MIHAI VARADERO Postat August 20, 2020 Share Postat August 20, 2020 Daca vremea tine cu noi, sambata si duminica poate facem o tura la nisipuri. Plecarea sambata dimineata si intoarcerea duminica. la dus mergem pe varna , intoarcerea pe dobrich, silistra,ruse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 20, 2020 Share Postat August 20, 2020 Sunt ceva formalități covidice de indeplinit pt intrarea în Bulgaristan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat August 20, 2020 Share Postat August 20, 2020 Acum 7 ore, MIHAI VARADERO a spus: Daca vremea tine cu noi, sambata si duminica poate facem o tura la nisipuri. Plecarea sambata dimineata si intoarcerea duminica. la dus mergem pe varna , intoarcerea pe dobrich, silistra,ruse. Am fost duminica la Tyulenovo, la dus prin Vama, la intoarcere prin Dobrich, Silistra, Ruse. Fata de anul trecut, s-a stricat drumul Balchik - Dobrich, in rest e bine. Bulgaria e pustie, am dat viteza, daca tot am terminat rodajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat August 20, 2020 Share Postat August 20, 2020 Acum 7 ore, john17 a spus: Sunt ceva formalități covidice de indeplinit pt intrarea în Bulgaristan? Nici una. Intri și ieși ca si înainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat August 24, 2020 Autor Share Postat August 24, 2020 Gata. Facut si nisipurile. Dar cam greu de motociclit la peste 35 grade !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate