hora09 Postat Iunie 21, 2021 Autor Share Postat Iunie 21, 2021 Acum 11 ore, Ice-D a spus: cu arma personala nu-i rau! O alta tura placuta la poligon in weekend. Am inceput sa ma impritenesc cu Loganul aka CZ Kadet, iau 50-70 boabe cu asta pe tura ca sa incer modaltiati diferite de a tine mainile pe arma. E interesant ca vezi cum migreaza glantele pe tinta in functie de "tehnici". Am tras si cu Bersa asta mica, un pistol extrem de elegan si compact, dar nu si incomod de tinut (in mana) Taurus din nou, pentru ca revolver ieftin, trei butoiase si ma face sa ma gandesc sa mai le rotesc, alternative. Baikal cu 22LR Este pentru prima data cand incer "pusca" de genul; intersanta, actionatul manula este o experienta noua. Avand aproape de loc recul, este usor trasul cu precizie. Nu e mare branza da bun de stiut. Styer M9 Am luat doua incarcatoare, tare nasol sta la mine in mana, acolo unde am incercuit, mi-a muit mana la recul, se infige in carne cu muchia aia. Altfel decent, piedica la tragaci era un pic obosita, ceea ce ma facea sa gandesc prea mult. Sig P30 Compact Am tras concluzia de-a binelea ca asta compacte nu ma inteleg cu ele, in ideea ca ergonomica celor mai mari este mai buna in cazul meu. Tare frumos, dar cum ziceam, am sa las astea mici pentru alte ocazii. Cu domul Lupara am mai dat doua ture, nu ai cum sa nu te bucuri la maxim de scosul cartuselor fumegand de pe teava. MP5! Una din vedetele din jocurule cu care am crescut, acuma incercata pentru prima data. Dupa cum arata corpul si selectorul, este cred printre primele modele facuta, deci nu am avut parte de experienta moderna a MP 5-ului. Este doatata cu un greed dot sight = piece of cake. Am tras doua incarcatoare, unul pe auto si unul pe boaba cu boaba. Foarte surprins de tragaci, ca sa traga auto chiar trebuie sa tii apasat dupa ce face clickul initial, ceea ce o face si pe auto, de fapt sa tragi super usor foc cu foc. Nu am vazu sistemul asta pana cuma pe nimic ce am tras. Fu o zi misto, pe urmatoarea o astept cu nerabdare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 21, 2021 Share Postat Iunie 21, 2021 Pistoalele compacte au un singur scop in viata: concealed carry. Pentru orice altceva exista cele full frame. Nici pistoalele de .22 nu prea au recul, pusca in 22LR nu are deloc. Daca iti place lupara s-ar putea sa iti placa trasul la talere; pe langa cartusele fumegande mai ai si placerea sa vezi argila explodand in aer (daca nimeresti). Iti recomand o arma over-under cu un singur tragaci, e experienta cea mai placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 21, 2021 Share Postat Iunie 21, 2021 (editat) Am tras cu un Baikal semiautomat, cartușe cu alice pentru rațe. Cea mai faină senzație cu o armă de umăr: unul pe țeavă, 4 în încărcător, dispar rapiiiid de tot. Poate îl conving pe om să mergem într-o zi la poligon și să trag și eu câteva zeci de cartușe, la talere mi-ar plăcea. Ceva similar era, din lemn maroniu, senzație tare faină: https://www.arw.ro/arme-semiautomate/baikal/19517-mp155-12-76-71-3soc-pat-plastic/ Editat Iunie 21, 2021 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iunie 22, 2021 Autor Share Postat Iunie 22, 2021 Acum 18 ore, AdrianB1 a spus: trasul la talere nu m-am gandit, acuma ma gandesc / prima chestie ce mi-a trecut prin cap e ca o sa doara (iarasi) la buget Apropo, ultima data am tras cu Lupara "Rambo syle", greseala care nu se va repeta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 22, 2021 Share Postat Iunie 22, 2021 Talerele sunt cea mai ieftina optiune in Romania, vreo 80-90 de lei cutia de 25 de cartuse - talerele sunt incluse. In niste limite sunt distractive, mai ales daca incerci toate variantele (skeet, trap). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iunie 23, 2021 Share Postat Iunie 23, 2021 Legislatia la noi este foarte stricta in privinta armelor letale, de aceea, multe poligoane profita in Ro. De regula, cu cat urci in calibru(fmj),cu atat sunt mai scumpe. Asta e, ne distram in spatele gradinii cu bilute din plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 23, 2021 Share Postat Iunie 23, 2021 Acum 59 minute, Ice-D a spus: Asta e, ne distram in spatele gradinii cu bilute din plastic. Merge și în curte, cu 50CAL. Sună cam tare, dar nici eu nu trag zilnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 23, 2021 Share Postat Iunie 23, 2021 duminica pot lua poligonul subteran pentru 2 ore 50 de boabe 9x19 glock sau sig sau roni 230 ron / om nu intru in poligon decat cu 3 oameni pentru a putea fi safe si trage linistiti in functie de experineta tragere statica sau dinamica cineva interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iunie 23, 2021 Share Postat Iunie 23, 2021 Duminica o am rezervata cu familia, aia e.. Va doresc distractie placuta! --- Ps: Daca vorbim de safe,liniste si tragere dinamica,musai un go pro si cei 3 oameni sa fie Luci, Spidi si Flory. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 23, 2021 Share Postat Iunie 23, 2021 Acum 10 ore, Ice-D a spus: Legislatia la noi este foarte stricta in privinta armelor letale, de aceea, multe poligoane profita in Ro. Acum 7 ore, ianachim a spus: 50 de boabe 9x19 glock sau sig sau roni 230 ron / om QED. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iunie 24, 2021 Share Postat Iunie 24, 2021 (editat) Postarea nr. 5 te-ar contrazice, in fine, personal, pentru mine este ok, cu sau fara propria arma. Editat Iunie 24, 2021 de Ice-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iunie 29, 2021 Autor Share Postat Iunie 29, 2021 CZ Kadet de la 20m, in ture a cate 10 boabe. Am dat si unele mai naspa ca asa-i in fotbal. Tot cu Kadet, dar la 25m (prima data cand trag cu pistol la distanta asta) si am avut un ritm mai alert: tras-revenit-tras-revenit etc.; asta fata de obicei cand imi mai iau un moment sa calibrez situatia. Am mai tras cu Thunder si Cheetah, cea din urma de data data dovedindu-se a functiona pe modul "manula" cam trebuia sa scot de fiecare data tubul gol. S&W M&P Doua randuri a 10, se vede cum o tura a fost cu un grip de un fel si alta cu rezultat diferit. Asta fiind, dupa cum am zis, pistotul meu preferat, pana acuma. CZ 75B (daca nu gresesc) Avem un prefert nou.. pentru ca dimensiune/greutate/echilibru + super gripul cauciucat la care nici nu ai nevoie de manusi. De experienta am tras cu Sub2000 Tot ce este la americanii de la KelTec mi s-a farut super bine expecutat si inhegat. Un design extraoridnar de rudimentar si destept. Arma se pliaza si arata asa: Cu un extra grip si cu un red dot ceva e treaba super seriasa trava asta. Se pot pune incarcatoarele de pistol de la Sig si Glock direct, nice. Si terminat cu KS7, tot de la KelTec Uber compacta, incredibil de usoara, aceiasi calitate impecabila a materialelor si asamblarii. Am tras cat de repede am putut sa incarc si trag, toata magazia... pentru o pusca sa traga atat de repede este fenomenal, in teorie intrii intr-o "casa" si cureti totul imediat cu satana asta. Fu fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iulie 1, 2021 Share Postat Iulie 1, 2021 New grips Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iulie 2, 2021 Autor Share Postat Iulie 2, 2021 Acum 18 ore, Ice-D a spus: grips ..pentru..?!! ca sigur nu la prastie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iulie 2, 2021 Share Postat Iulie 2, 2021 Categoric, nu. 1911a1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 2, 2021 Share Postat Iulie 2, 2021 Acum 23 ore, Ice-D a spus: New grips Mahon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iulie 2, 2021 Share Postat Iulie 2, 2021 Wenge. https://www.gripsamerica.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iulie 7, 2021 Autor Share Postat Iulie 7, 2021 La 02.07.2021 la 16:55, Ice-D a spus: 1911a1 Nice! Weekendul trecut am ajuns cu colegii rusnaci la poligon, cu mai puțin chef de ochit si mai mult de tras cu chestii mai mari. Inceput cu 22-ul kadet Tras de la 15, 20 si 25m Ultimile două incarcatoare am tras repede, adică ochit si dupa apăsat pe tragici cât mai repede, nu ma asteptam sa "pierd" 10 boabe intr-un moment.. Ce a fost surprinzător, trasul repede a fost aproape la fel de "accurate" ca si cand imi iau timp. Continuat cu CZ 9mm, 20 boabe, 10 cu randare, iară am tras spre stânga... Si 10 foarte repede.. aceiasi poveste, parca repede merge mai bine. In premieră am.tras cu Brawning 9mm, pistol de 70ani cel puțin ca si construcție. Practic, nu e greu, destul de compact si are puterea suficientă. Mai "slim" ca multe altele de 9mm Au achiziționat un nou AK, deci a trebuit facut botezul, 45 boabe si nu m-as fi oprit, ah! Am mai tras de mult cu ak, cu pat de lemn si metalic rabatabil. Recunosc ca ma face sa ma simt mai barbat decat as vrea sa admit.. Un super mecanism toata arma asta. Incercat pentru prima data Sibergun Maximus. Un mamut de pușcă, dar rămâne mult mai deci încărcarea manuală. Cu incarcatul manual in suflet am terminat cu pușca de la keltec, pe care o super laudasem data trecută.. acuma blocandu-se la fiecare foc.. de am scos cartusele unele si tăiate cu cuțitul.. plm, vezi ca tot la armele de foc rusești poti sa rămâi sa iti pui baza . Pe data viitoare, pac pac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 7, 2021 Share Postat Iulie 7, 2021 Pana acum toate problemele pe care le-am avut cu incarcarea sau extragerea au fost din cauza munitiei, nu din cauza armei. Munitia italiana ieftina are obiceiul sa faca figuri de genul asta (italienii fac si munitie buna, nimic de comentat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unreal2 Postat Iulie 8, 2021 Share Postat Iulie 8, 2021 La calibrul 9 merg si eu cu sotia din cand in cand. Ea e cu .22LR, eu sunt cu 9 mm. Cam scump, nu-mi permit sa trag atat de mult pe cat mi-as dori dar locatia e faina rau. Unde poti sa tragi la talere in Bucuresti in afara de poligonul federatiei de tir? Poligonul Joita este mult prea departe de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 8, 2021 Share Postat Iulie 8, 2021 Nu prea ai cum sa tragi la talere in oras, daca gandesti din cand in cand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iulie 8, 2021 Autor Share Postat Iulie 8, 2021 Acum 11 ore, AdrianB1 a spus: Nu prea ai cum sa tragi la talere in oras am o lista lunga de optiuni: - casca poporului, - palatul Victoria - sediul Romsilva - va las pe voi sa puneti cate linii doriti, eu as miza pe AK, sigur nu te lasa la greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 8, 2021 Share Postat Iulie 8, 2021 Acum 59 minute, hora09 a spus: am o lista lunga de optiuni: - casca poporului, - palatul Victoria - sediul Romsilva - va las pe voi sa puneti cate linii doriti, eu as miza pe AK, sigur nu te lasa la greu ma bag si eu, dar tragere cu un Panzerschreck. Traiasca joacele! Ar merita transpusa in realitate:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iulie 8, 2021 Share Postat Iulie 8, 2021 Eu sunt mai practic, aruncătorul de flăcări e o opțiune mult mai sigură, e aproape imposibil să ratezi ținta. Unde mai pui că efectele de lumini sunt deosebite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 8, 2021 Share Postat Iulie 8, 2021 Bai, aia nu zboara, talerele sunt chestiile alea care zboara prin aer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate