Ruginel Postat Iunie 17, 2020 Share Postat Iunie 17, 2020 (editat) Acum ceva vreme intrebam unde as putea acoperi in camp electrostatic niste piese. Am fost la SRZ (am vazut ca adresa / nr. de telefon coincide cu a celor de la ELSpa - nu stiu daca sunt sau nu entitati diferite) si nu prea mi-a placut rezultatul. Piesele in mare au iesit bine, cu exceptia unor zone in care sunt niste gauri in stratul de vopsea, ca si cum ar fi 'fiert' in zona respectiva, probabil nu au sablat / decapat piesele corespunzator. Piesele astea au fost mici si neimportante, insa in curand vreau sa fac un cadru intreg de motocicleta si nu accept astfel se rezultate. A vopsit careva de curand ceva in camp electrostatic, cu rezultate foarte bune, in Bucuresti? Intreb pentru ca majoritatea topicurilor sunt vechi, iar intre timp poate s-au schimbat treburile. Editat Iunie 17, 2020 de GoodKat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 17, 2020 Share Postat Iunie 17, 2020 Eu la el am facut cam tot de pe SR500 si au iesit foarte bine. Cadru, pahare furci, scarite, juguri, roti, capacele de la ceasuri..plus multe chestii mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator john17 Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 (editat) Acum 3 ore, GoodKat a spus: rezultate foarte bune, in Bucuresti? Uiți că suntem în țara lui "las-o, mă, că merge-așa!"... Chestie care e întărită și de faptul că ai acceptat piesele cu "fiertură" și nu i-ai pus să le refacă, o dată, de două sau de nouă ori, până le scot cum trebuie! Editat Iunie 18, 2020 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Iunie 18, 2020 Autor Share Postat Iunie 18, 2020 (editat) Acum 2 ore, john17 a spus: Uiți că suntem în țara lui "las-o, mă, că merge-așa!"... Chestie care e întărită și de faptul că ai acceptat piesele cu "fiertură" și nu i-ai pus să le refacă, o dată, de două sau de nouă ori, până le scot cum trebuie! Mai complicata povestea. Piesele le-a dus un prieten la vopsit pentru mine, tot el le-a ridicat. Eu nu aveam timp pentru plimbari in oras, mai ales ca au sediul destul de departe fata de mine. Poate e un caz izolat iar ei fac treaba buna, dar aici nu au nimerit-o. Piesele de care vorbesc nu au o importanta deosebita (e.g. un cric care oricum va fi zgariat), de asta nici nu fac caz pe calitate. Insa nu accept la un cadru complet astfel de erori. Eu niciodata nu ma duc la cineva care ofera un serviciu cu o lucrare mare din prima. Daca vad ca isi da interesul pentru o lucrare mica, ma castiga de client pe termen lung. Daca da rateu la o lucrare mica si vad lipsa de interes, caut in alta parte. Ca sa fie transparenta postarea voi reveni cu poze zilele urmatoare. Momentan nu sunt in Bucuresti. Editat Iunie 18, 2020 de GoodKat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Iunie 18, 2020 Share Postat Iunie 18, 2020 Facut la SRZ. Doua jante aveau si buzele mancate, le’au refacut frumos si corect. Nota?! 9.9 ca 10 e perfectiune si nu exista. multumit. Iar daca le duci cadrul si gasesti probleme, profesionalismul lor va spune multe: recunosc greseala si il refac sau “las’o ca merge asa” si atunci vor pierde multi clienti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Iunie 19, 2020 Autor Share Postat Iunie 19, 2020 Acum 14 ore, SuzukiRf600R a spus: ... Nu ma pronunt in legatura cu profesionalismul lor, nu sunt in domeniu ca sa imi dau cu parerea, dar mi se pare normal ca dupa ce realizezi o lucrare sa o inspectezi tu ca meserias si sa zici 'E bine, predam clientului. / Nu e bine, o refacem'. Daca nu s-a inspectat lucrarea, mi se pare aiurea, iar daca s-a inspectat, s-a observat defectul iar cu toate astea o predai clientului si speri sa nu observe, tot aiurea. Exclud varianta 'Nu am vazut.' Le-am vazut eu care nu sunt de meserie. Cineva care se ocupa zilnic de asta ar trebui sa le dicleasca instant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0n0rath Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Incearca o cotatie de pret si la baietii astia https://www.electrostatica.ro/vopsire-in-camp-electrostatic/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Iunie 22, 2020 Autor Share Postat Iunie 22, 2020 @m0n0rath danke! Ma voi uita. Am revenit cu pozele promise, pentru a fundamenta ceea ce am descris in postare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Pizdec! Inacceptabil, eu as vorbi cu ei sa le refaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Si eu le-as duce inapoi. Sunt sigur ca ti le vor reface. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 Du-le inapoi. Arata de parca au fost ruginite. In alta ordine de idei, asa cum iti scriam si pe celalat topic de vopsire electrostatica, cele mai bune rezultate le-am avut la cei din Vitan: www.vopsitelectrostatic.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Iunie 22, 2020 Autor Share Postat Iunie 22, 2020 (editat) Cum am zis...din pacate nu am timp sa umblu, topicul nu este antireclama, mi-ar placea ca cei de la SRZ / @ElSpa sa vada topicul astfel incat sa creasca calitatea serviciilor / a controlului tehnic post vopsire pe viitor, acest lucru ajutand pe toata lumea, avand in vedere ca la noi sunt limitate serviciile. Nu exclud posibilitatea de a fi client din nou,cum ar veni sa mai acord o sansa. De gresit greseste toata lumea. Jugul deja e montat pe scuterica, in iarna voi vopsi electrostatic tot proiectul scuter, deci am doua lucrari maricele pe vine. Saptamanile acestea insa caut sa vopsesc electrostatic cadru / bascula / cric la motoreta "mare", si vreau sa ma duc la sigur. Sa zic si un punct bun: vopseaua este FOARTE dura si finisajul - cu exceptia zonelor din poza - arata foarte bine. NOTA: Repet, nu sunt 100% sigur daca SRZ si Elspa sunt aceeasi entitate, dar au aceleasi date de contact. Daca nu sunt, imi cer scuze in avans fata de Elspa, rugand un moderator sa editeze mesajele astfel incat sa nu le fie imaginea afectata. Editat Iunie 22, 2020 de GoodKat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 (editat) Vezi ca poti trimite si prin curier la SRZ, suna si rezolva, trimite-le niste poze pe whatsapp. Editat Iunie 22, 2020 de Adyp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 22, 2020 Share Postat Iunie 22, 2020 SRZ e firma lui Mihai aka ElSpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Iulie 21, 2020 Share Postat Iulie 21, 2020 Salut, Intr-adevar e firma mea. Ai pm, daca se pot reface le refacem fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Iulie 21, 2020 Autor Share Postat Iulie 21, 2020 (editat) Am fost contactat de Mihai @ElSpa, oferindu-se sa le refaca, insa piesele sunt deja montate si nu are rost sa le dau jos, mai mare deranjul in sine decat castigul, fiind vorba de un scuter. Nota 10 pentru faptul ca m-au contactat, si atitudine. Voi duce insa alte piese la ei, dupa ce am fost asigurat de un prieten ca nu e decat o greseala, el vopsind in mod constant piese la @ElSpa si voi reveni cu rezultatul. Editat Iulie 21, 2020 de GoodKat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Iulie 21, 2020 Share Postat Iulie 21, 2020 te asteptam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat August 27, 2020 Autor Share Postat August 27, 2020 Update cu ceva intarziere pentru ca am fost plecat din tara, am dus astazi piesele la Mihai @ElSpa, asa cum am promis. Sunt nerabdator sa vad rezultatul, revin cu update. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m0n0rath Postat Septembrie 1, 2020 Share Postat Septembrie 1, 2020 Update? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Septembrie 1, 2020 Autor Share Postat Septembrie 1, 2020 @m0n0rath hai ca este si un update. Ieri am luat piesele de la @ElSpa. Le-am inspectat cu atentie, mai bine nu cred ca puteau iesi. Mentionez ca Mihai mi-a oferit si un discount la intreg lotul de piese. In concluzie, totul a fost bine si situatia s-a rezolvat cu profesionalism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Septembrie 1, 2020 Share Postat Septembrie 1, 2020 @ElSpa, mie nu mi-a dat discount si-i trimit pe toti la el :))) @GoodKat, au iesit foarte bine, asteptam rezultatul final. Eu am vopsit tot SR-ul la el mai putin rezervorul si aripile si au iesit exceptional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Septembrie 1, 2020 Autor Share Postat Septembrie 1, 2020 1 oră în urmă, adidas a spus: @ElSpa, mie nu mi-a dat discount si-i trimit pe toti la el :))) @GoodKat, au iesit foarte bine, asteptam rezultatul final. Eu am vopsit tot SR-ul la el mai putin rezervorul si aripile si au iesit exceptional. Bre, si eu astept rezultatul lu' matale. Si pe mine ma bate gandul de un SR 400 /500. Au ajuns sa imi placa monocilindricele, simplitate si farmec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 6, 2020 Share Postat Septembrie 6, 2020 La 01.09.2020 la 20:42, adidas a spus: @ElSpa, mie nu mi-a dat discount si-i trimit pe toti la el :))) Tu esti moderator, ai bani.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate