Africanul Postat August 26, 2021 Share Postat August 26, 2021 (editat) Salutare,incerc sa ma organizez in septembrie pentru o tura de aproximativ 2 saptamani prin Georgia si Armenia.90% din traseu este pe asfalt si restul de 10 pe forestiere. Daca este cineva interesat astept un mesaj ca sa discutam mai multe. Din cei care au mai fost daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi(drumuri frumoase,locuri care nu trebuiesc ratate),ex. Ushguli,Gudauri,Omalo. Editat August 26, 2021 de Africanul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 26, 2021 Share Postat August 26, 2021 Un amic polonez avea in plan concediu in Georgia in septembrie, dar mi-a zis aseara ca in ultimele saptamani s-a cam imputit treaba cu pandemia si nu mai merge pentru ca e risc mare sa il bage in carantina si acolo, si la intoarcere. El avea in plan sa mearga cu avionul si sa inchirieze ceva la fata locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanul Postat August 26, 2021 Autor Share Postat August 26, 2021 Eu am vaccinul facut si din ce am inteles trebuie sa mai fac si un PCR si cam aia e,sper sa nu aiba dreptate amicul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 26, 2021 Share Postat August 26, 2021 Si el are vaccinul facut si tot a amanat pe anul viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat August 26, 2021 Share Postat August 26, 2021 Mai sînt focuri de stins în Grecia în caz că te răzgîndeşti. Georgia https://www.mae.ro/travel-conditions/3699 Armenia https://www.mae.ro/travel-conditions/3668 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat August 1, 2023 Share Postat August 1, 2023 Pana la urma, ai mai fost ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanul Postat August 1, 2023 Autor Share Postat August 1, 2023 Acum 2 ore, george13 a spus: Pana la urma, ai mai fost ? Da,am fost anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat August 1, 2023 Share Postat August 1, 2023 Acum 2 ore, Africanul a spus: Da,am fost anul trecut. Ne povestesti si noua? SI eu as fi interesat ............... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanul Postat August 1, 2023 Autor Share Postat August 1, 2023 Acum 32 minute, Grigore1 a spus: Ne povestesti si noua? SI eu as fi interesat ............... Nu prea ma pricep la povesti dar dacă ai ceva întrebări îți răspund cu placere.Eu plec și la sfârșitul lunii august. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat August 1, 2023 Share Postat August 1, 2023 Ce traseu ai avut? Ai cumva o lista de obiective? o harta cu ceea ce ai facut? Pleci din nou in Georgia si Armenia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanul Postat August 1, 2023 Autor Share Postat August 1, 2023 Acum 33 minute, Grigore1 a spus: Ce traseu ai avut? Ai cumva o lista de obiective? o harta cu ceea ce ai facut? Pleci din nou in Georgia si Armenia ? In Georgia am intrat pe la Batumi după ce am traversat Bulgaria și Turcia și am mers către Mestia,de acolo am urcat la Ushguli pe drum de Off Road ușor dpmdv,de la Ushguli am coborât către Lentekhi,tot Off si apoi pe drum asfaltat spre Kutaisi și Tblisi.De la Tbilisi am mers la Gudauri ,înapoi la Tblisi si tot de la Tblisi am plecat către Omalo unde este un drum tot de Off de vreo 70 km parca.De la Omalo am plecat către Erevan,Geghard monastery și lacul Sevan.Cam pentru asta ne a ajuns timpul.Granița dintre Turcia și Armenia este închisă asa ca din Armenia trebuie sa intri înapoi in Georgia ca sa intri in Turcia. Da,anul asta plecam tot prin Turcia,Georgia,Armenia către Iran și Pakistan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat August 1, 2023 Share Postat August 1, 2023 Bravo vouă, sa aveti drumuri bune! Vad că ați fost interesati mai mult de off.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat August 2, 2023 Share Postat August 2, 2023 Nevasta mea imi aduce mereu aminte de cele doua zile din Thassos din Noiembrie, ca fiind o super aventura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanul Postat August 2, 2023 Autor Share Postat August 2, 2023 (editat) Acum 1 oră, george13 a spus: Nevasta mea imi aduce mereu aminte de cele doua zile din Thassos din Noiembrie, ca fiind o super aventura. Chiar a fost o ieșire super reușită 🫡 Editat August 2, 2023 de Africanul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat August 2, 2023 Share Postat August 2, 2023 12 hours ago, Africanul said: Iran și Pakistan. Erau niște discuții într-o vreme cum că nu poți intra în Iran cu motocicletă cu cilindree mai mare de 250 cmc. Mai e valabilă informația asta? O să ai nevoie de Carnet de Passages en Douane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanul Postat August 2, 2023 Autor Share Postat August 2, 2023 100% poti intra și cu motociclete care au cilindree mai mare. Din păcate pare ca nu merge sa intri fără CPD,am tot incercat sa caut variante dar cel puțin eu nu am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat August 2, 2023 Share Postat August 2, 2023 CPD-ul îl iei de la ACR? mai văzusem unii care ar fi făcut chipurile mai ieftin pe net, dar apoi citisem că aia ar fi fake și acum nu mai știu ce să cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanul Postat August 2, 2023 Autor Share Postat August 2, 2023 Acum 37 minute, bursyllac a spus: CPD-ul îl iei de la ACR? mai văzusem unii care ar fi făcut chipurile mai ieftin pe net, dar apoi citisem că aia ar fi fake și acum nu mai știu ce să cred. Îl iau de la ACR unde trebuie depusă și o garanție pana la revenirea in țara.Mai era posibilitatea sa fac un CPD la intrarea in Iran,acolo era fără garanție și puțin mai mică taxa,asta dacă se vizitează doar Iranul,dacă vrei sa treci in Pakistan își pierde valabilitatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bursyllac Postat August 2, 2023 Share Postat August 2, 2023 mersi pentru raspunsuri. sa te bucuri de calatorie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanul Postat August 2, 2023 Autor Share Postat August 2, 2023 Cu placere! 🫡 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raoul766 Postat August 3, 2023 Share Postat August 3, 2023 @Africanul poti sa imi spui te rog in ce perioada ai fost? Planuiesc si eu o tura prin Georgia dupa 20 septembrie si m-ar interesa cum e vremea in perioada aia pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanul Postat August 3, 2023 Autor Share Postat August 3, 2023 (editat) Acum 54 minute, Raoul766 a spus: @Africanul poti sa imi spui te rog in ce perioada ai fost? Planuiesc si eu o tura prin Georgia dupa 20 septembrie si m-ar interesa cum e vremea in perioada aia pe acolo. Eu zic ca depinde de noroc,in 2017 am fost in Octombrie la inceput și vremea a fost decenta înspre frig.Pe Turcia la dus a fost foarteeeee cald,la întors a fost foarte frig.in Georgia a fost ok pot sa spun,doar la altitudine mare a fost mai frig,la Ushguli spre exemplu erau 2 grade și arată ca începe sa ningă in următoarele zile.In 2022 am fost la sfârșitul lui August începutul lui Septembrie și a fost cald peste tot. Editat August 3, 2023 de Africanul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raoul766 Postat August 3, 2023 Share Postat August 3, 2023 Mersi fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat August 3, 2023 Share Postat August 3, 2023 Salutare din nou! Ce asigurari medicale ai gasit mai serioase pentru Georgia si Armenia? Pentru moto gen A24,, exista ceva? Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanul Postat August 3, 2023 Autor Share Postat August 3, 2023 Acum 8 minute, Raoul766 a spus: Mersi fain! Cu placere! Acum 4 minute, Grigore1 a spus: Salutare din nou! Ce asigurari medicale ai gasit mai serioase pentru Georgia si Armenia? Pentru moto gen A24,, exista ceva? Mulțumesc! Am avut de mult in Turcia niște probleme medicale și eram asigurat la Generali.Am fost foarte mulțumit de ei atat ca ajutor acolo in Turcia cât și in țara ca timp de despăgubire.De atunci fac asigurari de călătorie numai la ei și la Moto sincer nu am avut niciodată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate