Phoenix79 Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 dupa 2 ani,am fost sa fac itp ul la vn,surpriza mare,pe carte am trecuta anvelopa fata 80-90-19 ...eu am pe 21,am rezolvat itp ul dar ma gandesc,e vreo greseala a celor de la RAR sau sunt modele cu 19 pe fata? Asa am patit si eu acum o saptamana. Era trecut in talon un vulcan din '89. m-am dus inapoi, au cerut scuze, si au bagat noile dimensiuni. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 21, 2010 Share Postat Mai 21, 2010 vn 800 cu 19" pe fata nu am vazut sa fie.. nu-i bai,du-te la RAR si roaga-i sa-ti treaca roata pe 21" in CI....nu mai ai cartea din germania?sau le poti dovedi cu google. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 nu mai am actele de germania...am sa ma duc sa i vizitez saptamana viitoare sa i urechesc putin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Scarite Vn800 Clasic=80 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 In lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 FOarte reusit pana acum Deci gata..nu te mai vedem in trafic cu pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 S-o crezi tu..! Crezi ce el,decide...!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 (editat) S-o crezi tu..! Crezi ce el,decide...!? tu ce dai din casa ma? Mesaj completat FOarte reusit pana acum. Deci gata..nu te mai vedem in trafic cu pasagera Multam musiu! ba o sa ma mai vezi ca am facut kitul de bobber in asa fel incat sa-l dau jos in juma de oră Âşi sa montez aripile si sheaua stock cand are chef si fata de plimbare. Noroc ca nu prea se omoara atat Editat Mai 25, 2010 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Brava ma! A iesit bine! Imi place! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Brava ma! A iesit bine! Imi place! Aferim! Pasagera nici n-o sa aiba timp de plimbari, daca pe Fox il prinde ploaia. O sa spele saraca la nadragii vulpii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Urata cu spume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Mai 25, 2010 Share Postat Mai 25, 2010 Aferim! Pasagera nici n-o sa aiba timp de plimbari, daca pe Fox il prinde ploaia. O sa spele saraca la nadragii vulpii. Fox nu protesteaza Sorine, dar unde gaseste el asemenea muiere cu atata daruire de sine si spirit de sacrificiu?! Mesaj completat Urata cu spume. pai e facut dupa stapan musiu. Doar il stii: bun de pus pe rana de Ziua Cucilor (oare se mai sarbatoreste pe undeva asta?) sa alunge spiritele rele. Nici femeia cu barba de la circ nu sta cu el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 Mah, daca nu ma insel, Ziua Cucilor se sarbatoreste primvara la Branesti-Ilfov. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixes76 Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 Scarite Vn800 Clasic=80 ron Negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawaboy Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 are cineva manualul de reparatie pt kawasaki vn 1500 clasic d1 d2 din 1996-1997? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrpilot Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Are cineva sau stie de unde pot face rost rapid de un capac de la cutia de sigurante pentru un VN800 Classic? Prin cea mai tampita intamplare l-am pierdut pe al meu si stau cu motorul desfacut acum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Are cineva sau stie de unde pot face rost rapid de un capac de la cutia de sigurante pentru un VN800 Classic?Prin cea mai tampita intamplare l-am pierdut pe al meu si stau cu motorul desfacut acum.... ai noroc. suna+ma cand ai timp sa vii cu mine pana in domenii. 0722.513.475- marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FTW Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Am nevoie urgent de un cablu de frana spate, pentru VN 800. Orice informatie mi-ar fi de folos. Multumesc. 0723835281, 0741462500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Am nevoie urgent de un cablu de frana spate, pentru VN 800. Orice informatie mi-ar fi de folos. Multumesc. 0723835281, 0741462500 Informatia asta ar trebui sa te ajute: din cate imi amintesc eu VN800 n-are cablu pe spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anf_andrei Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 (editat) Informatia asta ar trebui sa te ajute: din cate imi amintesc eu VN800 n-are cablu pe spate. da puc.ai dreptate are un furtunas(camasa) prin care trece un cablu de la pedala de frana la tija aia pe care ai o piulita de regleaza frana. nu mai stiu cat am dat mie mi-a adus oreste pe mine daca ma poate ajuta cineva cu o informatie imi trebuie comenzi avansate la vn 800 acuma ori stici pe cineva care sa faca ori sa cumpar SH de peundeva sa-mi spuneti si mie Editat Iunie 3, 2010 de anf_andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CustoMania Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Vaneaza Ebay-ul ... eu de ex mi-am gasit in austria comenzi ( nu foarte avansate dar mai avansate decat cele stock) , cu 200 de euro . Sunt De Prato iar noi pe site erau 600 de euro . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FTW Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 Informatia asta ar trebui sa te ajute: din cate imi amintesc eu VN800 n-are cablu pe spate. Ba, destept esti !!! In loc sa cumulezi posturi aiurea mai bine ai face ceva constructiv. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Iunie 4, 2010 Share Postat Iunie 4, 2010 @ 'anf_andrei' man daca gasesti sa imi spui si mie, eu am gasit in state sa imi aduca cineva dar pana atunci tre sa mai am rabdare, multa rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_moleu Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 (editat) Buna ziua! Am fost ieri pana la Silistra si mi-am luat Calcanu' (asa il cheama, neoficial inca, ca n-am varsat bere pe el sa il botez de mila cromului). Arata cam asa da' poza il dezavantajeaza mult, ca nu ma impac cu tehnologia si nu detin aparat cu multi pixeli . E de 800, din 2000, are 10500 km si niscaiva accesorii utile. Pana acu merge pe cum arata (nu in poza), adicalea impecabil. Cu mult entuziasm si respect va salut, noii mei "frati vulcanisti"...sau vulcanologi...sau cum s'o zice. Ne vedem pe drum .pace! l.e. No offence intended cu avatarul, io l'am schimbat da' site-ul nu Editat Iunie 5, 2010 de dr_moleu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VULCANOSU Postat Iunie 5, 2010 Share Postat Iunie 5, 2010 Buna ziua! Am fost ieri pana la Silistra si mi-am luat Calcanu' (asa il cheama, neoficial inca, ca n-am varsat bere pe el sa il botez de mila cromului). Arata cam asa da' poza il dezavantajeaza mult, ca nu ma impac cu tehnologia si nu detin aparat cu multi pixeli . E de 800, din 2000, are 10500 km si niscaiva accesorii utile. Pana acu merge pe cum arata (nu in poza), adicalea impecabil. Cu mult entuziasm si respect va salut, noii mei "frati vulcanisti"...sau vulcanologi...sau cum s'o zice. Ne vedem pe drum .pace! l.e. No offence intended cu avatarul, io l'am schimbat da' site-ul nu Sa-l stapanesti sanatos si fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate