florin.sebi Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Donez o pereche de cizme Probiker din textil marimea 45 Donez geaca imitatie piele marimea 38 culoarea rosie. Daca mai este valabila oferta pentru cizme,le-as vrea eu.Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Donez foot pegs, pilot si pasager de cbr. Sunt in stare f buna. Eu le am schimbat. Donez si manetele de frana si ambreiaj in stare f buna,tot pt cbr, din acelasi motiv. Serbus, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 @suzukirf 600...as fi interesat de geaca rosie daca mai este disponibila.multumesc anticipat Sa dat scuze...Nu prea verific forumul Daca mai este valabila oferta pentru cizme,le-as vrea eu.Multumesc! Le-am dat scuze:(.Nu prea verific forumul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeze Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 1 x monitor crt de 17 .. sta pe balcon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 (editat) Am de donat 2 anvelope moto... mi le-a adus un prieten si eu nu am ce face cu ele, plus ca am impresia (am impresia, nu stiu sigur pt ca nu am gasit detalii exacte despre dot cu 3 cifre) ca sunt extrem de vechi. Teoretic, dupa ce inteleg eu, unul e fabricat in 1996 si unul in 1997... stiu ca sunt antice, dar poate are cineva nevoie macar sa stea motocicleta pe roti. Nu sunt uzate, patrate, crapate, arata chiar bine... Asta e ceea ce scrie pe ele. Fata Metzeler ME33Laser,dot ebga bkf366 cu dimensiunea 100/90/R18.Spatele Metzeler MEZ2 Steel,dot eb58 boa 087 cu dimensiunea 130/80/R19. De preferat in Bucuresti sau, cu rabdare si pe cheltuiala doritorilor, cu posta romana sau curier in tara. Editat Aprilie 4, 2014 de Geo_ZGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Am de donat 2 anvelope moto... mi le-a adus un prieten si eu nu am ce face cu ele, plus ca am impresia (am impresia, nu stiu sigur pt ca nu am gasit detalii exacte despre dot cu 3 cifre) ca sunt extrem de vechi. Teoretic, dupa ce inteleg eu, unul e fabricat in 1996 si unul in 1997... stiu ca sunt antice, dar poate are cineva nevoie macar sa stea motocicleta pe roti. Nu sunt uzate, patrate, crapate, arata chiar bine... Asta e ceea ce scrie pe ele. Fata Metzeler ME33Laser,dot ebga bkf366 cu dimensiunea 100/90/R18.Spatele Metzeler MEZ2 Steel,dot eb58 boa 087 cu dimensiunea 130/80/R19. De preferat in Bucuresti sau, cu rabdare si pe cheltuiala doritorilor, cu posta romana sau curier in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 Man, le vreau eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 (editat) Donez o pereche de ghete!marimea 42! Editat Aprilie 6, 2014 de crbl69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 bucuresti vine vara asa ca nu strica o combina frigorifica la casa omului deci se "doneaza" combina este ardo in stare de functionare varianta 1 sa o dau la cel care imi aduce combina noua contra taxei de transport si bani de buzunar la baieti varianta 2 sa o dau unui om care are nevoie pe 100 ron cat sa dau de transport si spaga la baieti ca o baga in casa cine e interesat?????? URGENT CA DAU COMANDA AZI ianachim donez eu transportul daca nu ai rezolvat!Daca cineva are nevoie de combina ta veche sa ma apeleze. Sambata sau duminica pot in Bucuresti sau in apropierea Bucurestului. O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Donez o pereche de ghete!marimea 42! Ghetele au plecat la marian96! Sa le poarte cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 crbl69 sa traiesti! Nu am nevoie de ghete!Nu le-am cerut.Eu doar m-am oferit pentru pentru ianachim si pentru cel ce are nevoie de combina frigorifca de la el sa ajut cu transportul! O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Ghetele au plecat la mine. Iti multumesc inca odată. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 crbl69 sa traiesti! Nu am nevoie de ghete!Nu le-am cerut.Eu doar m-am oferit pentru pentru ianachim si pentru cel ce are nevoie de combina frigorifca de la el sa ajut cu transportul! O zi buna! Domnul meu am zis ca au plecat spre maria96 nu spre tine ) o zi placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Scuze se mai întâmpla! O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Am de donat 2 anvelope moto... mi le-a adus un prieten si eu nu am ce face cu ele, plus ca am impresia (am impresia, nu stiu sigur pt ca nu am gasit detalii exacte despre dot cu 3 cifre) ca sunt extrem de vechi. Teoretic, dupa ce inteleg eu, unul e fabricat in 1996 si unul in 1997... stiu ca sunt antice, dar poate are cineva nevoie macar sa stea motocicleta pe roti. Nu sunt uzate, patrate, crapate, arata chiar bine... Asta e ceea ce scrie pe ele. Fata Metzeler ME33Laser,dot ebga bkf366 cu dimensiunea 100/90/R18. Spatele Metzeler MEZ2 Steel,dot eb58 boa 087 cu dimensiunea 130/80/R19. De preferat in Bucuresti sau, cu rabdare si pe cheltuiala doritorilor, cu posta romana sau curier in tara. Rezervate momentan pt cicloburu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Man, le vreau eu! Anvelopele? Sigur, nu am nimic impotriva, mie doar imi ocupa spatiu degeaba. Dar atentie, sa nu ma injuri dupa aceea, cred ca sunt foarte vechi. Vorbim pe PM. Am de donat 2 anvelope moto... mi le-a adus un prieten si eu nu am ce face cu ele, plus ca am impresia (am impresia, nu stiu sigur pt ca nu am gasit detalii exacte despre dot cu 3 cifre) ca sunt extrem de vechi. Teoretic, dupa ce inteleg eu, unul e fabricat in 1996 si unul in 1997... stiu ca sunt antice, dar poate are cineva nevoie macar sa stea motocicleta pe roti. Nu sunt uzate, patrate, crapate, arata chiar bine... Asta e ceea ce scrie pe ele. Fata Metzeler ME33Laser,dot ebga bkf366 cu dimensiunea 100/90/R18. Spatele Metzeler MEZ2 Steel,dot eb58 boa 087 cu dimensiunea 130/80/R19. De preferat in Bucuresti sau, cu rabdare si pe cheltuiala doritorilor, cu posta romana sau curier in tara. Rezervate momentan pt cicloburu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Cea spate sigur e pe 19? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Nu, ai dreptate, am facut o greseala... e pe 17. 130/80/17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Cea de 17 rămîne la donație pentru altcineva, nu-mi folosește. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Cea de 17 rămîne la donație pentru altcineva, nu-mi folosește. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Am de donat 2 anvelope moto... mi le-a adus un prieten si eu nu am ce face cu ele, plus ca am impresia (am impresia, nu stiu sigur pt ca nu am gasit detalii exacte despre dot cu 3 cifre) ca sunt extrem de vechi. Teoretic, dupa ce inteleg eu, unul e fabricat in 1996 si unul in 1997... stiu ca sunt antice, dar poate are cineva nevoie macar sa stea motocicleta pe roti. Nu sunt uzate, patrate, crapate, arata chiar bine... Asta e ceea ce scrie pe ele. Fata Metzeler ME33Laser,dot ebga bkf366 cu dimensiunea 100/90/R18. Spatele Metzeler MEZ2 Steel,dot eb58 boa 087 cu dimensiunea 130/80/R19. De preferat in Bucuresti sau, cu rabdare si pe cheltuiala doritorilor, cu posta romana sau curier in tara. Corect, am facut o greseala, cel de spate este 130/80/17, nu 19 cum am scris initial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teofil Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 (editat) Corect, am facut o greseala, cel de spate este 130/80/17, nu 19 cum am scris initial. mai puteti pune o poza cu el ? Editat Aprilie 6, 2014 de teofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 astea sunt singurele poze pe care le am, momentan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Donez o pereche de pantaloni piele Axo marimea 56! O sa pun poze mai tarziu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costel06 Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 as dori eu pantalonii daca se poate... suport taxele postale astept dupa cum ai spus ceva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate