vis-a-vis Postat Iulie 24, 2020 Share Postat Iulie 24, 2020 Soarta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Iulie 24, 2020 Share Postat Iulie 24, 2020 Si mai incepatori asa, cand scoateti ? Sa mai invete si ei nu de alta...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Iulie 24, 2020 Autor Share Postat Iulie 24, 2020 16 minutes ago, Nooxy said: Si mai incepatori asa, cand scoateti ? Sa mai invete si ei nu de alta...... imi propusesem ca azi sa fac topic de iesit la ceva balaureala. dar am ridicat ieri o cutie cu fiare vechi si astazi nu pot sa ma misc, aproape ca nu pot sa respir. cred ca mi-am intins ceva muschi intercostali. daca ma recuperez pana maine la amiaza, cred ca as iesi duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Iulie 24, 2020 Share Postat Iulie 24, 2020 (editat) Multumesc, maine sper sa ies cu fratii de g650(toata gama). Ramane pe alta data. Sa te faci bine ! Vezi ca sunt niste plasturi cu Ibufrofen la farmacie. Fac minuni la chestii de genul. Si mai poti da cu ceva diclofenac. Editat Iulie 24, 2020 de Nooxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 27, 2021 Share Postat Aprilie 27, 2021 Careva interesat de un TET Orientali, după ce s-or mai topi zăpezile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Solon Postat Aprilie 27, 2021 Share Postat Aprilie 27, 2021 Acum 6 ore, vis-a-vis a spus: Careva interesat de un TET Orientali, după ce s-or mai topi zăpezile? Salut, da mai multe detalii despre ce iti propui: perioada, nr. de zile, traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 27, 2021 Share Postat Aprilie 27, 2021 Păi traseul de pe site. Din nord până unde ne e bine de venit în București. Timpul efectiv contează de cât de bine ne mișcăm pe traseu, asta ține de experiența fiecăruia. Având în vedere că s-a făcut tot TET-ul românesc în 10 zile, eu zic că o săptămână pentru orientali ar fi decent. Perioada contează mult de vreme. Tocmai mi-a trimis cineva un filmuleț din dorna unde era zăpadă mai mare de un metru și viscolea. În principiu eu aș pleca imediat ce se va face vremea bună. Deocamdată sunt șomer, îmi permit orice combinație. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Aprilie 28, 2021 Autor Share Postat Aprilie 28, 2021 10 hours ago, vis-a-vis said: Având în vedere că s-a făcut tot TET-ul românesc în 10 zile, eu zic că o săptămână pentru orientali ar fi decent legat de alea 7-10 zile: cand am fost noi, ne-a luat 10 zile sa facem doar Orientalii, dar: - am prins o saptamana cu foarte multa ploaie - aveam mobrele mari (probabil 990-ul meu avea cu bagaje peste 275 de kg) - anvelopele nu erau suficiente pentru cat de ud era: aveam toti Mitas E09 pe spate si Michelin Anakee Wild pe fata. Acum am merge pe ceva din clasa lui Mitas C02 - cu cat grupul e mai heterogen cu atat se pierde mai mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 28, 2021 Share Postat Aprilie 28, 2021 Nu m-aș băga la unul Homogen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Aprilie 28, 2021 Autor Share Postat Aprilie 28, 2021 18 minutes ago, vis-a-vis said: Nu m-aș băga la unul Homogen mda, pare ca m-am murdarit oleaca de romgleza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Solon Postat Mai 9, 2021 Share Postat Mai 9, 2021 E tentant, dar nu cred ca imi pot permite luxul a 10 zile libere. Eventual, daca se strange un grup, sa vin sa ma alatur pt maximum 3 zile din traseu, asta daca exista posibilitatea fizica (drum, adica) de retragere din traseu, conform programului meu. O sa urmaresc topicul, sa vad daca ma pot alatura pt o bucata. Oricum, m-as baga doar cand se cam usuca pe acolo, ca am magaoaie destul de mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat Mai 15, 2021 Autor Share Postat Mai 15, 2021 @Solon ai motocicleta din semnătură? Visez să văd cândva un 950 SuperEnduro în acțiune. Cu aia ar trebui să te distrezi maxim pe trasee de TET Facem cumva să băgăm un traseu prin zona ta numai să vad dihania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Solon Postat Iunie 2, 2021 Share Postat Iunie 2, 2021 La 15.05.2021 la 4:33, bursyllac a spus: @Solon ai motocicleta din semnătură? Visez să văd cândva un 950 SuperEnduro în acțiune. Cu aia ar trebui să te distrezi maxim pe trasee de TET Facem cumva să băgăm un traseu prin zona ta numai să vad dihania! Da, pe aia o am si e pe viata, dupa ce am schimbat multe moto, asta s-a dovedit jumatatea mea pe doua roti, o fi vreo compatibilitate de zodii si ascendent :). Daca te tenteaza tura comuna, da un semn si ne organizam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate