contactul pe off :)

Vezi de ce nu e buna 'Onda? :wink:

stii ce mi-a povestit un prieten moldovean?

"ba, doar ma stii, am umor si-mi dau seama de asta. da' cind mai fac o gluma cu bucurestenii astia se uita la mine ca niste drone".

Din experienta mea, moldovenii sunt cei mai sensibili la glume. Asta ca sa folosesc un eufemism :D

Link spre comentariu

• Vizitator changed the title to Este nevoie de BOR? De ce sunt ateu?
  • Vizitator pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic