Altair Postat Iunie 9, 2020 Share Postat Iunie 9, 2020 VN800, 1997, 24,000 km, un pret ok? Cineva imi propune mobra asta in contul unui schimb si cum nu ma interesează pentru mine ci o voi pune imediat la vanzare ma intrebam care ar fi un pret la care sa sa vanda nu numai sigur dar si repede. Presupunand ca totul e ok se intelege. Alte poze nu am acum dar pare in mintile ei. Mobra e in Viena dar cu ajutorul lui Adrian poate ajunge oriunde in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Iunie 9, 2020 Share Postat Iunie 9, 2020 Cu 2500€ ai da-o imediat, dar ai putea sa iei și 3000 fără probleme, poate și mai mult, dar ceva mai greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Iunie 9, 2020 Autor Share Postat Iunie 9, 2020 (editat) Mulțumesc pentru evaluare Editat Iunie 9, 2020 de Altair Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 10, 2020 Share Postat Iunie 10, 2020 3300 negociabil cu rar facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Iunie 10, 2020 Share Postat Iunie 10, 2020 Uite aici ceva asemanator modelul 800A cu Clasic: Pana la urma am dat-o cu 2500 unui coleg de serviciu. Asta era la incputul lui 2018. Acum esti la jumatea lui 2020, deci ajustezi si tu pretul in consecinta. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Iunie 10, 2020 Autor Share Postat Iunie 10, 2020 Mulțumesc, nu cred ca o sa fac miscarea, prea multa bataie de cap for nothing, vorba unui grec batran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate