cinezicealae Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Sunt curios dacă inventați ceva pe la voi prin garaj, pivniță, peșteră... Dispozitive, automatizări, mașinării...etc Rog adepții Pământului plat și perpetuum mobile să evite topicul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Februarie 16, 2022 Autor Share Postat Februarie 16, 2022 (editat) Tumbler zici? Mă bate a mea la cap să îi fac unul de un an. Pentru lustruit pietre. Editat Februarie 16, 2022 de cinezicealae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 16, 2022 Share Postat Februarie 16, 2022 https://m.aliexpress.com/item/32892387953.html?gatewayAdapt=Pc2Msite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Februarie 17, 2022 Autor Share Postat Februarie 17, 2022 Adună a mea pietricele colorate ca o coțofană obsesiv-compulsivă. Și a văzut ea pe YouTube că le bagă ăștia la tumbler să le lustruiască. Butoiaș rotativ, cum ziceai mai sus. Aceeași problemă am avut și eu. Nu găsești mediu abraziv în rumenia. Am avut o moară cu bile similară, cu care îmi măcinam bentonita ca să fac nisipul pentru matrițe. Era făcută dintr-un vas de expansiune de hidrofor și bile de 20mm. S-a perforat și tre să fac alta din ceva țeavă mai groasă... Ideal ar fi să aibă ceva cauciuc la interior ca să reziste la abraziune și să nu mai facă atăta gălăgie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 Acum 9 ore, Asimplu a spus: Atelierul unde mergeam acum ceva timp ca sa imi curete piese, avea o chestie asemanatoare, dar spre surprinderea mea, vibra doar. Inauntru erau pelete din diverse materiale. O informatia foarte interesanta... Poti te rog sa imi recomanzi si mie atelierul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 Acum 3 ore, Asimplu a spus: Salut! Era in cadrul Faur, dar nu stiu cum se numea. M-am dus printr-o recomandare ca sa rectific o chiulasa. Din pacate, am avut nevoie sa polisez buzele unor jante bbs modulare anul trecut si am aflat ca baietii (doi frati) au plecat la munca in Germania si acolo au ramas. Multumesc frumos pentru raspuns! Poate cineva sa imi recomande un tumbler de preferat cu vibratii sau cu rotire disponibil in Europa? Ma intereseaza sa fac piese mici, pana in 15 cm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Februarie 17, 2022 Autor Share Postat Februarie 17, 2022 Căt de mare să fie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faher Postat Februarie 17, 2022 Share Postat Februarie 17, 2022 Acum 8 ore, Papa_Bear a spus: Multumesc frumos pentru raspuns! Poate cineva sa imi recomande un tumbler de preferat cu vibratii sau cu rotire disponibil in Europa? Ma intereseaza sa fac piese mici, pana in 15 cm... sa il cumperi? aveam asa ceva la munca dar intra cateva sute de kg la o sharja motor trifazic de minim 5 kw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Februarie 17, 2022 Autor Share Postat Februarie 17, 2022 Acum 1 minut, faher a spus: Ma intereseaza sa fac piese mici, pana in 15 cm... Merge și mai mic dacă nu te grăbești și nu faci industrie... Aveți sau ați făcut vreunul un arzător pe motorină fără presiune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Martie 7, 2022 Autor Share Postat Martie 7, 2022 As vrea sa hacuiesc un vfd. Sa incerc sa-i pun tranzistori mai mari si sa vad daca il conving din soft sa mearga si motor monofazic. Delta vfd007l21e. Stie care pentru ce e mufa aia RJ11? E doar pentru comanda sau se poate umbla la parametrii soft pe acolo? Stie careva cum? Nu conteaza daca bubuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Martie 7, 2022 Share Postat Martie 7, 2022 Conform manualului pare ca e doar pt comanda la distanta, cu ceva tastatura remote optionala. In nici un caz nu merita efortul sa-i faci upgrade pt ca nu e deloc simplu. Am demontat recent unul asemanator (0.75kW trifazat-trifazat) care avea scurt intre 2 faze pe intrare. Toata partea de putere (puntea redresoare si IGBT-urile) era integrata intr-o capsula specializata chinezeasca pe care n-am gasit-o de cumparat decat pe ebay la aprox 50$, pret la care clar nu merita reparatia. Chiar daca al tau ar avea componente discrete pe partea de forta tot e mult prea complicat ca sa merite o modificare de genul asta. Pe langa tranzistori cel mai probabil trebuie schimbate si driverele si partea de feedback. Cand zici motor monofazic la ce fel de motor te referi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Martie 7, 2022 Autor Share Postat Martie 7, 2022 Orice bălărie de motor asincron monofazic. La unele modele mai noi, se poate seta din meniu trifazic sau monofazic. Ma refer la ieșire. Ăsta e un gunoi vechi și mă jucam cu el pe aici pentru că iarnă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 11, 2022 Share Postat Martie 11, 2022 (editat) Că tot e război...Mă gândeam la ceva blindaj din lână de oaie.Ușor,ieftin,este din belșug,nu arde,e greu de penetraCătălin are 200 oi,o să-l rog să-mi dea ceva lână,să mă joc cu ea,să găsesc un liant compatibil. Editat Martie 11, 2022 de pinnochio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Martie 11, 2022 Share Postat Martie 11, 2022 Acum 6 minute, pinnochio a spus: Că tot e război...Mă gândeam la ceva blindaj din lână de oaie.Ușor,ieftin,este din belșug,nu arde,e greu de penetraCătălin are 200 oi,o să-l rog să-mi dea ceva lână,să mă joc cu ea,să găsesc un liant compatibil. Buna idee. Ai gasit de cumparat miei modificati genetic sa dea lână de kevlar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 11, 2022 Share Postat Martie 11, 2022 Mieii nu dă lână....doar oile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Martie 11, 2022 Autor Share Postat Martie 11, 2022 Acum 24 minute, pinnochio a spus: ă găsesc un liant compatibil. silicat de sodiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 11, 2022 Share Postat Martie 11, 2022 Yeppp...comandat 15 litri...vedem ce iasă...măcar ceva panouri de izolat locuința Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 Invenția altora,da e brici la auto-moto.Soluție de nutralizat rugina.O aplici cu pensula direct pe rugină,după ce se usucă,se poate vopsi,cu orice fel de vopsea.De ex,în locuri greu accesibile...etc.Am încercat pe o tablă.La aplicare e albă,după câteva minute se înnegrește.După 30 min se poate vopsi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Martie 18, 2022 Autor Share Postat Martie 18, 2022 Acum 8 minute, pinnochio a spus: Invenția altora,da e brici la auto-moto.Soluție de nutralizat rugina.O aplici cu pensula direct pe rugină,după ce se usucă,se poate vopsi,cu orice fel de vopsea.De ex,în locuri greu accesibile...etc.Am încercat pe o tablă.La aplicare e albă,după câteva minute se înnegrește.După 30 min se poate vopsi Ia să lași tabla aia în ploaie, să vedem dacă ruginește. Fără vopsea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 Am dat pe un stâlp metalic,care-l pișe cățeii zilnic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Aprilie 4, 2022 Autor Share Postat Aprilie 4, 2022 Nu mai ziceti nimic. Secret... Va simt ca mesteriti acolo cu perdeaua trasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate