MotoS Garage Postat Ianuarie 22, 2023 Share Postat Ianuarie 22, 2023 48 minutes ago, Dan Ny said: Hai că da! Deci atenție pe unde vă lăsați motorișca în sectorul 4. Noaptea minții..... flex cu acumulatori... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Ianuarie 22, 2023 Share Postat Ianuarie 22, 2023 Adică au blocat roata? Din câți prieteni virtuali am prin București, imposibil să nu aibă unul flex... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Ianuarie 22, 2023 Share Postat Ianuarie 22, 2023 Administrația publică din Sectorul 4 se pare că e prea cretină să realizeze că vehiculele cu 2 roți sunt printre cele mai viabile soluții la cea mai mare problemă a Bucureștiului - traficul, și că ar trebui de fapt să încurajeze folosirea lor. Din păcate orice măsură împotriva acestei situații (distrugerea blocatoarelor, acționarea în justiție, etc.) va afecta bugetul primăriei, alimentat tot din banii contribuabililor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Ianuarie 22, 2023 Share Postat Ianuarie 22, 2023 Acum 1 oră, Dan Ny a spus: Hai că da! Deci atenție pe unde vă lăsați motorișca în sectorul 4. Noaptea minții..... Stai ca vine acum AditaB1 si alti qnanisti si te lamuresc.Ca legea,ca loc de parcare,ca garaj,ca subsol si alte balarii ordinare. Se vede clar ca nu sunt pe trotuar ,nu incurca pe nimeni.Ar fi fost aiurea ca moto sau scuterul sa ocupe un loc de parcare bun pentru auto. Nu am ocupat niciodata un astfel de loc.Nici nu am parcat deampulea pe trotuar.As fi procedat la fel ca ,colegii cu motoretele din imagine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate