Cap0ne Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Moto-religios related... http://newsfeed.time.com/2013/01/07/indonesia-city-to-prohibit-women-from-straddling-behind-male-motorists/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Moto-religios related...http://newsfeed.time.com/2013/01/07/indonesia-city-to-prohibit-women-from-straddling-behind-male-motorists/ Nu atât faptul că încalcă o lege religioasă dar se pare că din cauza poziţiei le cam violează vântul. “We want to save women from things that will cause them to violate Shariah law. We wish to honor women with this ban, because they are delicate creatures.” i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 BOR: s-a-ntalnit hoțu’ cu prostu’ Buda din USA Vorba lui Dumnezeu : Nici că se putea să existe o ştire mai corect portretizată ca asta. COMBO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Nu atât faptul că încalcă o lege religioasă dar se pare că din cauza poziţiei le cam violează vântul. “We want to save women from things that will cause them to violate Shariah law. We wish to honor women with this ban, because they are delicate creatures.” i Da, sunt sigur ca la bitele fapturi sensibile se gandeau... As vrea sa vad gagicutele "de magheru" calatorind ca paseger pe o sportiva stand intr-o parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 cum se zice... curajul prostului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shiva Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 In alta ordine de idei, s-a facut un studiu si cu cat oamenii sunt mai religiosi, cu atat vad mai acceptabila moral pedeapsa capitala... Si mai au curajul sa trabmiteze valoarea moralizatoare a religiei.... daca e asa, iata ca avem deja ceva-n comun, noi astia fara ceva "sfant" in noi si cei care sunt credinciosi! desi eu stiam ca dogmele religioase ne-nvata sa intoarcem si celalt obraz, deci nu se pupa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Ianuarie 11, 2013 Share Postat Ianuarie 11, 2013 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 bai.... asta e pe bune? nu e fotosop? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Scrisul sigur este fotosop, restul - nu cred. S-ar putea ca tinuta sa reprezinte o ierarhizare sau apartenenta la o regiune, io stiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 parca-s cocote pe podium la prezentarea modei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Pai asta si sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doxasit Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 (editat) Din ce vad cam toata lumea pe aici crede intrun fel, ca religia si mai ales " bor" e o gluma. Nici nu ma mira ca fac strainii ce vor din noi la noi acasa pentru ca nu ne cunoastem valorile. Mikulas se intreba mai sus de ce nu angajeaza regia de apa BOR-ul sa purifice apa, raspunsul e simplu si e valabil si in alte cazuri pentru ca Dumnezeu nu face niciodata ceea ce poate si trebuie sa faca omul. Ne-a dat cap sa evoluam si sa folosim stiinta nu sa devenim misticii paraziti. Despre agheazma ca si despre alte materii care se sfintesc ( vinul, uleiul) va pot spune ca nu e vrajeala cum cred unii, de cand ceea ce nu se vede nu exista.Un singur exemplu dau aici desi sunt o multime, apa simpla nesfintita se strica in timp iar agheazma nu si sa nu-mi spuneti faza cu busuiocul conservant ca nu o cred. Eu pastrez agheazma si de acum 3-4 ani fara busuioc in ea sau altele si e ca scoasa din fantana. E total aiurea sa ne raportam numai la material. Dumezeu exista fie ca noi vrem fie ca nu. De ce nu se arata si sa avem certitudinea e simplu ca atunci toata lumea l-ar asculta de frica si nu din dragoste sau respect. Dumezeu vrea cu noi o legatura de familie si nu una politieneasca, e vorba de libertatea noastra pe care El o respecta cu sfintenie. Despre BOR multi vorbesc fara sa stie ce e cu adevarat. Sunt dovezi clare ca Sf. Andrei si Sf. Filip ( ambii disciopli ai lui Hristos) au calcat in Dobrogea si au infiintat primele comunitati crestine aici iar azi vin sa ne increstineze sau sa ne dezcresnineze mai bine zis unii care au o istorie de 2-3 sute de ani. Sa scoatem din istoria Romaniei contributia Bisericii si sa vedem cu ce ramanem. Inaintasii nostrii sa fi fost chiar atat de prosti si usor de dus de nas? Ne-am format ca popor si crestini in acelasi timp, anii 50-100 d.H. Cu ierarhie, biserici in localitati slujbe si restul. Toate acestea au evoluat in timp si au crescut in frumusete asa cum era si normal fara a denatura sau falsifica crezul. Daca nu ar fi fost de la Dumnezeu cum ar fi rezistat Biserica Ortodoxa de-a lungul celor 2000 de ani? Despre vesmintele preotesti va spun ca sunt inspirate din vechiul cult mozaic prezent in Templul din Ierusalim( vesminte facute de Moise dupa indicatii divine) si vorbesc de istoria crestinismului. Romanii nu sunt asa de fraieri, stiu ca pe langa relatia cu Dumnezeu, Biserica uneste oamenii si ii apropie asa cum pe noi ne apropie motoarele. Sper ca nu am jignit pe nimeni ca nu asta intentionez. Am dat numai cateva lamuriri, sper eu utile! Sa vina primavara si sa iesim cu motoarele! Editat Ianuarie 14, 2013 de doxasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreibican Postat Ianuarie 14, 2013 Share Postat Ianuarie 14, 2013 Bine ar fi sa fie aa cum speri tu, in ultima parte a postului, dar tare mi-e teama ca se vor gasi destui care sa raspunda la intrebarea"de ce sunt credincios", il loc l;a cea pe care o pui tu, "de ce sunt ateu"Ca sa fiu on topic, si eu cred ca orice ateu provine dintr-un credincios care isi pune (prea) multe intrebari la care nu gaseste un raspuns coerent... da asa e ! avem creier sa il folosim , sper sa isi deschida cit mai multi ochii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 (editat) cum era treaba cu Liberul Arbitru? Ah... asa: iar treaba cu caile domnului si pariul lu Pascal era cam asa: @doxasit Daca vrei sa iesi mai ieftin la aghiazma (adeca sa nu mai dai bani pe ea la popa) cauta niste monezi de argint sau inele mai vechi... spala-le de jeg si apoi arunca-le intr-un pet cu apa. Hai... testeaza-l pe mnezo... pune doua sticle identice (noi noute de alea de apa plata luate amindoua odata), baga apa de la robinet in ele... intr-una baga un inel/moneda de argint in alta nimic. Punele in acelasi loc la pastrare citeva luni... apoi du-le la laborator sa vezi care are matreata broaste-i si care nu. O tehnologie necunoscuta pentru un om poate parea magie sau... divinitate in actiune... Era o vorba a cuiva asemanatoare dar poate parea jignitoare. Editat Ianuarie 15, 2013 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 Jignire e că popa pune argint pentru că ştie efectul ionilor de argint şi apoi ne prosteşte (pe unii dintre noi,unul e chiar pe pagina asta) că e efectul slujbei faptul că apa aia nu se strică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 mda... Clarke era... "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic" amestecata cu minciuni sfruntate... magia da in religie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 Doxasit, sa stii ca, din pacate, nu exista Dumnezeu asta. Mi-ar fi placut si mie sa am pe cine arunca vina, macar din cand in cand. Asa, futu-i, trebuie sa imi asum toate tampeniile. Sau poate inventez si eu o fiinta extraordinara, dar invizibila, care ma scoate la bere impotriva vointei mele. Singura chestie mai grea ar fi sa o conving si pe nevasta-mea sa creada in fiinta asta, extraordinara dar invizibila, sa-i spunem Marcel. Cat despre BOR, sper ca glumesti cu dezvoltarea armonioasa bla-bla, cand stie (aproape)orice fraier ca jegosii astia prostesc omu-n fata numai si numai pentru avantaje materiale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 Despre agheazma ca si despre alte materii care se sfintesc ( vinul, uleiul) va pot spune ca nu e vrajeala cum cred unii, de cand ceea ce nu se vede nu exista.Un singur exemplu dau aici desi sunt o multime, apa simpla nesfintita se strica in timp iar agheazma nu si sa nu-mi spuneti faza cu busuiocul conservant ca nu o cred. Eu pastrez agheazma si de acum 3-4 ani fara busuioc in ea sau altele si e ca scoasa din fantana.E total aiurea sa ne raportam numai la material. Dumezeu exista fie ca noi vrem fie ca nu. si eu tot asa credeam cand eram mai mic si mai prost. Efectul bactericid al argintului se cunoaste de 4000 de ani, dar mincinosii aia cu barba te-au mintit pe tine ca agheasma fara busuioc nu se-mpute cum ca ar fi sfintita ... fix pwla ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Eh... sa nu ne ajitam prea tare... omu asta ori e popa ori clona a vreunui troll glumetz. ======= In ultima vreme am luat asa la puricat (in lipsa de alt film SeFe) Through the Wormhole. La unele din episoade nu ma pot abtine sa nu ma ingrozesc de viitorul sumbru al "stiintei". De ce zic asta? Pentru ca am impresia (poate ma insel dar nu cred) ca in ultimii 50 de ani astia... "stiintificii" au ars-o rau de tot in SFuri consumind bani/resurse aiurea in tramvai. La o tacla cu un amic am ajuns la concluzia comuna ca daca acum mii de ani o fi existat o alta civilizatie dezvoltata cu o dezvoltare semnificativa a cunoasterii... stiintifice... in caz ca nu au gasit "ceva" si s-au carat din haznaua asta, atunci sigur si-au taiat craca de sub picioare singuri si s-au aruncat ca prostii in bratele spiritismelor, magiei, credintei, religiilor... sarlatanilor "spirituali" in general. Metoda prin care au facut asta e una simpla: Promisiuni mari de "descoperiri"... costuri enorme pentru "cercetari"... minciuni legate de stadiul cercetarilor pentru a justifica costurile si eventual a le creste... pina cind... in urma unei crize economice... au fost trasi la raspundere pentru miliardele consumate ampulea... iar in debandada imediat urmatoare unui colaps... popii... sarlatanii... nu au avut altceva de facut decit sa stringa potul de pe masa, Nu gasesc pe iutub decit din bucati Episodul 8 din Sezonul 1 din Through the Wormhole (Beyond Darkness) unde se vede clar cum se arde dolarul cu bazaconii gen "Dark matter"... "Dark Energy". Putem spune ca dom'le... e doar un serial de divertisment... da... dar este reprezentativ ce se intimpla in el. Aberatiile logice din el care pot fi scuzate acolo ca licenta artistica... de fapt se regasesc in pretentiile reale ale cercetatorilor de acum. Imbecilitatea cu: "daca nu ar fi materi neagra atunci universul cum il stim s-ar destrama".... ma face sa ma ridic de pe scaun si sa imi aduc inca un pahar de vin... sa beau in cinstea "down fall-ului" lor. In loc sa inteleaga ca "paradigma" lor duce la o aberatie gen materia neagra si ca daca paradigma lor are nevoie de o asemenea gogomanie ca sa "existe" atunci ceea ce ar trebui facut logic este sa "renunte" la paradigma lor... cautati-l pe torente ca este... pe iutub nu am gasit decit bucatele... partea 2 3 si 4... 1 a fost scoasa din cauza de copylefts... sper ca merge.... ...nu merge. doar copy paste... pln... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 (editat) hienele alea nu vor disparea... mereu vor sta in umbra balind si asteptind momentul propice sa iasa la inaintare si sa priomita "suflete" la "comenduire"... http://www.gandul.info/politica/parlamentarii-pregatesc-bugetul-domnului-nicula-psd-pentru-biserici-avem-intotdeauna-amendamente-ideea-mi-a-venit-de-la-dumnezeu-insusi-10443037 de aia mi se pare extrem de periculoasa alunecarea asta stiintifica contemporana. Editat Ianuarie 16, 2013 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 (editat) Ba, credinta se sperie, da' nu moare! Las' ca vine el inapoi, ca are de convertit necredinciosii. Editat Ianuarie 16, 2013 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doxasit Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Baieti, nu ma deranjeaza ci respect parerile fiecaruia! Cine spune ca nu avem dreptul la propria judecata? Eu imi exprim convigerile religioase din experienta personala, ceea ce stiu; asta nu ma impiedica sa accept parerea altuia, chiar daca nu sunt de acord cu ea. Cred ca mai rau decat un necredincios este nu fanatic in credinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Asta e bine... dar testul cu argintul il faci? Nu de alta... dar ai putea afla prin proprie experienta de inca o minciuna a... popilor. Pe linga aia cu pamintul plat... si altele. === sa ne ridem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Baieti, nu ma deranjeaza ci respect parerile fiecaruia! Cine spune ca nu avem dreptul la propria judecata?Eu imi exprim convigerile religioase din experienta personala, ceea ce stiu; asta nu ma impiedica sa accept parerea altuia, chiar daca nu sunt de acord cu ea. mda ... insa biserica nu respecta, cel mai banal exemplu ar fi catedrala aia de 400 milioane , bani obtinuti partial de la atei sau alte confesiuni prin (santajarea statului) intermediul statului ... baga prostanii aia beton acolo cat s-ar face toate podurile de la Pitesti la Arad baaaaaa, ati speriat credinciosu inainte sa scoata tot din el sacalilor abia mai apare cate unu.... si voi repede sa-i dati la cap ...sinucidere curata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
connex Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 Singura chestie mai grea ar fi sa o conving si pe nevasta-mea sa creada in fiinta asta, extraordinara dar invizibila, sa-i spunem Marcel. Incearca, functioneaza, pe al meu il cheama Vladut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate