Sari la conținut

Vopsire / acoperire electrostatica. Unde? #2

Ruginel
 Share

Postări Recomandate

Acum ceva vreme intrebam unde as putea acoperi in camp electrostatic niste piese. Am fost la SRZ (am vazut ca adresa / nr. de telefon coincide cu a celor de la ELSpa - nu stiu daca sunt sau nu entitati diferite) si nu prea mi-a placut rezultatul. Piesele in mare au iesit bine, cu exceptia unor zone in care sunt niste gauri in stratul de vopsea, ca si cum ar fi 'fiert' in zona respectiva, probabil nu au  sablat / decapat piesele corespunzator. 

Piesele astea au fost mici si neimportante, insa in curand vreau sa fac un cadru intreg de motocicleta si nu accept astfel se rezultate.

A vopsit careva de curand ceva in camp electrostatic, cu rezultate foarte bune, in Bucuresti?

Intreb pentru ca majoritatea topicurilor sunt vechi, iar intre timp poate s-au schimbat treburile.

Editat de GoodKat
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu la el am facut cam tot de pe SR500 si au iesit foarte bine. Cadru, pahare furci, scarite, juguri, roti, capacele de la ceasuri..plus multe chestii mici.

Link spre comentariu

Vizitator john17
Acum 3 ore, GoodKat a spus:

rezultate foarte bune, in Bucuresti?

Uiți că suntem în țara lui "las-o, mă, că merge-așa!"... 🤬 Chestie care e întărită și de faptul că ai acceptat piesele cu "fiertură" și nu i-ai pus să le refacă, o dată, de două sau de nouă ori, până le scot cum trebuie! 

Editat de john17
Link spre comentariu

Acum 2 ore, john17 a spus:

Uiți că suntem în țara lui "las-o, mă, că merge-așa!"... 🤬 Chestie care e întărită și de faptul că ai acceptat piesele cu "fiertură" și nu i-ai pus să le refacă, o dată, de două sau de nouă ori, până le scot cum trebuie! 

Mai complicata povestea. Piesele le-a dus un prieten la vopsit pentru mine, tot el le-a ridicat. Eu nu aveam timp pentru plimbari in oras, mai ales ca au sediul destul de departe fata de mine. 

Poate e un caz izolat iar ei fac treaba buna, dar aici nu au nimerit-o.

Piesele de care vorbesc nu au o importanta deosebita (e.g. un cric care oricum va fi zgariat), de asta nici nu fac caz pe calitate. Insa nu accept la un cadru complet astfel de erori.

Eu niciodata nu ma duc la cineva care ofera un serviciu cu o lucrare mare din prima. Daca vad ca isi da interesul pentru o lucrare mica, ma castiga de client pe termen lung. Daca da rateu la o lucrare mica si vad lipsa de interes, caut in alta parte.

Ca sa fie transparenta postarea voi reveni cu poze zilele urmatoare. Momentan nu sunt in Bucuresti.

Editat de GoodKat
Link spre comentariu

Facut la SRZ. Doua jante aveau si buzele mancate, le’au refacut frumos si corect. Nota?! 9.9 ca 10 e perfectiune si nu exista. 
multumit. Iar daca le duci cadrul si gasesti probleme, profesionalismul lor va spune multe: recunosc greseala si il refac sau “las’o ca merge asa” si atunci vor pierde multi clienti.

D596B35A-536D-4CB2-876B-1C6090C0D7C4.jpeg

D409C422-0666-478A-A4C8-A30587552F66.jpeg

E79E3755-5AC7-4E29-96B8-042CA8C9E860.jpeg

B4CB9B07-FBAF-4A53-8180-6FF159276339.jpeg

Link spre comentariu

Acum 14 ore, SuzukiRf600R a spus:

...

Nu ma pronunt in legatura cu profesionalismul lor, nu sunt in domeniu ca sa imi dau cu parerea, dar mi se pare normal ca dupa ce realizezi o lucrare sa o inspectezi tu ca meserias si sa zici 'E bine, predam clientului. / Nu e bine, o refacem'. 

Daca nu s-a inspectat lucrarea, mi se pare aiurea, iar daca s-a inspectat, s-a observat defectul iar cu toate astea o predai clientului si speri sa nu observe, tot aiurea.

Exclud varianta 'Nu am vazut.' Le-am vazut eu care nu sunt de meserie. Cineva care se ocupa zilnic de asta ar trebui sa le dicleasca instant.

Link spre comentariu

Du-le inapoi. Arata de parca au fost ruginite.

In alta ordine de idei, asa cum iti scriam si pe celalat topic de vopsire electrostatica, cele mai bune rezultate le-am avut la cei din Vitan: www.vopsitelectrostatic.ro

Link spre comentariu

Cum am zis...din pacate nu am timp sa umblu, topicul nu este antireclama, mi-ar placea ca cei de la SRZ / @ElSpa sa vada topicul astfel incat sa creasca calitatea serviciilor / a controlului tehnic post vopsire pe viitor, acest lucru ajutand pe toata lumea, avand in vedere ca la noi sunt limitate serviciile.

Nu exclud posibilitatea de a fi client din nou,cum ar veni sa mai acord o sansa. De gresit greseste toata lumea.

Jugul deja e montat pe scuterica, in iarna voi vopsi electrostatic tot proiectul scuter, deci am doua lucrari maricele pe vine. Saptamanile acestea insa caut sa vopsesc electrostatic cadru / bascula / cric la motoreta "mare", si vreau sa ma duc la sigur.

Sa zic si un punct bun: vopseaua este FOARTE dura si finisajul - cu exceptia zonelor din poza - arata foarte bine. 

NOTA: Repet, nu sunt 100% sigur daca SRZ si Elspa sunt aceeasi entitate, dar au aceleasi date de contact. Daca nu sunt, imi cer scuze in avans fata de Elspa, rugand un moderator sa editeze mesajele astfel incat sa nu le fie imaginea afectata.

Editat de GoodKat
Link spre comentariu

• 4 weeks later...

Am fost contactat de Mihai @ElSpa, oferindu-se sa le refaca, insa piesele sunt deja montate si nu are rost sa le dau jos, mai mare deranjul in sine decat castigul, fiind vorba de un scuter.

Nota 10 pentru faptul ca m-au contactat, si atitudine.

Voi duce insa alte piese la ei, dupa ce am fost asigurat de un prieten ca nu e decat o greseala, el vopsind in mod constant piese la @ElSpa si voi reveni cu rezultatul.

Editat de GoodKat
Link spre comentariu

• 1 month later...

@m0n0rath hai ca este si un update.

Ieri am luat piesele de la @ElSpa. Le-am inspectat cu atentie, mai bine nu cred ca puteau iesi.

Mentionez ca Mihai mi-a oferit si un discount la intreg lotul de piese.

In concluzie, totul a fost bine si situatia s-a rezolvat cu profesionalism.

:cheers:

IMG_20200831_145010.jpg

Link spre comentariu

@ElSpa, mie nu mi-a dat discount si-i trimit pe toti la el :)))

@GoodKat, au iesit foarte bine, asteptam rezultatul final. Eu am vopsit tot SR-ul la el mai putin rezervorul si aripile si au iesit exceptional.

sr.jpg

Link spre comentariu

1 oră în urmă, adidas a spus:

@GoodKat, au iesit foarte bine, asteptam rezultatul final. Eu am vopsit tot SR-ul la el mai putin rezervorul si aripile si au iesit exceptional.

sr.jpg

Bre, si eu astept rezultatul lu' matale. Si pe mine ma bate gandul de un SR 400 /500. Au ajuns sa imi placa monocilindricele, simplitate si farmec.

Link spre comentariu

La 01.09.2020 la 20:42, adidas a spus:

Tu esti moderator, ai bani..

Link spre comentariu