Ride Safe Posted September 23, 2020 Share Posted September 23, 2020 Salut, Need a bit of help Motocicleta a avut evacuare sport, a fost remontata evacuarea stoc dar fara exup si celelalte rahaturi de cabluri, drept urmare motorul a avut 2 erori: 1 - de la EXUP pe care am reusit sa o anulez cu un Exhaust Servo Eliminator de la HealTech 2 - eroare actuala pe care o are, 3 blinkuri lungi si 5 scurte drept urmare codul de eroare ar fi 35 care dupa cat m-am documentat am inteles ca ar fi de la EGCV Servo Motor Lock. Eroare pe care nu stiu cum sa o rezolv si o am deja de vreo 3 ani in bord Legat de eroarea actuala am cateva intrebari: 1 - Motorul in momentul de fata pentru ca depisteaza eroarea aceasta e intr-un fel de Safe Mode si nu ofera 100% din putere ? (intreb asta pentru ca am observat ca de la 260 urca foarte greu spre deloc) 2 - Cum as putea sa ma scap de aceasta eroare ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TETEA. Posted September 23, 2020 Share Posted September 23, 2020 Acum 1 minut, Ride Safe a spus: (intreb asta pentru ca am observat ca de la 260 urca foarte greu spre deloc) Sorry, nu m-am putut abtine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ride Safe Posted September 23, 2020 Author Share Posted September 23, 2020 Acum 4 minute, TETEA. a spus: Sorry, nu m-am putut abtine... esti bun pe note Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNG Posted October 25, 2020 Share Posted October 25, 2020 La 23.09.2020 la 12:50, Ride Safe a spus: Salut, Need a bit of help Motocicleta a avut evacuare sport, a fost remontata evacuarea stoc dar fara exup si celelalte rahaturi de cabluri, drept urmare motorul a avut 2 erori: 1 - de la EXUP pe care am reusit sa o anulez cu un Exhaust Servo Eliminator de la HealTech 2 - eroare actuala pe care o are, 3 blinkuri lungi si 5 scurte drept urmare codul de eroare ar fi 35 care dupa cat m-am documentat am inteles ca ar fi de la EGCV Servo Motor Lock. Eroare pe care nu stiu cum sa o rezolv si o am deja de vreo 3 ani in bord Legat de eroarea actuala am cateva intrebari: 1 - Motorul in momentul de fata pentru ca depisteaza eroarea aceasta e intr-un fel de Safe Mode si nu ofera 100% din putere ? (intreb asta pentru ca am observat ca de la 260 urca foarte greu spre deloc) 2 - Cum as putea sa ma scap de aceasta eroare ? Se poate anula din soft eroarea de exup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MotoS Garage Posted October 27, 2020 Share Posted October 27, 2020 On 9/23/2020 at 12:50 PM, Ride Safe said: Salut, Need a bit of help Motocicleta a avut evacuare sport, a fost remontata evacuarea stoc dar fara exup si celelalte rahaturi de cabluri, drept urmare motorul a avut 2 erori: Legat de eroarea actuala am cateva intrebari: 1 - Motorul in momentul de fata pentru ca depisteaza eroarea aceasta e intr-un fel de Safe Mode si nu ofera 100% din putere ? (intreb asta pentru ca am observat ca de la 260 urca foarte greu spre deloc) 2 - Cum as putea sa ma scap de aceasta eroare ? 1. nu e in nici un safe mode. viteza maxima DECLARATA pentru 2006 este 174mph. asta inseamna vreo 278 km/h. viteza e testata in conditii specifice, fara vant de vreun fel, cu motorul nou, pilot mic si usor. deci da, cam aia e ce poate ea. 2. din soft se sterge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts