AlexAB Postat Octombrie 9, 2020 Share Postat Octombrie 9, 2020 (editat) Salutare! Cum iar avem noroc de coduri in timpul saptamanii, dar vreme ok in weekend, caut un coleg pentru o iesire (maxim doi), cred eu, mai soft un pic decat a fost cea de aici. Depinde cat ne straduim :D. Meteo: sambata nu mai ploua in zona Siriu iar duminica ar iesi si soarele, conform prognozei. Dificultate: posibil sa fie soft, pietris si cateva balti, partea a doua e din TET Romania. Plecarea: pe la 8 jum - 9 de la Petrom Miorita as zice, sau ne intelegem. La dus avem doua alternative: a. Ploiesti, Valenii de Munte (alimentare), Basca Chiojdului (de aici incepe traseul de mai jos) - Lunca Jaristei - Gura Teghii b. Ploiesti, Patarlagele (alimentare) + un pic de off de incalzire prin Curmatura pana la Basca Chiojdului - Lunca Jaristei - Gura Teghii Traseul: Sa ne auzim cu bine! Un loc s-a dat. Editat Octombrie 9, 2020 de AlexAB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Octombrie 9, 2020 Share Postat Octombrie 9, 2020 Acum 1 oră, AlexAB a spus: Un loc s-a dat. Vinde bilete Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Octombrie 9, 2020 Autor Share Postat Octombrie 9, 2020 :))) mersi, Hora. Au reducere cei de pe forum, și nu costa o mana și-un picior, cel mult un handguard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Octombrie 9, 2020 Share Postat Octombrie 9, 2020 Vedeți sa nu va cer eu bilete la intrarea in județ, v-ați cam obișnuit cu coclaurii de Buzău! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Octombrie 9, 2020 Autor Share Postat Octombrie 9, 2020 Sincer eu as da bani, la cât de superbe, izolate și lipsite de.. specii găsite în alte județe.. sunt zonele astea, Buzau, Vrancea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Octombrie 9, 2020 Share Postat Octombrie 9, 2020 Faptul că drumurile sunt extrem de proaste a ajutat la păstrarea sălbăticiei locurilor, ca sa zic așa. Acum câteva luni s-a asfaltat o buna bucată din drumul spre lacul Mocearu, inclusiv lângă lac. Odată cu asfaltul au apărut maneliștii langa lac, cu cortul. Automat au apărut și multe gunoaie. Mulți localnici, care, de altfel, de-abia așteptau asfaltarea, acum suspină după liniștea pierdută. Cunosc destui oameni de-ai locului care nu doresc asfaltarea/reasfaltarea drumului către muntele de sare, platoul Meledic, focul viu de la Lopătari, de teama ca zona sa nu devina o alta Valea Prahovei. Deci bucurați-va de zonele astea cât mai puteți, pt că lucrurile sunt in schimbare și nu se știe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Octombrie 9, 2020 Share Postat Octombrie 9, 2020 Platoul Meledic s-a asfaltat anul trecut, la cateva saptamani dupa ce am vizitat zona (cand inca era dirt-road). Si imi ramasese gandul la o tura in zona care sa includa si lacul Mocearu...nasol sa aflu ca au asfaltat si pana acolo . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Octombrie 11, 2020 Share Postat Octombrie 11, 2020 La 09.10.2020 la 10:52, AlexAB a spus: Sa ne auzim cu bine! Salutam! Cum sunteti? Noi am ajuns acasa pe la ora 17.15. Asa...sa detaliem: Dupa ce initial am vrut sa ne "lipim" si noi cu Prafosu' de tura lui Alex, am decis totusi sa nu ii incetinim, asa ca am facut traseul invers: Bucuresti - Patarlagele - Varlaam - Cascada Pruncea - Siriu - Basca Chiojdului - Valeni - Bucuresti, cu convingerea ca la un moment dat ne vom intersecta pe traseu. Asadar, intr-o zi perfecta de toamna in care soarele a stralucit tot timpul, am intrat pe off, din satul Varlaam si am continuat catre cascada Pruncea. Pe drum, cateva noroaie dar drumul in general practicabil si ok. Asa cum speram, norocul a facut sa ne intalnim cu Alex si colegul de tura fix in dreptul cascadei Pruncea. Dupa ce am sta putin la taclale, am vizitat si noi cascada si ne-am indreptat care Siriu. Alex ne spusese ca au gasit si ei ceva noroaie pe drum , dar...erau relativ curati. Ce a fost de fapt...vedeti mai jos. Am ajuns acasa undeva dupa 17.00 si am intrat direct in "audienta" la fratii "PetreURSI". Multumesc de idee @AlexAB, si sa ne vedem sanatosi pe coclaurii patriei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Octombrie 12, 2020 Share Postat Octombrie 12, 2020 Foarte frumos! Poti sa pui pe harta drumul dintre Siriu si Basca Chiojdului ? Crezi ca poate fi facut traseul acesta cu un nissan x-trail cu cauciucuri de strada ? Din poze nu imi dau seama foarte bine, arata abordabil... Dar realitatea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Octombrie 12, 2020 Share Postat Octombrie 12, 2020 Salut! Multam. uite aici: In poza a 2-a de pe maps este traseul, dar fara "ramura" care duce spre Lacul Vulturilor. La ce noroaie au fost ieri, nu cred ca intri cu anvelope de strada. Daca e uscat, da, merge dar cu atentie. Noi l-am facut anul trecut cu un Duster cu anvelope de strada si bull-bar. Am cam dat cu bull-bar-ul de jos, dar nimic grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate