Cotor Postat Martie 10, 2021 Share Postat Martie 10, 2021 (editat) Salutare! Am dat de curand sala, dar in momentul ala nu se faceau programari pentru traseu. Stie cineva daca se pot face programari online sau trebuie sa ajung din nou la DPRCIV? Nu am reusit sa gasesc informatii pe site. Sunt din Bucuresti. Editat Martie 10, 2021 de Cotor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Martie 10, 2021 Share Postat Martie 10, 2021 https://www.drpciv.ro/ Salut! Sună și întreabă. Din câte știu, programările la traseu se fac tot acolo unde se dă sala, la etaj. Am mers cu cineva, cu ani în urmă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cotor Postat Martie 10, 2021 Autor Share Postat Martie 10, 2021 Am tot sunat cateva zile la rand, nu raspunde nimeni. As fi mers direct acolo, dar e destul de departe si coincide cu programul de munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Martie 10, 2021 Share Postat Martie 10, 2021 Trebuie de mers acolo, iei bilet de ordine si te asezi la coada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Martie 10, 2021 Share Postat Martie 10, 2021 Au program 0800-2000. Nu poti ajunge intre orele astea? La aia cu sala nu-ti trebuie bilet de ordine dupa cate imi amintesc, nu a aproape niciodata aglomerat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Martie 10, 2021 Share Postat Martie 10, 2021 13 minutes ago, The Flying Dutchman said: La aia cu sala nu-ti trebuie bilet de ordine dupa cate imi amintesc La sala nu, la programare traseu iti trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Martie 10, 2021 Share Postat Martie 10, 2021 Acum se prea poate. Eu am fost cu cineva acum vreo cinci-șase ani. După ce a luat sala nu a avut nevoie de niciun bilet de la mașinăria aia să se programeze pentru traseu. S-a dus direct la cetățeanul ăla care era acolo și a ales data care i-a convenit. Fără șpagă sau "trimis din partea cuiva". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iaco Postat Martie 10, 2021 Share Postat Martie 10, 2021 Eu m-am programat acu' o luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cotor Postat Martie 10, 2021 Autor Share Postat Martie 10, 2021 Acum 3 ore, The Flying Dutchman a spus: Au program 0800-2000. Nu poti ajunge intre orele astea? La aia cu sala nu-ti trebuie bilet de ordine dupa cate imi amintesc, nu a aproape niciodata aglomerat. Au program 8-16. Am inteles, voi merge acolo se pare. Mersi de raspunsuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 10, 2021 Share Postat Martie 10, 2021 Da' instructorii nu se mai ocupa de traseu?! Ai vorbit cu i structorul tau? Sau cu cineva de la scoala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orangefresh2 Postat Martie 10, 2021 Share Postat Martie 10, 2021 ori te duci acolo, ori poti trimite un mail, dar mai degraba te duci acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate