alexgrp Postat August 28, 2020 Share Postat August 28, 2020 Acum 32 minute, taong_mapagbiro a spus: Ai destule aplicatii pentru tf care-ti indica asta ! ...doar sa cauti Clar. Eram doar curios ce aplicatie foloseste el. Am crezut ca prin bikemap.net, dar n-am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat August 28, 2020 Autor Share Postat August 28, 2020 Pai calcului l-am facut din bikemap. Cum spuneam, nu e cel mai corect, dar nici nu-ti da un rezultat prea departe de adevar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat August 28, 2020 Share Postat August 28, 2020 (editat) Acum 30 minute, The_Sin_Eater a spus: Eu l-am calculat asa...babeste. de exemplu in prima imagine care are date de distanta si orcare (poza 3, cred): 530 m pe inaltime/5100 m in lungime * 100 ~ 10.5 % (Adica in cuvinte: cati metri parcurgi pe inaltime la fiecare 100 metri parcursi in lungime) A rezultat ca la fiecare 100 metri parcursi, urci 10,5 m fata de orizontala. Evident nu e prea corect, dar nici nu ai un rezultat "in balarii". Definitia exacta este asa: panta dreptei = tangenta unghiului dintre dreapta respectiva si orizontala. Si da, iti arata pe ecranul de off-road al masinii. A...si mai este asta: https://roofing-area-calculator.com/ro/panta Bun . Merci! Acum 2 minute, The_Sin_Eater a spus: Pai calcului l-am facut din bikemap. Cum spuneam, nu e cel mai corect, dar nici nu-ti da un rezultat prea departe de adevar. Da, l-ai facut tu. Eu credeam ca iti spune direct :)). Asta ma interesa. In fine, poate o exista si o aplicatie care sa-ti indice direct Editat August 28, 2020 de alexgrp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 28, 2020 Share Postat August 28, 2020 Eu cand ma plictisesc in plimbari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat August 28, 2020 Share Postat August 28, 2020 Acum 2 minute, taong_mapagbiro a spus: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ironappsdev.offroadincl&hl=en_US sa traiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 28, 2020 Share Postat August 28, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat August 28, 2020 Share Postat August 28, 2020 Eu am descoperit recent aplicația asta, ai posibilitatea sa setezi planul 0 compensând pentru prinderea telefonului, iar apoi îți afișează real time si iti generează si un log cu gradele atinse pe cele doua axe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 28, 2020 Share Postat August 28, 2020 Multam pt aplicatie. 1 hour ago, taong_mapagbiro said: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ironappsdev.offroadincl&hl=en_US Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 28, 2020 Share Postat August 28, 2020 Te poti lamuri cu inclinatia si dupa bradutul/masca de unica folosinta de la oglinda. Fara gluma, eu am un plus mic la oglinda si mai trag o geana. Unde sunt dubii, coboara fara rusine si studiaza terenul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate