ianachim Postat Octombrie 24, 2021 Share Postat Octombrie 24, 2021 O zi perfecta de plimbare cu motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Octombrie 24, 2021 Share Postat Octombrie 24, 2021 Schön Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 24, 2021 Share Postat Octombrie 24, 2021 Sehr schon, și nu pare cu scuteru'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Octombrie 24, 2021 Share Postat Octombrie 24, 2021 Frumos, nenea Achim. Dar a fost frumos si pe Cheia-Sacele ...si Rucar-Bran. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 24, 2021 Autor Share Postat Octombrie 24, 2021 1 oră în urmă, The_Sin_Eater a spus: Frumos, nenea Achim. Dar a fost frumos si pe Cheia-Sacele ...si Rucar-Bran. peisaje frumoase dar drum mai ales pe cheia sa nu zic si de asfaltul din ARGES aia cred ca o fac intentionat sa fie asa prost de ani de zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Octombrie 25, 2021 Share Postat Octombrie 25, 2021 am fost eu ieri din buc prin paulesti, varbilau,valeni pana in statiunea Cheia si asfaltul e foarte bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Octombrie 25, 2021 Share Postat Octombrie 25, 2021 Acum 10 ore, ianachim a spus: ...dar drum ... asa prost .... Da asa este, dar cand iesi sa te simti bine si sa admiri peisajele, parca starea drumului nu mai este asa deranjanta. Acum 6 minute, DiarM a spus: asfaltul e foarte bun Da este bun dar dupa ce treci de serpentine e cam valurit pana la Sacele. La fel si de la Rucar (ma rog...zona de limita intre Ag si Bv) spre C-lung e destul de rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dupre Postat Octombrie 25, 2021 Share Postat Octombrie 25, 2021 Daca e s-o iei asa, nu mai mergi nicaieri in Romania, faci numai DN1 pana la Comarnic dus intors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 25, 2021 Share Postat Octombrie 25, 2021 Acum 47 minute, DiarM a spus: am fost eu ieri din buc prin paulesti, varbilau,valeni pana in statiunea Cheia si asfaltul e foarte bun Cu gs ai fost? Că e o porțiune, parcă după Homorâciu, unde mi-au clănțănit dinții în gură... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Octombrie 25, 2021 Share Postat Octombrie 25, 2021 Acum 4 ore, ENEOS a spus: Cu gs ai fost? Că e o porțiune, parcă după Homorâciu, unde mi-au clănțănit dinții în gură... Cu audi a3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Octombrie 25, 2021 Share Postat Octombrie 25, 2021 De astazi se inchide Transfagarasanul: "Luni, 25.10.2021, circulația rutieră va fi închisă pe DN 7C (Transfăgărăşan) de la km 104+000 (Piscu Negru) până la km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă)." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 25, 2021 Autor Share Postat Octombrie 25, 2021 minister de prosti sa ai un asemenea traseu rutier montan și sa l închizi doar ca ...... înseamnă prostie nu este pic de zăpadă azi iar joia trecuta am prins 15 grade sus la Bâlea lac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate