PoliBuc Postat Aprilie 4, 2021 Share Postat Aprilie 4, 2021 Rectific, Capela IML care-i ... tot pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leon Postat Aprilie 5, 2021 Share Postat Aprilie 5, 2021 Dumnezeu sa-l odihneasca. Am citit toate articolele lui din Univers Moto. Cred ca mai am cateva reviste de-atunci. Mare om! RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Aprilie 7, 2021 Share Postat Aprilie 7, 2021 O veste foarte trista. Odihneste-te in pace, Dan Nastase! Nu l-am cunoscut personal, ci doar din ce scria. Dar credea atit de mult in ce scria incit aveam impresia ca sint cu el in sa si il cunosc de-o viata, fiind intr-o anumita perioada singura "penita" care scria despre motociclism si motociclete in Romania. Salutari cu farul, acolo unde esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D.D. Postat Aprilie 9, 2021 Share Postat Aprilie 9, 2021 (editat) Fie-i țărâna ușoară! Editat Aprilie 9, 2021 de D.D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Aprilie 9, 2021 Share Postat Aprilie 9, 2021 L-am intilnit cind aveam 20 de ani,fiind si eu pasionat de masini si motoare era pt mine un fel de semizeu (eram abonat Autoturism si citisem totul despre Bmw-ul lui cu motor de Wartburg..);si acum ma bucur pt ziua respectiva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate