AlexDrg Postat Ianuarie 20, 2022 Share Postat Ianuarie 20, 2022 Salut! In urma cu o luna am aplicat dosarul pentru a obtine permisul A1 si de ceva timp ma gandesc ce motor sa imi cumpar. Imi doresc un chopper in 1000-1500 euro problema este ca nu stiu ce sa aleg deoarece inaltimea mea este de 1.90 si ar trebui un motor care sa nu stau incomod pe el. Are cineva vreo idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Ianuarie 20, 2022 Share Postat Ianuarie 20, 2022 https://m.olx.ro/d/oferta/yamaha-virago-xv125-IDfyvkq.html https://m.olx.ro/d/oferta/vand-honda-rebel-IDes704.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Ianuarie 21, 2022 Share Postat Ianuarie 21, 2022 ai bani de echipament pe langa aia 1500 euro? As merge pe un scuter sau chiar o trotineta electrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexDrg Postat Ianuarie 21, 2022 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2022 (editat) . Acum 3 minute, DiarM a spus: ai bani de echipament pe langa aia 1500 euro? As merge pe un scuter sau chiar o trotineta electrica Pe langa cei 1500 de euro mai am bani si pentru echipament.Motorul il vreau ca sa ma plimb pe distante mai mari,30 km sau mai mult. Editat Ianuarie 21, 2022 de AlexDrg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 21, 2022 Share Postat Ianuarie 21, 2022 Ce biker e ăla care întâi ia permisul apoi motorul? Emoţia condusului mobrei fără permis nu poate fi întrecută decât de cea a primei vizite la UPU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Ianuarie 21, 2022 Share Postat Ianuarie 21, 2022 (editat) Alege motorul pe care stai comod si te simti bine, pe care crezi ca poti sa-l stapanesti, care-ti inspira incredeere, etc. Nimeni nu poate sa-ti spuna modelul x sau y. Asta tine exclusiv de tine. Editat Ianuarie 21, 2022 de MirceaB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexDrg Postat Ianuarie 21, 2022 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2022 Acum 16 minute, Penetru a spus: Ce biker e ăla care întâi ia permisul apoi motorul? Emoţia condusului mobrei fără permis nu poate fi întrecută decât de cea a primei vizite la UPU. Nu am avut niciodata motor, asta o sa fie primul contact cu unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Ianuarie 21, 2022 Share Postat Ianuarie 21, 2022 La bugetul respsctiv esti extrem de limitat ca alegeri. Ce iti sugerez este sa nu cazi in capcana tomberoanelor no-name sau chinezarii , coreene ... Mergi pe ceva japonez si chiar daca ajungi sa ai probleme , se gasesc garantat piese si chiar si un mecanic pe jumate decent, ii cam poate da de cap si face din ea ceva care sa te bucure si sa te poarte cat ai nevoie . Nu ca nu se poate si pe filiera chinezeasca , dar esti prea nou intre fiare de genul, ca sa nu te pacalesti cu modele limitate importate de tot felul de dubiosi lipsiti de orice fel de interes in asistenta post vanzare. Daca nu ai oase-n burta sau ceva defect de fabricatie , la varsta ta , te cam poti mula pe marea majoritate a modelelor , chiar daca nu prea exista modele ideale pentru lungani, in categoria A1. Singura motoreta pe care o stiu si care este de A1 si totusi arata ca o motoreta mai mare , este Honda Varadero 125...dar una buna e cam 1800-2000€... de prin 2004 . Nu e stilul choper , dar macar are un motor v2 la vedere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexDrg Postat Ianuarie 21, 2022 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2022 Acum 11 minute, goe 75 a spus: La bugetul respsctiv esti extrem de limitat ca alegeri. Ce iti sugerez este sa nu cazi in capcana tomberoanelor no-name sau chinezarii , coreene ... Mergi pe ceva japonez si chiar daca ajungi sa ai probleme , se gasesc garantat piese si chiar si un mecanic pe jumate decent, ii cam poate da de cap si face din ea ceva care sa te bucure si sa te poarte cat ai nevoie . Nu ca nu se poate si pe filiera chinezeasca , dar esti prea nou intre fiare de genul, ca sa nu te pacalesti cu modele limitate importate de tot felul de dubiosi lipsiti de orice fel de interes in asistenta post vanzare. Daca nu ai oase-n burta sau ceva defect de fabricatie , la varsta ta , te cam poti mula pe marea majoritate a modelelor , chiar daca nu prea exista modele ideale pentru lungani, in categoria A1. Singura motoreta pe care o stiu si care este de A1 si totusi arata ca o motoreta mai mare , este Honda Varadero 125...dar una buna e cam 1800-2000€... de prin 2004 . Nu e stilul choper , dar macar are un motor v2 la vedere . Multumesc frumos pentru sfat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Ianuarie 21, 2022 Share Postat Ianuarie 21, 2022 Hotărârea cu cioapărele pare să fie pripită, după ce te-ai dat cu toate dihăniile pe care le are școala te hotărăști ce gen ți se potrivește. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 21, 2022 Share Postat Ianuarie 21, 2022 Acum 21 ore, AlexDrg a spus: am aplicat dosarul pentru a obtine permisul A1 Adică te-ai înscris la școală sau ai terminat-o și ai depus pt examen? Că nu se înțelege. În primul caz îți recomand să ai răbdare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexDrg Postat Ianuarie 21, 2022 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2022 Acum 1 minut, ENEOS a spus: Adică te-ai înscris la școală sau ai terminat-o și ai depus pt examen? Că nu se înțelege. În primul caz îți recomand să ai răbdare. M-am inscris. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Ianuarie 21, 2022 Share Postat Ianuarie 21, 2022 Acum 12 ore, DiarM a spus: ai bani de echipament pe langa aia 1500 euro? As merge pe un scuter sau chiar o trotineta electrica Ce te oprește? Lasă omul să-și trăiască visul. Acum 51 minute, Penetru a spus: Hotărârea cu cioapărele pare să fie pripită, după ce te-ai dat cu toate dihăniile pe care le are școala te hotărăști ce gen ți se potrivește. Poate asta e piticul lui Nasol frate sa fii f înalt sau mai mic de înălțime, se găsește ceva dar unele modele s cam tăiate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Ianuarie 22, 2022 Share Postat Ianuarie 22, 2022 https://m.olx.ro/d/oferta/honda-varadero-125-IDfA7VP.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate