MirceaB Postat Mai 28, 2022 Share Postat Mai 28, 2022 Salutari, Asa cum spune si titlul topicului, caut un magazin serios, poate sa fie si on line ( nu trebuie sa vad fizic piesele inainte de cumparare). Ceea ce vreau obligatoriu, este ca magazinul sa aiba si un numar de telefon pentru a putea comunica mai usor cu oamenii de acolo. Caut una alta pentru un Piaggio Liberty 125. Sa caut pe google este simplu, insa sper ca aveti voi vreo sursa de incredere sau un numar de telefon. Daca le puteti posta aici va sunt recunoscator. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Mai 28, 2022 Share Postat Mai 28, 2022 https://scooterspeed.ro/ mi s-au parut foarte competitivi ca pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 29, 2022 Autor Share Postat Mai 29, 2022 Multumesc. O sa incerc sa contactez cele doua magazine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny72 Postat Mai 29, 2022 Share Postat Mai 29, 2022 https://www.motomike.ro/ro3/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 29, 2022 Autor Share Postat Mai 29, 2022 M-am uitat si la ei, dar nu am vazut un numar de contact. Am specificatin primul post faptul ca vreau sa vorbesc si la telefon cu cineva din cadrul firmei. Multumesc oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny72 Postat Mai 29, 2022 Share Postat Mai 29, 2022 Dupa efectuarea comenzi vei fi sunat ptr confirmare.modificare comanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iunie 5, 2022 Autor Share Postat Iunie 5, 2022 Actualizarea situației: www.piese.com.ro - am discutat telefonic și la recomandarea lor am trimis mail cu datele scuterului și necesarul de piese (urmând că ei sa le identifice după coduri). Asta s-a întâmplat în data de 30.05.2022. Până în acest moment nici un răspuns. Scooterspeed.ro - aceeași poveste, cu mențiunea că discuția telefonică a avut loc în data de 2.06.2022. Până în acest moment nici un răspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 5, 2022 Share Postat Iunie 5, 2022 Ce atâta grabă?!? Lucru bun la 19 luni, că puiul de ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iunie 5, 2022 Autor Share Postat Iunie 5, 2022 Nu este nici un fel de grabă, însă nu mă așteptam să fie atât de indiferenți la nevoile clienților. In fine, mai caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Iunie 6, 2022 Share Postat Iunie 6, 2022 daca nu gasesti la noi,mai bine aici: https://motointercom.eu/shop/ro/4305-liberty-125-150-4t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Iunie 6, 2022 Autor Share Postat Iunie 6, 2022 Actualizare de situație: Am sunat din nou la cei de la www.piese.com.ro. Mailul trimis de mine a intrat direct în spam iar ei nu au verificat. Și-au cerut scuze și mi-ai făcut oferta de preț pe loc. Am găsit cam 80% din piesele căutate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Întrebare de baraj: unde aș putea găsi simeringurile de praf (furcă) la un Kymko Xciting 500 din 2006? Pe unde am căutat, ori apar in poză cele de ulei, ori apar cee de praf, dar codul e de la cele de ulei. Eventual și cuzineții, dacă s-or găsi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 Acum 40 minute, Lucian_M a spus: Întrebare de baraj: unde aș putea găsi simeringurile de praf (furcă) la un Kymko Xciting 500 din 2006? Pe unde am căutat, ori apar in poză cele de ulei, ori apar cee de praf, dar codul e de la cele de ulei. Eventual și cuzineții, dacă s-or găsi... Pentru piese oem pot să îți dau un Nr de tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 18 Share Postat Martie 18 (editat) Dacă dorești... Editat Martie 18 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate