b374 Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Jobul care ti se potriveste! <<< Click aici !... P*u*l*a Bleaga, jobul tau ideal este:Feminista Mesaj completat Ion Iliescu, jobul tau ideal este:Testator de vibratoare Mesaj completat Alina Plugaru, jobul tau ideal este:Educatoare la Guvern Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 OMG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Reclama e sufletu' comertului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 nush daca la mai pus cineva da e super tare http://www.youtube.com/watch?v=jxjJ7ai5eNs...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Acum un minut , pe mess : Allynutza :*: spuneti mi si mie un film marfa pls ( mass ) futuliciul: Ghetarul in flacari Allynutza :*: ms futuliciul: cpl futuliciul: sa imi zici daca iti place Eu i-am mai zis lui allynutza sa se uite si la "Hai sa barberim statuia" si "Musca-n lanturi" dar nu mi-a dat nici un raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RAPFlavour Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 O fetiță intră într-un petshop : -Nu vă supălați, aveți iepulaÂşi micuți Âşi dlăgălaÂşi ? Când aude vânzătorul , i se moaie inima: - Da, avem.De cale vlei, iepulaÂşi dlăgălaÂşi cu blana albă sau vlei iepulaÂşi dlăgălaÂşi cu pete malo sau iepulaÂşi dlăgălaÂşi cu blana albă Âşi pete negle ? Stă ea cu mainile pe genunchi, studiază cuÂştile unde erau ținuți iepurii : - Ăââ...pai cled că pe pitonul meu îl doale-n cul de cale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 "Am calcat pe langa pedala" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Ultimul care s-a atins de mobra mea a ramas fara cap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 BU-KA-KE! )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 A cowboy appeared before St. Peter at the Pearly Gates. "Have you ever done anything of particular merit?" St. Peter asked. "Well, I can think of one thing," the cowboy offered. "On a trip to the Black Hills out in South Dakota, I came upon a gang of bikers who were threatening a young woman. I directed them to leave her alone, but they wouldn't listen. So, I approached the largest and most tattooed biker and smacked him in the face. Kicked his bike over, ripped out his nose ring, and threw it on the ground. I yelled, 'Now, back off or I'll kick the crap out of all of you!'" St. Peter was impressed. "When did this happen?" "Couple a minutes ago ... " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 http://credinciosii-intreaba.blogspot.com/...stiu-si-eu.html (cititi si comentariile, merita) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Un filmulet de nota 10. A castigat multe premii: http://www.youtube.com/watch?v=YXzHL38adKs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 http://www.funnyplace.org/stream.php?id=12939 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 http://www.funnyplace.org/stream.php?id=12939 Dai idei oamenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Un filmulet de nota 10. A castigat multe premii: http://www.youtube.com/watch?v=YXzHL38adKs Tare faza cu muraturile, dar si cu lacomia oamenilor bogati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 deci e super tara. nush daca a mai fost. eu am primit-o pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Bancuri BULK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate