vik55 Postat August 25, 2021 Share Postat August 25, 2021 Sunt cam 80% pt. o plimbare prin BG . Cineva interesat ??? . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 25, 2021 Share Postat August 25, 2021 Solo nu merge, musai trebuie cu cârdul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tumtum Postat August 25, 2021 Share Postat August 25, 2021 Dar ce este gresit? De ce trebuie sa fie în funcție de ce le place altora? @vik55 Eu urmaresc turele tale anunțate, din pacate nu m-am nimerit niciodată acasa, as fi venit in câteva rânduri. Pana in octombrie astept si salivez. Sper sa continui in felul acesta, aici prea putini se mai complica asa si este păcat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 26, 2021 Share Postat August 26, 2021 Acum 13 ore, vik55 a spus: Sunt cam 80% pt. o plimbare prin BG . Cineva interesat ??? . Daca vrei duminica, pe mine m-ar interesa zona Schumen, calaretul din Madara si monumentul ala comunist cu Fondatorii statului bulgar, de pe langa Schumen. Nu le-am vazut pe alea. Sambata nu pot, sunt legat de glie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat August 26, 2021 Share Postat August 26, 2021 Acum 14 minute, The Mentalist a spus: Daca vrei duminica, pe mine m-ar interesa zona Schumen, calaretul din Madara si monumentul ala comunist cu Fondatorii statului bulgar, de pe langa Schumen. Nu le-am vazut pe alea. Sambata nu pot, sunt legat de glie. Uita de calaretul din Madara e meh in cel mai bun caz. Monumentul ala al fondatorilor e frumos, merita. Daca e duminica si nu ploua m-as baga si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat August 26, 2021 Autor Share Postat August 26, 2021 Man duminica nu pot ,,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jorj 500 Postat August 27, 2021 Share Postat August 27, 2021 Aveti grija ca Bulgaria a intrat in cod Galben si pe 29 cand intri in Romanica iti trebuie un test PSR sau sa ai Vacinul facut altfel stai acasa in carantina 14 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 27, 2021 Share Postat August 27, 2021 Mersi! Asa poate se mai elibereaza si vamile Eu sunt si cu covidu facut si vaccinat, cu tot cu Ceferticat, dar parca Victor nu e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat August 27, 2021 Share Postat August 27, 2021 Doar PCR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat August 27, 2021 Autor Share Postat August 27, 2021 Sunt Ok cu acte la purtator dar ies maine si daca vremea se mentine Ok fac o baie [ poate ultima pe anul acesta ] la Shabla . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat August 28, 2021 Admin Share Postat August 28, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat August 28, 2021 Share Postat August 28, 2021 Frumos weekend, inapoi la somn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat August 28, 2021 Autor Share Postat August 28, 2021 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate