Geo2304 Postat Septembrie 7, 2022 Share Postat Septembrie 7, 2022 (editat) Salut. Vreau sa imi iau un motor nou, doar motor, fara cadru, pentru un KTM LC4 620, dar nu stiu de unde. Am tot cautat si pe ebay, si pe site-urile din Romania, dar nu am gasit nimic. Aveti idee unde as putea gasi unul nou, gata de montat? Cadrul am, dar s-a distrus motorul din interior. Si vreau unul nou ca sa il pot asambla la loc. Editat Ianuarie 31, 2023 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 8, 2022 Share Postat Septembrie 8, 2022 Comanzi unul la un dealer kktm dacă o mai fi livrabil. Costă de 2-3 ori mai mult decât valorează , dar dacă vrei motor nou nouț... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo2304 Postat Septembrie 8, 2022 Autor Share Postat Septembrie 8, 2022 Anul trecut nu aveam problema asta... 10 hours ago, patrick1 said: Dacă te-ai fi trezit anul trecut ... https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/ktm-lc4-620-640-motor-0-km-neuaufbau-generalueberholt/1709208284-306-8396 ... între timp s-a trezit altul. Anul trecut nu aveam problema asta... 3 hours ago, ENEOS said: Comanzi unul la un dealer kktm dacă o mai fi livrabil. Costă de 2-3 ori mai mult decât valorează , dar dacă vrei motor nou nouț... Chiar si second am cautat si nu am gasit. N-as lua un alt motor ktm, l-as repara pe cel pe care il am deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 8, 2022 Share Postat Septembrie 8, 2022 Acum 19 minute, Geo2304 a spus: Chiar si second am cautat si nu am gasit. N-as lua un alt motor ktm, l-as repara pe cel pe care il am deja Păi nu ai zis tu că vrei un motor NOU?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo2304 Postat Septembrie 8, 2022 Autor Share Postat Septembrie 8, 2022 9 minutes ago, ENEOS said: Păi nu ai zis tu că vrei un motor NOU?!? Daca nu am gasit nou am cautat si second. Dar nici asa nu am găsit. De fel. De aia am si postat aici. Poate stiti voi unde sa caut mai specific. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo2304 Postat Septembrie 8, 2022 Autor Share Postat Septembrie 8, 2022 5 hours ago, patrick1 said: Întâi ai vrut nou ... Eh ... 2-nd hand (3-rd ... n) se mai găsesc. Nu ști și starea lor de ”ciobăneală” ... Problema e ca nu le gasesc nici asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 8, 2022 Share Postat Septembrie 8, 2022 Pana la urma ai intrebat la un dealer KTM?! Ce a patit motorul vechi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 8, 2022 Share Postat Septembrie 8, 2022 Acum 2 ore, Speedy.K a spus: Pana la urma ai intrebat la un dealer KTM?! Ce a patit motorul vechi? "S-a distrus de la interior..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daniel purja Postat Ianuarie 31, 2023 Share Postat Ianuarie 31, 2023 Salut am eu lasa nr de tel Am eu acest motor nu mai pot sa il folosesc sta de 1 an si dar in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Februarie 1, 2023 Share Postat Februarie 1, 2023 Acum 13 ore, Daniel purja a spus: Salut am eu lasa nr de tel Am eu acest motor nu mai pot sa il folosesc sta de 1 an si dar in garaj Ca si idee, initiatorul nu a mai intrat pe aici din septembrie, slabe sanse sa vada postul tau. Mai degraba da-i un mesaj privat, cel putin in felul asta primeste o notificare pe mail ca i-a scris cineva si ai mai multe sanse sa te contacteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate