ThePrincipal Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 am rezolvat,mi-au returnat diferenta....deci 66ron pt 6 luni. B. sarbatori fericite tuturor motociclistilor si tie evident black si uite ce mi-am facut eu cadou de sarbatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 24, 2006 Autor Share Postat Aprilie 24, 2006 v-ati revenit dupa sarbatori baieti? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 not yet. ma doare stomacul de lo drob si fripturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 (editat) Cine e proprietartul acestei Dnepr?? De multe ori e lasat in fata caminului nostru in Cluj. Editat Aprilie 24, 2006 de fricz-ko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 25, 2006 Autor Share Postat Aprilie 25, 2006 Cine e proprietartul acestei Dnepr?? De multe ori e lasat in fata caminului nostru in Cluj. cred ca e niprul lui Cristi .....e student in Cluj....el e din Tulcea.... in poza,e cel din stanga. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 26, 2006 Autor Share Postat Aprilie 26, 2006 vulcanologilor.....vrea cineva ceva de la Louis???in 28 apr sunt in Germania. dati-mi pe mail codul produsului.....pot sa aduc cateva articole mici( filtre,bujii,baterie,etc)ca nu prea am loc in masina..... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Mie mi-au venit dracii...ca pisa oaresce ulei, asa ca veneul va vizita cabinetul de mecanica Tanga Moteurs cat de curand. Nu cred ca-l prinde Smaebul anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 3, 2006 Autor Share Postat Mai 3, 2006 care Dresda nene?am fost in Bamberg.....nu v-a spun ce am vazut acolo....auuuuuuuu B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 care Dresda nene?am fost in Bamberg.....nu v-a spun ce am vazut acolo....auuuuuuuu B. Bine ai revenit sanatos , asteptam poze , detalii , povesti .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 3, 2006 Autor Share Postat Mai 3, 2006 cand o sa le am,am sa pun ceva poze aici.....atat. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 Pun eu o poza din peregrinarile mele recente. Doi englezi calare pe americane in curtea primariei din Brugge. Nu's Vulcanuri .... da merita sa arunci un ochi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 4, 2006 Autor Share Postat Mai 4, 2006 am avut ocazia ieri sa dau la pedala la un Shovelhead din 84.....are o compresie de-ti rupe piciorul.....e super.....as da oricand vulcanul pt el... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 (editat) eu nu dau Vulcanul decat pe asa ceva Ce Harley ... ce Japan ... uite aici istorie. Le-am vazut, le-am atins, le-am auzit. As vrea sa traiesc momentul cand o sa vad asa ceva in Romania. Sper sa nu-i dau idei lu Virinel C. Editat Mai 4, 2006 de Ilarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 4, 2006 Autor Share Postat Mai 4, 2006 mda,din pacate,Indian a murit... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 (editat) Indianul e din nou pe drum. De cand se chinuie astia de la Harley sa le faca felul, Indianul tot apare. Jana nu e moarta...Jana se transforma. Indian_Update_May_1_2006.pdf Editat Mai 4, 2006 de Ilarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 5, 2006 Autor Share Postat Mai 5, 2006 eu nu am reusit sa deschid pdf-ul tau.....insa la TV au spus ca Indian si-a inchis portile....probabil pana la o noua renastere..... ref la vulcan,ca sa fim ontopic,si la celelalte japoneze.....sunt o copie a Indian&HD.....o copie reusita si mai performanta,dar totusi o copie.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 5, 2006 Autor Share Postat Mai 5, 2006 Corect. Si o copie pe care ne-am putut-o permite unii. Succes! ....da,in drum spre HD.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Mai 7, 2006 Share Postat Mai 7, 2006 roleruporc@yahoo.com Geo Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Stie cineva daca grila de protectie a radiatorului de la Vulcanul de 800 se potriveste la VN 750A? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 daca vrei iti dau niste dimensiuni exacte si vezi tu, sau eventual la urmatorul meu drum prin focsani ne intalnim si te uiti la al meu si vezi cum vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 nu se potriveste, difera cadrul radical Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 rahat sfant ... deja am facut comanda la Moto Market pentru aparatoare ... sper sa mi-o ia inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Daca nu ti-l primeste poate gassti sa-l vinzi , pune si tu un anuntz , asha preventiv . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Mai 9, 2006 Share Postat Mai 9, 2006 Stai sa vina .. ma duc cu motoru la ei sa monteze grila ... si daca nu se potriveste ... asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 9, 2006 Autor Share Postat Mai 9, 2006 da la VN800 la VN 750 nu are cum sa se potriveasca,sunt 2 moto complet diferite.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate