eugen Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Inainte, adica anul trecut ca atunci mi-am luat a-ul, am avut un naked, o honda cbx de 250. am zis ca mai bine invat pe ceva mic. ce sa fac, am luat a-ul cam tarziu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 o intrebare, unde gasesc placute de frana ? nu ma injurati, poate nu-i locul aici pentru intrebarea asta, dar sigur gasesc raspuns........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 Sigur gasesti pe ebay,de unde imi iau eu tot timpul cite ceva...parca am vazut pt Honda ca costa vreo 25$,+vreo 10-20 transportul si inca 14 trimisul banilor.Poate gasesti mai ieftin din Europa,vezi ca mai sunt unii care aduc din Germania, de la Louis.Daca nu gasesti asa,da-mi un mail si te-ajut cu ebay-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 16, 2005 Autor Share Postat Martie 16, 2005 www.louis.de-Germania&Timisoara www.phoenix-motor.ro - Sibiu www.unitedmotors.ro- Bucuresti B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 Sigur gasesti pe ebay,de unde imi iau eu tot timpul cite ceva...parca am vazut pt Honda ca costa vreo 25$,+vreo 10-20 transportul si inca 14 trimisul banilor.Poate gasesti mai ieftin din Europa,vezi ca mai sunt unii care aduc din Germania, de la Louis.Daca nu gasesti asa,da-mi un mail si te-ajut cu ebay-ul. n-am fost prea clar;caut placute de vulcan. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 www.louis.de-Germania&Timisoarawww.phoenix-motor.ro - Sibiu www.unitedmotors.ro- Bucuresti B. mersi, incerc la united Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
15xxx Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 Incearca si la romana in statia de metou. Gasesti.. nu e problema. Sau pe dacia.. am uitat firma. ei ti aduc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 16, 2005 Share Postat Martie 16, 2005 Nu sunt timpit,eu ti-am dat exemplu de la ce stiu eu... Probabil ca tot cam atit costa si pt.Vulcan.Sugestie: nu cumpara unde gasesti din prima:verifica peste tot pe unde potzi -unii se arunca la niste pretzuri....ex. la United Motors cauciuc spate Metzeler pt a mea 200 Euro-particular,mi-l aduce din Germania,125-ce crezi ca aleg? Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 18, 2005 Autor Share Postat Martie 18, 2005 pe b-dul Dacia parca sunt cei de la Motomania....ei aduc de la Louis cu 20% comision parca... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 19, 2005 Share Postat Martie 19, 2005 (editat) Vulkanu a intrat la kurăţare şi reglare de carbelitoare...şi la altele, da' nu vi le mai spun, că începeţi să plângeţi de mila mila mea băi nene, aşa ceva nu e posibil..dacă scriu kurăţare cu "c" îmi apare poponeaţăţare...filters...fuck off, off, măi, măi Editat Martie 19, 2005 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 20, 2005 Share Postat Martie 20, 2005 hmmm..în eventualitatea neplăcută de a desface motorul în viitorul foarte apropiat dacă meşterul ordonă, de unde dracu' îmi cumpăr setul de garnituri pentru motor? La Louis ochiu' meu nu a individualizat aşa ceva, dacă vedeţi sau ştiţi voi, muci-mucias gracias în prealabil! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 20, 2005 Autor Share Postat Martie 20, 2005 pai de la dealerii kawasaki.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 pai de la dealerii kawasaki.... B. m-am lămurit buştean...da ,oricum ai o bere e la mine pentru interesu' arătat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 www.cycle-parts.com trimit in RO, si merge cu card romanesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 21, 2005 Autor Share Postat Martie 21, 2005 uite,ca sa merite berea...: http://www.phoenix-motor.ro din Sibiu http://www.unitedmotors.ro din Bucale. B: --------------------------------------------------------------------------------------------------- mai black cind mai pui linkuri scrie in fata la link http:// asa lumea lumea poate accesa linkul cel postezi direct dind clic pe el..... salut roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 Aha...Uitati de United Motors...Au nishte pretzuri... Cauciuc spate pt a mea 200 euro !?!Forget it...Lupule... Stii solutzia mea..ebay! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 23, 2005 Share Postat Martie 23, 2005 cauciucuri de la AVON reprezentante in toata lumea http://www.avonmotorcycle.com/us/en/default.asp http://www.avonmotorcycle.com/us/en/Produc...ustom&SubCat=22 http://www.avonmotorcycle.com/us/en/Produc...ustom&SubCat=23 http://www.avonmotorcycle.com/us/en/Produc...ustom&SubCat=24 salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 31, 2005 Autor Share Postat Martie 31, 2005 vulkanologilor,am o mica problema.....cand trag butonul de shok,acesta nu sta in pozitzie,trebuie sa-l tin cu mana pana se incalzeste putin motorul.....ce sa fac ? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 Roteste-l putin intr-un sens sau altul; la mine asa merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 31, 2005 Share Postat Martie 31, 2005 black, nu cred io că mă pricep, da zic şi io..să nu ai ceva la pe la carburi..de la cablu..ai de verificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 5, 2005 Autor Share Postat Aprilie 5, 2005 nu am reusit sa gasesc nici o solutie pana acum....mi-e groaza sa umblu la carb. B. ps: pt cei care vor motoare/piese/consumabile/cauciucuri etc pt.kawa sau nu,va recomand un prieten care are service/magazin la preturi rezon.....doar ca e in TM. eu am luat ulei/bujii/filtre la preturi super. sper sa iau si cauciuc. Luci: 0723/835281 succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 crash bar, pentru vn400/800 cam pe unde as putea sa gasesc sau sa fac ? am dat "putin" cu ea de pamant si am spart un capac de plastc, stanga sub sa. apropo, capacul asta il gasesc ? are o gramada de fire sub, bobina de inductie cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 Crash bar cred că găseşti la Louis, capac pe ebay.com! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 ...Si crash-bar,tot acolo!Poate un second-hand,e mult mai ieftin...Mai ales ca te costa si transportul si trimisul banilor acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 foarte multumesc, dar n-am nici cea mai vaga idee cum sa caut capacul ala pe ebay sau louis. cum se numeste, unde ar trebui sa fie ? se poate face din fibra ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate