Sergiu pintiliciuc Postat Martie 15, 2021 Share Postat Martie 15, 2021 Buna ziua, am cumpărat motorul dorit xt 660x din Italia , surpriza a fost când a ajuns acasa motorul in neutral indica viteza de 10 km/h și dacă accelerezi urca treptat, am tot căutat sa rezolv dar nu găsesc ajutor, dacă știe cineva va rog, multumesc, sunt dispus sa platesc pt ajutor A18D4F0C-2811-4106-93BE-331DCA9DE929.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 15, 2021 Share Postat Martie 15, 2021 Si daca tii frana trasa? arata zero ? :))))) VEzi si tu unde ai senzorul de rotatie, care citeste viteza. Poate i ceva in neregula pe acolo, jeg, poate nu i pozitionat corect, cauta manualul de service al motocicletei. Oricum, motocicletele nu se repara pe forum, ci la service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prafrau Postat Martie 15, 2021 Share Postat Martie 15, 2021 (editat) Acum 20 minute, Adrian M. a spus: Si daca tii frana trasa? arata zero ? :))))) VEzi si tu unde ai senzorul de rotatie, care citeste viteza. Poate i ceva in neregula pe acolo, jeg, poate nu i pozitionat corect, cauta manualul de service al motocicletei. Oricum, motocicletele nu se repara pe forum, ci la service e langa pinionul de atac si e prima chestie trosnita daca ti se rupe lantul un test simplu e sa turezi la 2000 de ture sa vezi ce indica si apoi la 6000 de ture sa vezi ce indica (aproximezi dupa sunet) adica se comporta ca un voltmetru sau ca un turometru? daca pare voltmetru e senzorul dus (si e scump jegul), daca pare turometru ai un scurt dubios pe undeva (as incepe din zona ecu-ului, parca doar acolo se intalnesc) lasa omul sa invete mecanica, e carantina, ne ocupam timpul cum putem Editat Martie 15, 2021 de prafrau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu pintiliciuc Postat Martie 15, 2021 Autor Share Postat Martie 15, 2021 Ok am sa ma uit am listat manual de 465 pagini , doar ca nu sunt tocmai Einstein !! Încep cu senzorul de curățat , și apoi ecu , motorul are și power c , și filtru kn , am zis dacă tot cumpăr xt sa fie ceva ce nu are nimeni ! Am reușit ..ma uit și revin Am citit pe forumurile de xt și zice dacă pățești asa ceva ii fff rar aproape imposibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Martie 15, 2021 Share Postat Martie 15, 2021 Acum 52 minute, Sergiu pintiliciuc a spus: Încep cu senzorul de curățat , și apoi ecu , motorul are și power c , daca are pc incepi de acolo , probabil ca e instalat de belbozi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Martie 15, 2021 Share Postat Martie 15, 2021 inca un user ce s-a inscris cind are o problema..sa speram ca ramine pe forum dupa ce o rezolva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu pintiliciuc Postat Martie 15, 2021 Autor Share Postat Martie 15, 2021 (editat) nup mai am un cont dar pe asta s a logat de pe gmail Editat Martie 15, 2021 de Sergiu pintiliciuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Martie 15, 2021 Share Postat Martie 15, 2021 ok,poate era de folos sa indici locatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu pintiliciuc Postat Martie 15, 2021 Autor Share Postat Martie 15, 2021 am completat si profilul , daca ma poate ajuta cineva va rog sa ma anunte , nu i dau de capat. sun maine la yamaha sa vad ce spune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raikk Postat Martie 16, 2021 Share Postat Martie 16, 2021 Nu te pot ajuta baietii de la service-ul moto ? Daca stai in Radauti poti trece pe la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu pintiliciuc Postat Martie 17, 2021 Autor Share Postat Martie 17, 2021 daca nu rezolv merg la ei! sper sa reusesc totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu pintiliciuc Postat Martie 19, 2021 Autor Share Postat Martie 19, 2021 Am inteles , am sa verific ! Ms când găsesc cauza postez sa știe toată lumea , ca nici pe site-urile străine nu găsești nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate