Lup69 Postat Octombrie 5, 2021 Share Postat Octombrie 5, 2021 Mai era un topic, din Trier, dar e cam vechi... Deci? Mai e careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balauru' Postat Octombrie 20, 2021 Share Postat Octombrie 20, 2021 Salut. Nu am mai intrat de ceva ANI pe forum. Ma numesc Catalin si stau aproape de Kaiserslautern... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 24, 2021 Autor Share Postat Octombrie 24, 2021 Salutare!! Ma bucur!!! Esti cam la vreo suta si ceva de km de mine....poate ne vedem cumva prin zona, scrie-mi in privat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 28, 2021 Autor Share Postat Octombrie 28, 2021 Pana atunci cam asa arat zona unde sunt... https://youtu.be/L_8HDLoPFuw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Martie 18, 2022 Autor Share Postat Martie 18, 2022 Prima iesire pe anul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Martie 31, 2022 Autor Share Postat Martie 31, 2022 Alta iesire, sambata dimineata, destul de racoare, se mai vedea chiciura prin locurile umbrite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Aprilie 9, 2022 Autor Share Postat Aprilie 9, 2022 (editat) Bine ca am pastrat ceva ornamente pentru pomul de Craciun... Editat Aprilie 9, 2022 de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Aprilie 9, 2022 Share Postat Aprilie 9, 2022 Si pe-aici prin Sauerland e ninsoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Aprilie 10, 2022 Autor Share Postat Aprilie 10, 2022 Dimineata, m-am trezit pentru F1 si...: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iunie 25, 2022 Autor Share Postat Iunie 25, 2022 Intr-o dupa-amiaza de vineri, cu un bun amic, si vecin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iulie 10, 2022 Autor Share Postat Iulie 10, 2022 O zi de teste, doua iesiri, ptr camere, ptr motoare, ptr noi...O zi frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 3, 2022 Autor Share Postat Septembrie 3, 2022 Inca o iesire, din nou testam, dar ne bucuram si de peisaj, de plimbare pur si simplu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 9, 2022 Autor Share Postat Octombrie 9, 2022 Alta iesire, am uitat sa o postez, dar nu e timpul pierdut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Decembrie 4, 2022 Autor Share Postat Decembrie 4, 2022 O plimbare solo la inceput de octombrie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Februarie 12, 2023 Autor Share Postat Februarie 12, 2023 Ultima iesire pe 2022: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Februarie 12, 2023 Share Postat Februarie 12, 2023 Frumoasă tură. Dar mai frumoasă motocicleta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Februarie 12, 2023 Autor Share Postat Februarie 12, 2023 Multumesc frumos, asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Iulie 15, 2023 Autor Share Postat Iulie 15, 2023 Am reluat plimbarile: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat August 22, 2023 Autor Share Postat August 22, 2023 S-a mai inchis pentru reparatii o portiune de drum, prilej de a descoperi/redescoperi alte trasee: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 13, 2023 Autor Share Postat Septembrie 13, 2023 Sambata trecuta a fost multa reclama cu Sebastian Vettel ca ar fi revenit cu un monopost de F1 Red Bull din vremea cand castiga multe curse, pe circuitul Nurburgring. Pentru ca nu bag in seama reclamele, informatia asta s-a lipit ceva mai tarziu, din motive neelucidate momentan, de neuronul responsabil cu planificarile, asa ca am plecat destul de tarziu spre circuit...Oricum, conditiile meteo ma impingeau afara, la o plimbare cu motorul, m-am lasat convins doar dupa cursa de sprint de la Misano... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 8, 2023 Autor Share Postat Octombrie 8, 2023 (editat) Duminica am iesit cu vecinul si cu inca un tip care abia isi luase motorul, un BMW1100RT, bine intretinut. L-am scos la o tura scurta, inca nu isi luase si echipament adecvat si nu avea rost sa insistam prea mult, oricum a fost o iesire care ne-a adus la fiecare cate un imens zambet seara, cand am revenit acasa. Colegul nou nu ne-a mai insotit din Cochem, el a avut alte planuri pentru seara. Am venit cu acest filmulet destul de tarziu, intre timp am avut si un concediu facut prin mai multe locuri, o sa editez si postez filmuletele in limita timpului disponibil. Pacat ca nu mai gasim si alti colegi pe aici prin zona...or fi dar poate nu sunt urmaritori ai acestui forum... Editat Octombrie 8, 2023 de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 8, 2023 Share Postat Octombrie 8, 2023 Băieți, luați curbele pe banda voastră, atât am de zis! Cu restul vă mai descurcați voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 9, 2023 Autor Share Postat Octombrie 9, 2023 (editat) 13 hours ago, Lucian_M said: Băieți, luați curbele pe banda voastră, atât am de zis! Cu restul vă mai descurcați voi. Multumim pentru accept!!! Editat Octombrie 9, 2023 de Lup69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Octombrie 9, 2023 Share Postat Octombrie 9, 2023 Amin, domnul fie (și) cu tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Octombrie 11, 2023 Autor Share Postat Octombrie 11, 2023 Noroc cu domnul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate