CristianDanca Postat Martie 12, 2022 Share Postat Martie 12, 2022 Salut am un ajs nac 12 si am facut pana pe fata si m-am hotarat sa ii schimb anvelopa dar nu prea se gasesc anvelope de 90/90/18 as putea pune asa ceva pe fata daca specifica ca e de spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristianDanca Postat Martie 12, 2022 Autor Share Postat Martie 12, 2022 (editat) Multumesc pentru raspunsuri! Mai am o intrebare radiatorul are o gaura foarte mica cat un varf de ac, as putea face ceva sa il repar sau trebuie cumparat altul nou? Mentionez ca nu curge antigel in tipul mersului curge doar cand isi face racirea. Editat Martie 12, 2022 de CristianDanca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 12, 2022 Share Postat Martie 12, 2022 Poți încerca să cureți cu șmirghel in zonă, apoi să aplici poxipol, poxilina sau ce rezistă la temperaturi. Mai bine ar merge reparat cu TIG, iar ideal de înlocuit cu totul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 12, 2022 Share Postat Martie 12, 2022 Acum 1 oră, CristianDanca a spus: Mentionez ca nu curge antigel in tipul mersului curge doar cand isi face racirea. La tine în mers nu face răcire, așteaptă până te oprești?!? Depinde unde și cum e gaura, în fagure, în bazin, materialul din care e radiatorul, nu există soluție universală și uneori nu e deloc simplu de reparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Martie 12, 2022 Admin Share Postat Martie 12, 2022 Poți încerca soluție pentru astupat pori radiator. https://www.emag.ro/solutie-de-etansare-radiator-liqui-moly-250-ml-8385liquimoly/pd/DWV2V3BBM/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate