Onay Postat Iunie 1, 2022 Share Postat Iunie 1, 2022 Cat ulei sa bag în benzina?(aprilia rs 125 2007 full power) Am auzit ca nu își fac ungerea bine, dar in cazul meu cred ca o face corect asta mi-a spus și ultimul proprietar ca își face bine amestecul. Ce fel de benzina sa bag? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Iunie 1, 2022 Share Postat Iunie 1, 2022 Fara plumb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 1, 2022 Share Postat Iunie 1, 2022 Acum 5 ore, Onay a spus: Cat ulei sa bag în benzina?(aprilia rs 125 2007 full power) Am auzit ca nu își fac ungerea bine, dar in cazul meu cred ca o face corect asta mi-a spus și ultimul proprietar ca își face bine amestecul. Ce fel de benzina sa bag? Cine isi face bine amestecu, mobra sau fostul proprietar? Daca isi face singura amestecu, ce vrei sa mai stii, cat ulei sa mai bagi tu peste ce isi baga ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Onay Postat Iunie 1, 2022 Autor Share Postat Iunie 1, 2022 Mobra, vreau sa știu dacă îi anulez pompa de ulei sau sa îi fac eu amestecul și ce cantitate de ulei pe litru sa pun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 1, 2022 Share Postat Iunie 1, 2022 Daca mobra e defecta, o repari, nu o modifici. Sau iti iei alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Onay Postat Iunie 1, 2022 Autor Share Postat Iunie 1, 2022 Nu are nici o problema vreau doar sa știu dacă e mai bine sa îi fac eu amestecul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 2, 2022 Admin Share Postat Iunie 2, 2022 Ți-am modificat titlul topicului, te rog ca data viitoare să scrii un titlu cât mai relevant, fără problemă, rugăminte, ajutor etc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iunie 2, 2022 Share Postat Iunie 2, 2022 Din Aprilia l-ai făcut aprilie, și suntem în iunie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Onay Postat Iunie 2, 2022 Autor Share Postat Iunie 2, 2022 Just now, ENEOS said: Din Aprilia l-ai făcut aprilie, și suntem în iunie! Le potriviți voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 2, 2022 Admin Share Postat Iunie 2, 2022 Acum 2 ore, Onay a spus: Le potriviți voi Ne descurcăm. Restul ai înțeles? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Onay Postat Iunie 2, 2022 Autor Share Postat Iunie 2, 2022 2 minutes ago, l.u.v said: Ne descurcăm. Restul ai înțeles? Da, mulțumesc frumos pentru răspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate