vik55 Postat Martie 24, 2022 Share Postat Martie 24, 2022 Sal. Vreun amator pt. o iesire de 3 / 400 Km daca vremea se mentine Ok ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Martie 25, 2022 Share Postat Martie 25, 2022 Am treabă, nu vin dar eram curios dacă e vorba 3-400 cu totul sau doar pe un singur sens. Și destinația ar fi fost interesant de stiut. Si eventual, stilul: bătrânesc, tineresc, sportiv sau sinucigaș. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 25, 2022 Share Postat Martie 25, 2022 1 oră în urmă, Muretto Grundieg a spus: Am treabă, nu vin dar eram curios dacă e vorba 3-400 cu totul sau doar pe un singur sens. Și destinația ar fi fost interesant de stiut. Si eventual, stilul: bătrânesc, tineresc, sportiv sau sinucigaș. avand in vedere ca nu participi rapunsurile sunt da , nu, da ,,, poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Martie 25, 2022 Share Postat Martie 25, 2022 E așa da! Măcar știm ceva mai mult decât înainte. Mulțumesc, d-le Ianachim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 25, 2022 Share Postat Martie 25, 2022 Acum 21 ore, vik55 a spus: Sal. Vreun amator pt. o iesire de 3 / 400 Km daca vremea se mentine Ok ? BUNA.da.Unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Martie 25, 2022 Share Postat Martie 25, 2022 Acum 22 ore, vik55 a spus: Chiar, plecare de unde si la ce ora? Daca pot veni, nu fac figuri la traseu....cat mai lung sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 25, 2022 Share Postat Martie 25, 2022 Scuter sau motocucla?:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 25, 2022 Share Postat Martie 25, 2022 Acum 3 minute, foxbat a spus: Scuter sau motocucla?:) in cazul tau este destul sa fii prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Martie 25, 2022 Share Postat Martie 25, 2022 Acum 5 minute, foxbat a spus: Scuter sau motocucla?:) Orice, numai sa spuneti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Martie 25, 2022 Autor Share Postat Martie 25, 2022 (editat) Sal. Cred ca la 10 este Ok . Ma gandeam asa pt. deschidere la Veliko si cu masa la Arbanasi . Sunt deschis si pt. alte propuneri . Cred ca nu mai avem probleme cu intratul si reintoarcerea din Bg. Editat Martie 25, 2022 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Martie 25, 2022 Share Postat Martie 25, 2022 Acum 2 minute, vik55 a spus: Brici. Plecare de la Petromu din Jilava? Ar merge si ora 9, ca noi astia batrani nu prea le avem cu somnu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Martie 25, 2022 Autor Share Postat Martie 25, 2022 Ok. Hai 9:30 Petrom Jilava cine mai doreste este bine venit . Daca este Ok. ne vedem la 9 : 30 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Martie 25, 2022 Share Postat Martie 25, 2022 Acum 2 minute, vik55 a spus: Eu vin, sa nu ma lasi singur pe-acolo nenea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Martie 25, 2022 Autor Share Postat Martie 25, 2022 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 25, 2022 Share Postat Martie 25, 2022 astept sa imi confirme "RCA" istul meu daca am sau nu rca de maine. daca da, prezent si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 25, 2022 Share Postat Martie 25, 2022 1 oră în urmă, vik55 a spus: Sal. Cred ca la 10 este Ok . Ma gandeam asa pt. deschidere la Veliko si cu masa la Arbanasi . Sunt deschis si pt. alte propuneri . Cred ca nu mai avem probleme cu intratul si reintoarcerea din Bg. Mai trebe plf la intrarea în Ro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Martie 25, 2022 Share Postat Martie 25, 2022 Ma abonez si eu pentru detalii vama pana marti o sa fiu sechestrat pe la Maneciu pe undeva. Bafta la soare si pofta mare, noi am fost in Arbanasi la Cheshmata (dupa ce vad prin poze) dar au trecut cativa ani de atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Martie 25, 2022 Autor Share Postat Martie 25, 2022 dupa ce am vazut eu daca ai : Conditii de calatorie Bulgaria UPDATE: Potrivit ultimei actualizari oficiale, cetatenii romani care sosesc din Romania pot intra in Bulgaria prin prezentarea documentelor de calatorie si a unuia din urmatoarele documente COVID-19 la alegere: prezentarea unui certificat digital UE privind vaccinarea impotriva COVID-19 sau prezentarea unui certificat digital UE privind vindecarea de COVID-19 sau prezentarea unui certificat digital UE privind testarea pentru COVID-19, care atesta un rezultat negativ al unui test PCR, efectuat cu maxim 72 de ore inainte de sosirea in Bulgaria sau prezentarea unui certificat digital UE privind testarea pentru COVID-19, care atesta un rezultat negativ al unui test rapid antigen (RAT), efectuat cu maxim 48 de ore inaintea sosirii in Bulgaria. Acum 15 minute, foxbat a spus: astept sa imi confirme "RCA" istul meu daca am sau nu rca de maine. daca da, prezent si eu. Tocmai TU ? tatucul PC-urilor nu-ti poti face singur RCA-ul ? . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 25, 2022 Share Postat Martie 25, 2022 nu am photoshop-ul instalat. maine conservar de Bg duminica am voie cu mobra. Asfalt uscat si distractine faina, pesemne ca aleg acelasi traseu duminica :). sa mi spuneti cum ii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Martie 26, 2022 Autor Share Postat Martie 26, 2022 Ok. man noi la 9:30 am decolat vino cu coserva daca vrei si daca ma ia frigul pe mine facem un schimb ,,,,,, . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 26, 2022 Share Postat Martie 26, 2022 Te astept la Cerven la cetate.maine velikez. Cum e pe acolo cu inverzitul ? Aici e cald dar nu prea multi copacei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 26, 2022 Share Postat Martie 26, 2022 Sa traiti! Sa intrebati la vama daca trebuie completata mizeria aia de formular PLF la intoarcerea in Ro. Eu fac maine un Calarasi-Oltenita- Domeniul Greaca-Daia-Buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 26, 2022 Share Postat Martie 26, 2022 E coada la intrare in ro.19:10.intreb cand ajung la rand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 26, 2022 Share Postat Martie 26, 2022 Am inteles ca s-a abrigat si ordonanta cu PLF ul buclucas, nu mai e nevoie de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 26, 2022 Share Postat Martie 26, 2022 Da.am intrebat ca era dragura politioata:) vikule poze ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate