barzone corleone Postat Martie 30, 2021 Share Postat Martie 30, 2021 Nou posesor de Z1000sx, an 2017, cu doar 750 km. Nu stiu absolut nimic despre acest model(nici de Kawasaki in general) posesor de Honda, Suzuki si Yamaha pana acum. Daca mai gasim posesori ai acestui model, chiar si naked( am inteles ca e diferenta doar de carenaj) bucuros sa impartim impresii, pareri sau dezamagiri. Am mers 200 km cu ea, placut impresionat: schimba f lin, destula putere la roata dar distribuita liniar, sta foarte bine pe curbe, sunet superb chiar si cu tobele originale. Astea ar fi primele impresi, la rece chiar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Aprilie 1, 2021 Share Postat Aprilie 1, 2021 Am vazut fff putine in trafic, ca sa fiu sincer doar una si era parcata in mall Baneasa sambata trecuta, arata mai bine ca in poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barzone corleone Postat Aprilie 1, 2021 Autor Share Postat Aprilie 1, 2021 Din pacate sunt putine in Romania....dar asta le face si mai speciale. Urmeaza sa i fac schimbul de ulei+filtru cu Belray exs full sintetic Ester 10w40( ulei recomandat de producator) P.S. Am luat si un MARE cui in roata spate....ca sa fie bine sa nu fie rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orangefresh2 Postat Aprilie 1, 2021 Share Postat Aprilie 1, 2021 Pune si tu niste poze cu a ta. Nu o dadusei la retur, sau ceva de genul cand voiai sa vinzi fazerul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barzone corleone Postat Aprilie 1, 2021 Autor Share Postat Aprilie 1, 2021 Am dat o retur pe cea 2021, nu si merita pretul pentru ce imi oferea in plus fata de Fazer. Apoi am gasit o pe asta, an 2017, 700 km( ca si noua) la doar 9000€. Poze pun cand o sa fac, n am avut timp inca.... Primele poze cu ZĂ BEAST Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barzone corleone Postat Aprilie 7, 2021 Autor Share Postat Aprilie 7, 2021 Am deschis acest topic, nu pentru a ma mandri cu motorul, ci pentru a gasi si alti posesori de acest model, de a impartasi impresii si sfaturi impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barzone corleone Postat Aprilie 13, 2021 Autor Share Postat Aprilie 13, 2021 I am pus parbriz touring, urmeaza crash pad-uri..... O poza si cu sora ei mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Aprilie 13, 2021 Share Postat Aprilie 13, 2021 Salutare, ma uit si eu la SX-ul de dupa 2019, Ninja 1000.... in comparative pare mai evoluat decât modelul anterior, ciclistica imbunatatita, electronica, bord, diverse. Ce te-a nemultumit la el? Stima si sa-l stapanesti samatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Aprilie 13, 2021 Share Postat Aprilie 13, 2021 Arata intr un mare fel! Cand imi cautam moto, am studiat si eu modelul. Insa eu sunt ceva mai corpolent, si mi-am dorit ceva mai mare,spatios, etc. Asa ca am luat Versys 1000. Multe asemanari, dar din pacate la motor au umblat si detunat, nu mai produce pe versys 145 cai, ci doar 120. Sa te bucuri de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barzone corleone Postat Aprilie 13, 2021 Autor Share Postat Aprilie 13, 2021 Acum 23 minute, piticot a spus: Salutare, ma uit si eu la SX-ul de dupa 2019, Ninja 1000.... in comparative pare mai evoluat decât modelul anterior, ciclistica imbunatatita, electronica, bord, diverse. Ce te-a nemultumit la el? Stima si sa-l stapanesti samatos! Prea mare pretul pt ce oferea, doar parere personala, repet. Printre altele, nu mi a placut protectia la vant, pozitia de condus( mult mai incomoda) vizibilitate 0 in oglinzi si modul de distribuire a puterii, in turatii foarte inalte. Toate astea o fac deja o "vitezana", eu dorindu mi ceva mai spre touring. Deabia dupa ce am returnat o am vazut si modelul 2017( care este inca o motocicleta sport-touring) Adrian M, multumesc. Am condus Versys 1000( cea din poza) mi a placut, dar nu este genul meu de motor, in rest chiar e un motor demn de 2020. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Aprilie 13, 2021 Share Postat Aprilie 13, 2021 1 oră în urmă, barzone corleone a spus: oate astea o fac deja o "vitezana", eu dorindu mi ceva mai spre touring. Deabia dupa ce am returnat o am vazut si modelul 2017( care este inca o motocicleta sport-touring) Vrei sa spui ca modelul 2020 este mult mai sport decat cel din 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barzone corleone Postat Aprilie 13, 2021 Autor Share Postat Aprilie 13, 2021 Da, asta mi a dat mie senzatia, incepand de la carene/forma pana cuplu si marja de putere. Da, stiu, are cruise control..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barzone Postat Mai 2, 2021 Share Postat Mai 2, 2021 A inflorit rapița... Deja 2500 km, si a dat drumul motorul, e mult mai fâșneata. Raman la parerea mea, nu are prea mari veleitati de tourer, dar nici de vitezana, un fel de catâr. Atuul ei ca e placuta la condus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 3, 2021 Share Postat Mai 3, 2021 Frumoasa si rapita am citit ca este cel mai vandut sport tourer in Europa deci stiu ei ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barzone Postat Mai 13, 2021 Share Postat Mai 13, 2021 I am pus si proptele.... Scumpeee, cat o zi de vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 13, 2021 Share Postat Mai 13, 2021 (editat) La 02.05.2021 la 23:06, Barzone a spus: A inflorit rapița... Deja 2500 km, si a dat drumul motorul, e mult mai fâșneata. Raman la parerea mea, nu are prea mari veleitati de tourer, dar nici de vitezana, un fel de catâr. Atuul ei ca e placuta la condus... Sa o stapanesti cu placere si multi km faini impreuna! De la ce firma este parbrizul? Imi place cum arata si cum s-au gandit sa faca un parbriz f mare, dar in acelasi timp f. elegant si f fain ca design. In ideea ca poate aflu despre o firma despre care nu stiam si au ceva asemanator si pt Crosstourer (cam bataie de cap sa gasesc ceva pe gustul meu pt ea). Multumesc. Editat Mai 13, 2021 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 13, 2021 Share Postat Mai 13, 2021 Acum 5 ore, _Raul_ a spus: Sa o stapanesti cu placere si multi km faini impreuna! De la ce firma este parbrizul? Imi place cum arata si cum s-au gandit sa faca un parbriz f mare, dar in acelasi timp f. elegant si f fain ca design. In ideea ca poate aflu despre o firma despre care nu stiam si au ceva asemanator si pt Crosstourer (cam bataie de cap sa gasesc ceva pe gustul meu pt ea). Multumesc. Asta nu iti place? https://www.ermax.com/Honda/VFR-1200-X-CROSSTOURER/high_protection_windshield_VFR_1200_X_CROSSTOURER_2016-2017.html?egap=article&ida=5108 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barzone Postat Mai 16, 2021 Share Postat Mai 16, 2021 La 13.05.2021 la 11:54, _Raul_ a spus: Sa o stapanesti cu placere si multi km faini impreuna! De la ce firma este parbrizul? Imi place cum arata si cum s-au gandit sa faca un parbriz f mare, dar in acelasi timp f. elegant si f fain ca design. In ideea ca poate aflu despre o firma despre care nu stiam si au ceva asemanator si pt Crosstourer (cam bataie de cap sa gasesc ceva pe gustul meu pt ea). Multumesc. Sincer, nu stiu, l q adus un prieten din Italia, cica ar fi dedicat Kawasaki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 16, 2021 Share Postat Mai 16, 2021 Acum 4 ore, Barzone a spus: Sincer, nu stiu, l q adus un prieten din Italia, cica ar fi dedicat Kawasaki. Multumesc de raspuns . Np. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Iulie 16, 2021 Share Postat Iulie 16, 2021 Eu am Z1000SX '14 Este o combinatie intre sport si tourer, cea mai buna varianta pe care am gasit-o pentru, de exemplu, sa ajung in alpi cu ceva bagaje si sa ma distrez dupa prin pasii de acolo. Cu un motor sport drumul pana acolo ar fi fost dur iar cu un tourer pasii ar fi fost mai putin distractivi. Nu e foarte buna pentru mers in oras, ma dispera oglinzile prea mari, trebuie sa merg cu ele pliate ceea ce nu e neaparat ok. Nu am gasit solutie pentru asta. De asemenea, se incalzeste destul de rau vara in oras, e nasol cand nu poti sa filtrezi traficul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barzone Postat August 10, 2021 Share Postat August 10, 2021 Nu am intampinat problema asta a oglinzilor, sau poate nu am dat importanta. Oricum un + pt ca sunt pliabile. Cam la toate motoarele fierbea apa in aglomeratie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barzone Postat August 23, 2021 Share Postat August 23, 2021 M a slujit cu mandrie 10000km. A venit timpul sa ne despartim.... https://motociclism.ro/topic/763461-se-vinde-z1000sx-an-2017-10000km/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 25, 2021 Share Postat August 25, 2021 Ce te gandesti sa iti iei in loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barzone Postat August 25, 2021 Share Postat August 25, 2021 Tot Z1000SX dar modelul 2021. Am o oferta imbatabila in octombrie pt noul model, daca il vand bine, daca nu, raman in continuare cu el. Chiar sunt fff multumit de model, de asta si upgrade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barzone Postat Septembrie 6, 2021 Share Postat Septembrie 6, 2021 S a vandut motorul. Daca trebuie inchis topicul, se poate inchide. Voi deschide alt topic cu noul motor. P.S. Sunt foarte multumit de acest model, daca cineva are dubii asupra modelului il sfatuiesc sa il incerce la drum lung.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate