Adolf118 Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 Adolf118,completeaza-ti datele la profil. scuze...cum???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Februarie 5, 2007 Autor Share Postat Februarie 5, 2007 Am facut un drive test cu un Vtx1300 de la Tulcea la Braila...sunt incepator...ce vreau sa zic este ca nu mi-a suflat nici un semn de nesiguranta in conducere si plimbarea a decurs extrem de placut.Trage extraordinar in toate treptele...stabilitate si control nu vorbesc...ca nu incape in discutie! Inafara de putin cam mult plastic...Vtx1300 mi s-a parut o motocicleta completa.PS...eu am 62kg...nu-ti mai face probleme cu greutatea ta ca nu o duci in carca!:DDrum uscat! multumesc pentru insight. Sunt din ce in ce mai convins. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 multumesc pentru insight. Sunt din ce in ce mai convins. [/ pai...si pe cind...?...ne vedem cu moto...?ce culoare il vrei...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 ...In primul rand ,care model,ca vad ca-s de 3 feluri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Februarie 5, 2007 Autor Share Postat Februarie 5, 2007 ...In primul rand ,care model,ca vad ca-s de 3 feluri? 1300 S cel cu aripi mai retro , ce acopera mai mult roata... prin martie / aprilie, iar culoarea va fi ...rosie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 ! Si mie tot modelul asta mi-a placut cel mai mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 @circel- sa te bucuri cat mai curand de noua motoreta! @darian- stiam ca tie cel mai mult iti place Triumph Rocket III... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Februarie 6, 2007 Autor Share Postat Februarie 6, 2007 @circel- sa te bucuri cat mai curand de noua motoreta! @darian- stiam ca tie cel mai mult iti place Triumph Rocket III... merci, sper cat mai curand. Oricum de 1 mai muncitoresc va fi cu revizia de 1000 km facuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 vezi ca nu e kiar rosu...e visiniu... are un amic de la GL...dar mie personal imi place negru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 6, 2007 Share Postat Februarie 6, 2007 Ehhh....Vrabia malai viseaza...In cazul meu! Carcelu' stiu ca poate sa si-o ia,are baza financiara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Februarie 6, 2007 Autor Share Postat Februarie 6, 2007 vezi ca nu e kiar rosu...e visiniu... are un amic de la GL...dar mie personal imi place negru... bun si visiniu si negru e frumos. Dar important e km cu el pe coclauri, culoarea... airbrush la greu Ehhh....Vrabia malai viseaza...In cazul meu! Carcelu' stiu ca poate sa si-o ia,are baza financiara ... Merge si cu acid financiar maine ma duc la honda sa vedem ce si cum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 Are un Rocketist de vanzare 2004-ul asta , numa ca trebuie sa o iei din Texas. Vrea 6000 de dolari pe ea, daca n-ar fi asa de departe si de complicat... 2004 VTX 1300C Excellent Condition 17,890 Miles Mustand Seat Cobra Sissy Bar Hopnel Tank Bib Kuryakyn Flame Grips and Foot Pegs Skull Levers Clear Signal & Brake Lens New Avon Venom X Tires Cobra Lowboy Pipes K&N Air Filter Handlebar Clock 3 Windshields Memphis Shades Lowers Lots of Chrome Extras All stock items come with bike including pipes Asking $6,000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 luati legatura cu Kata, poate stie el o cale sa o aduceti fara prea multa bataie de cap pe meleagurile mioritice Are un Rocketist de vanzare 2004-ul asta , numa ca trebuie sa o iei din Texas. Vrea 6000 de dolari pe ea, daca n-ar fi asa de departe si de complicat... 2004 VTX 1300C Excellent Condition 17,890 Miles Mustand Seat Cobra Sissy Bar Hopnel Tank Bib Kuryakyn Flame Grips and Foot Pegs Skull Levers Clear Signal & Brake Lens New Avon Venom X Tires Cobra Lowboy Pipes K&N Air Filter Handlebar Clock 3 Windshields Memphis Shades Lowers Lots of Chrome Extras All stock items come with bike including pipes Asking $6,000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Februarie 10, 2007 Autor Share Postat Februarie 10, 2007 Are un Rocketist de vanzare 2004-ul asta , numa ca trebuie sa o iei din Texas. Vrea 6000 de dolari pe ea, daca n-ar fi asa de departe si de complicat... 2004 VTX 1300C Excellent Condition 17,890 Miles Mustand Seat Cobra Sissy Bar Hopnel Tank Bib Kuryakyn Flame Grips and Foot Pegs Skull Levers Clear Signal & Brake Lens New Avon Venom X Tires Cobra Lowboy Pipes K&N Air Filter Handlebar Clock 3 Windshields Memphis Shades Lowers Lots of Chrome Extras All stock items come with bike including pipes Asking $6,000 excelent, chiar ca merita. Mi-e insa teama de faza cu tpi... multumesc oricum de pont. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Februarie 11, 2007 Autor Share Postat Februarie 11, 2007 fratilor, plec in germanica sa fac nete teste: VTX 1300, VTX 1800, Rocket(yammy) , VN de 1500, M 1800 de la suzuki si ... cam atat. ma intorc joia viitoare cu vesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 (editat) fratilor, plec in germanica sa fac nete teste: VTX 1300, VTX 1800, Rocket(yammy) , VN de 1500, M 1800 de la suzuki si ... cam atat. ma intorc joia viitoare cu vesti! drum bun... parca vad ca vi cu vrun... ...gs...de la bmw... Editat Februarie 11, 2007 de magg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Februarie 12, 2007 Autor Share Postat Februarie 12, 2007 drum bun... parca vad ca vi cu vrun... ...gs...de la bmw... no way. oricum nu o iau de acolo, ma duc sa le probez, la sugestiile voastre. Cine stie de care din cenusarese ma voi indragosti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Pronosticul meu: locul 1 - Racheta locul 2 - Veta de 1800 locul 3 - Intrusu de 1800 locul 4 - Veta aia mica locul 5 - Vulcanetele de 1500 (de ce nu-l incerci si pe ala de 1600 Classic? ala e cea mai bizda dintre toate, citeste-i review-urile pe net) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Februarie 13, 2007 Autor Share Postat Februarie 13, 2007 stai sa le pilotez si dupa. Asa, de citit si vazut in poze si pe la altii sunt satul( si cred ca si voi). Deocamdata sunt in HRvrastka, duminica ajung in locul cu pricina. pronosticul meu veta 1300 rocket veta 1800 intruderu vulcanu - care oi gasi stai sa le pilotez si dupa. Asa, de citit si vazut in poze si pe la altii sunt satul( si cred ca si voi). Deocamdata sunt in HRvrastka, duminica ajung in locul cu pricina. pronosticul meu veta 1300 rocket veta 1800 intruderu vulcanu - care oi gasi Aaa, VETA suna foarte bine de porecla, nume/ alint Asa ii zic de acum, multumesc AWD ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Te prind ca vii cu vreun Rocket,sa vezi ce ti-o furi!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Februarie 13, 2007 Autor Share Postat Februarie 13, 2007 Te prind ca vii cu vreun Rocket,sa vezi ce ti-o furi!... sau furi tu cheia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Februarie 20, 2007 Autor Share Postat Februarie 20, 2007 am vazut rocket si veta pana acum. Rocket definitely rulz! revin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 Tu chiar o faci special!...Vezi ca ziua mea de nastere e-n octombrie (daca mai ajung... )... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Februarie 20, 2007 Autor Share Postat Februarie 20, 2007 Tu chiar o faci special!...Vezi ca ziua mea de nastere e-n octombrie (daca mai ajung... )... tu vrei cafteala... vorbim maine cand vin in rom. in aprilie voi fi motorizat sper cu altceva, si cred ca e veta de 1300. Gata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Februarie 21, 2007 Autor Share Postat Februarie 21, 2007 Becks beau! Asteptam motivele pt care ai ales Veta. Si eventual un Becks. 1000 de becks cheia e la darian... motive? Sincer imi place cum arata, si performantele sunt peste medie. Sigur ca nu e perfecta, dar pe mine ma lasa rece bobberele, eu vreau sa si alerg cu ea, iar 75 de caluti sunt ce am nevoie, cel putin deocamdata( urmeaza probabil v rod , veta mai mare sau rocketica ) bere dupa intrarea in posesie, nu inainte, ca la ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate