laelaebucalae Postat Octombrie 5, 2020 Share Postat Octombrie 5, 2020 Va salut, am venit ce acest cu o intrebare, pot sa limitez o motocicleta de 650cc pt A1 16 ani? Motocicleta este un BMW F650ST din `98, si as vrea sa stiu daca se poate face acest lucru. In primul rand nu vreau sa vand motocicleta pt a lua un 125 etc pt ca este amintire mostenire etc de la tata, si in al 2 lea rand as lua vreo 1000 si cv de euro pe ea, si chiar nu doresc sa mi iau un aspirator de la myria:)). Cine stie ceva legat de acest subiect va rog din suflet sa lasati un reply aici. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razmar Postat Octombrie 6, 2020 Share Postat Octombrie 6, 2020 Nu poti pentru ca la A1 se incadreaza doar motocicletele cu cilindree maxima de 125 cm3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 6, 2020 Share Postat Octombrie 6, 2020 Ai de plm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Octombrie 6, 2020 Share Postat Octombrie 6, 2020 b) categoria A1: 1. motociclete cu cilindree maximă de 125 cmc, cu puterea maximă de 11 kW şi cu un raport putere/greutate de cel mult 0,1 kW/kg; 2. tricicluri cu motor cu puterea maximă de 15 kW; Pune mana si citeste codul rutier, o sa iti raspunda la multe intrebari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Octombrie 6, 2020 Share Postat Octombrie 6, 2020 Acum 1 oră, robert23mg a spus: b) categoria A1: 1. motociclete cu cilindree maximă de 125 cmc, cu puterea maximă de 11 kW şi cu un raport putere/greutate de cel mult 0,1 kW/kg; 2. tricicluri cu motor cu puterea maximă de 15 kW; Pune mana si citeste codul rutier, o sa iti raspunda la multe intrebari Are 16 ani.... tu chiar crezi ca e in stare sa proceseze informatia de acolo? @OP: mergi boss cu ea asa, ca nu prea stiu militienii ce si cum cu cilindreea si kiloWatii/kilogram. Mobra e mica si fasneata, deci e pacat s-o "strici". PLM. in 5 ani o sa ai dreptul legal sa mergi cu ea, dar te descurci tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 6, 2020 Share Postat Octombrie 6, 2020 (editat) Merg alții fără permis, limitarea e o frecție. Până acum erau R6 și R1 cu limitare A2, acum se limitează și la A1. Editat Octombrie 6, 2020 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 6, 2020 Share Postat Octombrie 6, 2020 Eu astept limitarea unui miar la AM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 6, 2020 Share Postat Octombrie 6, 2020 Vad ca e mare lipsa de sex pe forum si oamenii sunt cam nervosi azi. Nu poti sa o limitezi la A1, dar poti la A2; mai astepti inca 2 ani si mergi cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 6, 2020 Share Postat Octombrie 6, 2020 Sau, daca nu vrea sa astepte, vinde fierul actual si ia unul conform categoriei. Nu-i mai simplu si mai corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laelaebucalae Postat Octombrie 6, 2020 Autor Share Postat Octombrie 6, 2020 deci pana la urma raspunsul este sa iau un 125 obligatoriu. Am inteles. Va multumesc tuturor mult de tot pt raspunsuri, apreciez enorm❤ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 6, 2020 Share Postat Octombrie 6, 2020 Pai nu asta era raspunsul corect? Sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Octombrie 6, 2020 Share Postat Octombrie 6, 2020 Acum 14 minute, laelaebucalae a spus: deci pana la urma raspunsul este sa iau un 125 obligatoriu. Am inteles. Va multumesc tuturor mult de tot pt raspunsuri, apreciez enorm❤ Din pacate n-ai ce face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 7, 2020 Share Postat Octombrie 7, 2020 Acum 14 ore, Lucian_M a spus: Sau, daca nu vrea sa astepte, vinde fierul actual si ia unul conform categoriei. Nu-i mai simplu si mai corect? Ai sarit peste partea asta: " In primul rand nu vreau sa vand motocicleta pt a lua un 125 etc pt ca este amintire mostenire etc de la tata" Nu stiu cum iei un A1 care sa fie si amintire de la taica-sau si pentru unii conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 7, 2020 Share Postat Octombrie 7, 2020 Don't go so sentimental... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate