Sari la conținut

Kawasaki Vulcan

Blackrider
 Share

Postări Recomandate

Nu cred ca ma insel , e motorul userului Bujie, oricum frumos......Sa te poarte sanatos. Frumos exemplar.....felicitari pt achizitie....in realitate VN de 1600 e intradevar un mastodont....

Asa e, o super-motocicleta la un pret de foarte foarte bun. Pana s-o ia Claudiu, un alt prieten de-al meu a avut de ales, intre ea si un Harley. A ales Harley, platind aproape dublu. Si inca plateste, si plange din cauza alegerii nefericite. A scos-o la vanzare, sperand s-o vanda cat mai repede pt a lua Vulcanul, dar Claudiu i-a luat-o inainte.

Felicitari Claudiu, s-o stapanesti sanatos si fara incidente, si de un lucru fii sigur: cum vei avea tu grija de ea, asa va avea si ea grija de tine! :s4289:

Iti spun sincer ca ma bucur pt mine ca nu a luat-o atunci :D

o sa am grija sa pape ce e mai bun , sa nu i lipseasca nimic, ii dau de la gura mea daca e cazu :D

Sper sa avem o vara lunga si calduroasa cu multi KM

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Iti spun sincer ca ma bucur pt mine ca nu a luat-o atunci :D

o sa am grija sa pape ce e mai bun , sa nu i lipseasca nimic, ii dau de la gura mea daca e cazu :D

Sper sa avem o vara lunga si calduroasa cu multi KM

Crede-ma, din cate cunosc, ai facut o alegere extraordinar de buna si sa stii ca nu e mofturos deloc, adica nu-i trebuie un tratament special.

Inca o data sa te poarte sanatos pe unde-ti pofteste inima.....

Salutari.

Link spre comentariu

Crede-ma, din cate cunosc, ai facut o alegere extraordinar de buna si sa stii ca nu e mofturos deloc, adica nu-i trebuie un tratament special.

Inca o data sa te poarte sanatos pe unde-ti pofteste inima.....

Salutari.

Multumesc mult! asa sa fie, voi ve-ti afla primi :) , numai bine tuturor si o seara faina!

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Arata impresionant, dar fara restul modificarilor nu cred ca isi justifica pretul. Carburator re-jiglorat, esapament fara filtre, un CDI Dyna 2000 si probabil va merge ceva mai concret. Hayabusa nu va iesi insa...

In primavara, dupa ce-l voi monta, va voi anunta daca imi va veni sa provoc Busa la liniute. :duel: Nu stiu voi daca ati fost suficient de cuminti ca sa primiti ceva de la Moş, dar eu am primit ce imi doream:

post-15233-0-85504000-1419578395_thumb.jpg

Link spre comentariu

In primavara, dupa ce-l voi monta, va voi anunta daca imi va veni sa provoc Busa la liniute. :duel: Nu stiu voi daca ati fost suficient de cuminti ca sa primiti ceva de la Moş, dar eu am primit ce imi doream:

felicitari, si sper sa fie ce visai :)

as fi si eu curios ce trebuie sa fac pt ami schimba si eu tobele stoc la vn1600 cu ceva mai zgomotos, fiind pe injectie am inteles ca trebuie sa fac reglari pe la amestec, e o procedura complicata? unde as putea sa fac acestea in caz ca as vrea, ms mult

Link spre comentariu

as fi si eu curios ce trebuie sa fac pt ami schimba si eu tobele stoc la vn1600 cu ceva mai zgomotos, fiind pe injectie am inteles ca trebuie sa fac reglari pe la amestec, e o procedura complicata? unde as putea sa fac acestea in caz ca as vrea, ms mult

Multumesc! Vedem după ce-l montez daca este ceea ce-mi doream. :nono:

Poate intra Alex_EN pe-aici sa te lamureasca ce trebuie sa faci.

Link spre comentariu

salut.

in primu rand sa te bucuri de achizitie fara nici un incident.foarte frumoasa motoreta. am urmarit-o si cand era la vanzare in diferite fotografii. e superba.

referitor la tobe eu am montat pr VN900 de la V&H cu locas pentru senzori O2.

nu am modificat nimic la injectie si motorul consuma si trage la fel ca inainte.

daca pui tobe fara sa mai montezi sondele lambda (sa le anulezi) cred ca trebuie modificata injectia.

Link spre comentariu

http://www.jpcycles.com/instructions/pdf/ZZ40030.pdf

Mi-a fost lene sa scriu, de aia am atasat link-ul.....

Felicitari pentru cadoul primit....

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Multumesc! Vedem după ce-l montez daca este ceea ce-mi doream. :nono:

Poate intra Alex_EN pe-aici sa te lamureasca ce trebuie sa faci.

Am dat un raspuns pe sectiunea service.

» Post actualizat in 13 Jan 2015 23:55

referitor la tobe eu am montat pr VN900 de la V&H cu locas pentru senzori O2.

nu am modificat nimic la injectie si motorul consuma si trage la fel ca inainte.

daca pui tobe fara sa mai montezi sondele lambda (sa le anulezi) cred ca trebuie modificata injectia.

Daca trage la fel ca si inainte e deja o pierdere. Noua configuratie trebuie sa creasca puterea motorului si cuplul, bineinteles daca vine impreuna cu un Power Commander.

Daca anulezi sonda lambda fara sa pui power commander evident o sa ai o problema la injectie.

Link spre comentariu

Am dat un raspuns pe sectiunea service.

» Post actualizat in 13 Jan 2015 23:55

Daca trage la fel ca si inainte e deja o pierdere. Noua configuratie trebuie sa creasca puterea motorului si cuplul, bineinteles daca vine impreuna cu un Power Commander.

Daca anulezi sonda lambda fara sa pui power commander evident o sa ai o problema la injectie.

Eu am vrut sa spun, mai exact, ca nu s-a intamplat nimic in rau de cand am montat esapamentul. De putere mi-e greu sa dau un raspuns, adica dupa montaj nu ca o simti ca si cum ar avea motor de 100cp (cazul meu la vn900). La cuplu ai dreptate (am stat sa-mi amintesc acum) trage mai bine de jos fata de esapentul standard.

Link spre comentariu

Puterea se trageduce prin top speed si cat de repede ajunge acolo. Cuplu il simti la plecarea de pe loc, dar trebuie sa vezi pe ce pozitie a mansonului de acceleratie apare. Personal cred ca royesti mansonul mai mult ca sa plece de pe loc(consum mai mare de benzina).

Link spre comentariu

Salut baieti, ceva semnalizari spate pentru Vulcan..?? Stiti careva?? In lipsa unui garaj am tinut motorul in fata blocului, si in afara de chistoace de tigari, gainat de pasari, pishat de caini, husa rupta de la pocnitorile de revelion....am mai gasit si semnalizarea spate dreapta rupta.Nici macar furata, ci rupta cu totul.,..RETARZI de oameni.....!!!! Asa ca daca stiti careva sau aveti de vanzare..dati un semn. Multam fain !

Editat de samurai_jack
Link spre comentariu

Salut baieti, ceva semnalizari spate pentru Vulcan..?? Stiti careva?? In lipsa unui garaj am tinut motorul in fata blocului, si in afara de chistoace de tigari, gainat de pasari, pishat de caini, husa rupta de la pocnitorile de revelion....am mai gasit si semnalizarea spate dreapta rupta.Nici macar furata, ci rupta cu totul.,..RETARZI de oameni.....!!!! Asa ca daca stiti careva sau aveti de vanzare..dati un semn. Multam fain !

cred ca gasesti pe louis.de cu siguranta

Link spre comentariu

http://www.cmsnl.com/kawasaki-1997-b2a-vn800_model12581/partslist/F2730.html#results

41 euro + tva + transport

Editat de robert bk350
Link spre comentariu

eu nu am putut sa fac comanda de aici din tara ///plm 28 eu comanda 28 transport pana in ungaria si din ungaria cu posta in cj 60 eu

plm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

eu nu am putut sa fac comanda de aici din tara ///plm 28 eu comanda 28 transport pana in ungaria si din ungaria cu posta in cj 60 eu

plm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dute la romimoto pe L. Rebreanu 34 si te rezolva el.garantat.eu sapt trecuta am facut comanda la el pt un gripp si piese din carb.fara taxe si alte mish-mashuri de transport ungaria si alte fansyuri.daca tot esti din cluj :)

Editat de robert bk350
Link spre comentariu

un regulator de tensiune daca are careva de vanzare ..

ma intereseaza de la ceva model mai mare..vreau sa-mi scoata mai mult decat cel clasic de vn 750 13-14v

vreau sa-mi pun lumini aditionale priza

poate ma ajutacineva cu o informatie ...ce voltaj va scoate regulatorul ms mult

Link spre comentariu

• Marian E. Stefanescu changed the title to Melcul vitezometrului/kilometrajului defect. Ma puteti ajuta sa gasesc unul SH/nou? Kawasaki Vulcan 400A/800A
  • IceLord changed the title to Kawasaki Vulcan