Macke Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 @bujie: zi-mi te rog, ai facut vreo prelungire la firele de la semnalizatoare?! 2. cate fire au? 1 sau 2? daca e doar unul, de unde ai luat masa?!!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 (editat) Salutare tuturor!Am o intrebare: am un vulcan 800B din 99, mi-am luat coburi si constat ca nu imi incap din cauza semnalizatoarelor spate. Are cineva idee dacar ar putea fi mutate mai spre in spate? Cam la vreo 10 cm de unde sunt acum fixate este prevazuta o gaura cu surub si ma gandesc ca nu ar fi imposibil sa mearga. Multumesc! Salut...uite cum a rezolvat Zsak la al sau virago. O tabla indoita in forma de S care sa-i mute pozitia semnalizatoarelor. Merge foarte usor adaptata ideea si la VN. Bafta! Editat Iunie 25, 2008 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 @Macke - sunt doua fire. @darkflames - exact asa ziceam si eo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tavitzoo Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 noroc aceeasi problema am avut si eu ( aveam coburi iron horse - d-aia mari de 27 litri fiecare ) si in partea din spate stateau scofalciti.asa ca la recomandarea lu geo ( asa le are si el ) le-am mutat pe luminatorul de numar ( lungesti firele, le tragi pe sub aparatoare si le scoti in luminator) operatiunea dureaza putin si nu te costa nimic. uite si o poza....tre sa te uiti atent. bujie Si eu tot coburi Iron Horse de 27 de litri am. Am incercat sa ma uit la poza ta mai atent dar nu se vede mare lucru, nu prea imi dau seama cum ar arata desi imi imaginez in mare. Asta inseamna sa dau gauri in aripa pt fire daca am inteles bine? Si inca o intrebare ar fi: cum prind efectiv semnalizatoarele de luminator? Sau le prind tot de aripa langa luminator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bujie... Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 @bujie: zi-mi te rog, ai facut vreo prelungire la firele de la semnalizatoare?! 2. cate fire au? 1 sau 2? daca e doar unul, de unde ai luat masa?!!? noroc. era normal sa fac prelungire la fire. au 2 fire si n-ai nevoie sati iei masa din alta parte. uite cum faci: 1. desfaci draciile alea de tin aparatroarea 2. o ridici cat poti de sus 3. prelungesti firele de semnalizare 4. te uiti pe unde intra firele de la luminator prin aparatoare ( s-ar putea sa fie nevoie sa majorezi un pic mansonul de cauciuc prin care intra firele de la luminator) 5. bagi firele ( de la semnalizari) prin mansonul de la luminator 6. gauresti luminatorul ( e din plastic ) 7. si in sfarsit montezi semnalizarile hai ma ca nu-i asa greu ..................eu le-am facuyt singur; ba chiar mai mult n-am avut bormasina ( m-am chinuit cu un spiral - noroc ca luminatoru e din plastic ) spor la treaba bujie Si eu tot coburi Iron Horse de 27 de litri am. Am incercat sa ma uit la poza ta mai atent dar nu se vede mare lucru, nu prea imi dau seama cum ar arata desi imi imaginez in mare. Asta inseamna sa dau gauri in aripa pt fire daca am inteles bine? Si inca o intrebare ar fi: cum prind efectiv semnalizatoarele de luminator? Sau le prind tot de aripa langa luminator? n-ai nici o treaba cu gauri in aparatoare bujie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Salut! A sosit in fine esapamentul Vance&Hines Longshot. Am comandat de la ElSpa de pe forum, la un pret foarte bun. A durat 14 zile. Am montat..... ce sa zic..... fara cuvinte. Recomand tipul pentru toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Salut! A sosit in fine esapamentul Vance&Hines Longshot. Am comandat de la ElSpa de pe forum, la un pret foarte bun. A durat 14 zile. Am montat..... ce sa zic..... fara cuvinte. Recomand tipul pentru toti! cate parale a fost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 cate parale a fost ? 1550 ron. Am un prieten in Anglia, unde era cam tot asa pretul, numai ca transportul e inca 150 de lire.... asa ca... am ramas la ElSpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 un pret excelent cu tot cu transport! merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donhann Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Sal'tare Sunt mai nou p'aici Am un EN 500 Vulcan, model american. S'auzim de bine. Am mai pus o poza Sper sa va placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 sa-ti dau o veste proasta, sa nu-ti dau. Hai ca-ti dau. Din State, cu tot cu transport te ajungea cam 11 milioane. 1550 ron. Am un prieten in Anglia, unde era cam tot asa pretul, numai ca transportul e inca 150 de lire.... asa ca... am ramas la ElSpa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 sa-ti dau o veste proasta, sa nu-ti dau. Hai ca-ti dau. Din State, cu tot cu transport te ajungea cam 11 milioane. Eu am intrebat vreo 3 depozite, si rezultatul a fost destul de trist. Asa ca asta a fost cea mai buna alegere. In felul asta am platit un avans, restul la curier. Daca comanzi din state tre sa platesti totul in avans, si dupa aia pana primesti stres la maxim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 eu am cumparat pana acum de peste 80 de ori. si nu am avut stres sau tepe. Eu am intrebat vreo 3 depozite, si rezultatul a fost destul de trist. Asa ca asta a fost cea mai buna alegere. In felul asta am platit un avans, restul la curier. Daca comanzi din state tre sa platesti totul in avans, si dupa aia pana primesti stres la maxim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Salut! A sosit in fine esapamentul Vance&Hines Longshot. Am comandat de la ElSpa de pe forum, la un pret foarte bun. A durat 14 zile. Am montat..... ce sa zic..... fara cuvinte. Recomand tipul pentru toti! VREM VIDEO....... !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 vand manusi held estivo marimea 10 noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MISTERCHELU Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Salut baieti, Sunt nou pe acest forum dar si un nou proprietar de VN 15 Clasic. Revin in cel mai scurt timp si cu pozele VACII mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Salut baieti, Sunt nou pe acest forum dar si un nou proprietar de VN 15 Clasic. Revin in cel mai scurt timp si cu pozele VACII mele Salutare...Bine ai venit in grupul nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MISTERCHELU Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Nu am avut timp sa ma uit peste toate cele 300 de pagini ale forumului, dar poate ma ajutati si pe mine cu niste informatii. Vreau un parbriz si un crash bar pt VN-ul meu 15 Classic. Multam fain si asfalt uscat, cu toate ca in acest moment sunt atat de fericit ca mai si ploua in Bucurestiul asta incins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) Nu am avut timp sa ma uit peste toate cele 300 de pagini ale forumului, dar poate ma ajutati si pe mine cu niste informatii.Vreau un parbriz si un crash bar pt VN-ul meu 15 Classic. Multam fain si asfalt uscat, cu toate ca in acest moment sunt atat de fericit ca mai si ploua in Bucurestiul asta incins La MotoMarket - metrou Piata Romana au produse Highway Hawk si Hepco&Becker. Deasemenea parca Foxdesert avea crashbar de VN800 de vanzare ( care am impresia ca se potriveste si la Vn-ul se 1500 ). /index.php?...p;#entry1269452 Editat Iunie 28, 2008 de darkflames Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 salutari vreau sa imi iau un kawasaki vn 900 custom nou noutz (0 km) . In afara de united motors shi garage italia ce dealeri mai stiti prin romania care sa aduca preafrumoasa motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Salut Iata un filmulet cu esapamentul nou-nout, film facut de IceLord, din pacate cu mobil, dar se aude si asa acum conservarii observ ca existam in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Salut Iata un filmulet cu esapamentul nou-nout, film facut de IceLord, din pacate cu mobil, dar se aude si asa acum conservarii observ ca existam in trafic Mama ce-mi placea cum tremura pamantul si prin Sovata se oprea lumea si se uita dupa tine ) ! Pacat ca nu aveam cu ce sa film! De acuma poate se si opresc conservarii si se uita dupa tine )! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moldavian vulcan_750 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 CAUT UN MTOR DE VULCAN 750....DACA MA PUTETI AJUTA, SCRIETI-MI PE gelu_stilton@yahoo.com sau 0744426354.....daca mai stau cu el in garaj inca 2 saptamani, o iau razna!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Salut Cunoasteti pe cineva care poate sa faca un crashbar (nu vreau decoratiune, care indoaie la nevoie)pentru VN1500, sau de unde se poate cumpara? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate