frigider Postat Mai 16, 2020 Share Postat Mai 16, 2020 Acum 2 ore, john17 a spus: Nu mai e! Ai un link ceva? Eu gasesc doar decl. Pt iesit din oras pe site mai.gov E aproape comic. Idiot mai sunt: https://www.mai.gov.ro/hotarare-nr-24-din-14-05-2020-privind-aprobarea-instituirii-starii-de-alerta-la-nivel-national-si-a-masurilor-de-prevenire-si-control-a-infectiilor-in-contextul-situatiei-epidemiologice-generate/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 16, 2020 Admin Share Postat Mai 16, 2020 Am fost pana la Bușteni și retur. Niciun control, doar radare. Nu am văzut atâtea motociclete nici în vremurile bune.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Mai 16, 2020 Autor Share Postat Mai 16, 2020 Am dat azi o tura pe Clisura Dunarii. Am intalnit gasti si de 15-16 motociclisti si vreo 7-8 echipaje de politie (filtre de circulatie) de-a lungul celor vreo 600 km, dar nu a fost oprit niciun biker. Probabil ca politistii de prin zonele astea sunt mai intelegatori. Sa auzim numai de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 16, 2020 Share Postat Mai 16, 2020 Atât s-a putut astăzi. F mulți motocicliști, ceva poliție cu care n-am interacționat, asfalt nou pe Pârâul Rece și pe o porțiune din centura de vest a Ploieștiului (turnat de vreo firmă de hidroameliorații, că prea e vălurit ), câteva treceri noi (cred) de pietoni între București și Ploiești pe dn1 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 17, 2020 Share Postat Mai 17, 2020 Dau o tura pana la Adancata sa vad cum se da lumea pe circuit, daca mai vrea careva astept mesaj. Pe la 11 o iau incolo,pe la 12 ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Mai 17, 2020 Admin Share Postat Mai 17, 2020 Poate ajung și eu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oddball Postat Mai 20, 2020 Share Postat Mai 20, 2020 A mai fost cineva in afara localitatii de luni incepand? De preferabil cineva care a fost oprit de politie mergand in scop "recreativ" :)). Adica vreau sa stiu, daca merg sa ma plimb si ma opresc, incepem discutii cu privire la ce e activitate recreativa individuala si de astea, sau ma lasa linistit sa merg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimotor Postat Mai 23, 2020 Autor Share Postat Mai 23, 2020 Adrian M nu ai primit raspunsul de la MAI? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate