George M. Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 LER LER Ha ha ha, astea cu Hrusca si Banica sunt geniale - toate! LER LER Pentru ca ati cerut-o insistent, na-va niste Ler de ler. (stiu, e autoreclama) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Si trompetica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 (editat) Morţii din Teleorman (aceiaşi care au votat la referendum in 2012 la îndemnul lui Liviu Dragnea) şi-au declarant intenţia de a merge vot la prezidenţiale. Administraţia Cimitirelor din Teleorman a primit dispoziţie să lase porţile cimitirelor deschise în ziua votului. În loc de găleti, mici, ulei şi bere, morţii vor primi ca pomană electorală tuburi cu calciu efervescent, odorizante cu tămâie şi un consult medical gratuit pentru osteoporoză. "Le dam calciu efervesent ca să-i ţină oasele până la alegerile parlamentare din 2016", a declarat Liviu Dragnea. Editat Octombrie 28, 2014 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Pentru ca ati cerut-o insistent, na-va niste Ler de ler. (stiu, e autoreclama) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Intr-o buna zi, la poarta raiului, un tip foarte ofticat …Sfintu Petru il ia de-o parte:- Ce-i fiule, care e problema ?- Pai, nu se poate dom’le, uita-te la mine, am 35 de ani, sanatos, puternic, nu fumez, nu beau, nu sunt casatorit… seara ma culc linistit si dimineata ma trezesc mort, in ceruri! Trebuie sa fie o greseala !- Mmmm, nu s-a mai intimplat pina acum, da, in fine, sa vedem … cum zici ca te cheama fiule ?- Manivela, Popescu Manivela…- Si ce meserie zici ca ai avut ?- Mecanic auto la Gold&Platin …- Aha, gata, uite, am gasit fisa ta… pai s-a lamurit fiule, uite, aici scrie ca ai murit de batrinete!- De batrinete ?!? cum de batrinete ?- Pai da, ca am insumat orele de manopera din facturile tale, si a iesit ca ai peste 100 ani… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 @Penetru: din pacate este cam un adevar trist..... si mai sunt si altii cu asemenea ``maniere`` mergem inainte vin alegerile HAVE FUN!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Pentru ca ati cerut-o insistent, na-va niste Ler de ler. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 vin alegerile HAVE FUN!!!! Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, a surprins pe toată lumea ținînd un discurs în limba română la Universitatea din Cernăuți. Perfect, acum tot ce trebuie să mai facă e să-i spună și lui Klaus Iohannis cum a reușit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_vt Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Niste reclame funny. Unele sunt mai vechi. http://www.youtube.com/watch?v=IDkbN7tdKE8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Victor L Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 http://www.sport.ro/eroi-ro/video-o-romanca-ii-umileste-pe-barbati-pe-strada-de-4-ori-campioana-europeana-actiune-motor.html . Presa romana . Cum mortii m... sa pui astfel de titluri . . . . RetardTV . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Savanţii au obţinut un material extrem de maleabil pe care l-au numit chinesium. Are multiple aplicaţii, vă veţi întâlni frecvent cu el acolo unde nu vă aşteptaţi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 asta e pe bune ? =))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 asta e pe bune ? =))))) Pune tu discuri de frână chinezeşti pe Fireblade dacă nu crezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Doar am intrebat daca e pe bune ) iar daca e, mai am o intrebare ) cat de mester sa fii sa cumperi asa ceva ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 cat de mester sa fii sa cumperi asa ceva ?? Meşter zgârcit. Stii cine produce motorul BMW F800 twin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 http://www.xrv.org.uk/photopost/data/535/medium/MotivaionalRodPoster.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 zgarcit..dar daca tot cumperi asa scule/unelte,unde ajungi?)) nu stiu cine produce motorul Meşter zgârcit. Stii cine produce motorul BMW F800 twin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Savanţii au obţinut un material extrem de maleabil pe care l-au numit chinesium. Are multiple aplicaţii, vă veţi întâlni frecvent cu el acolo unde nu vă aşteptaţi. eu ii ziceam OLC (otel special de cuie) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 ) nu stiu cine produce motorul Kymco. Rotax era prea scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 kimco vad la tot pasul..sxutere cat cuprinde. unii le lauda,altii le injura. mie nu mi plac chinezariile . dar app de bmw'ul despre care spuneai, e ceva de capul lui sau e ca burgiile de mai sus?)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 http://www.motifake.com/bmw-drivers-bmw-driver-test-subhuman-demotivational-posters-90671.html http://photos.imageevent.com/motorbiker/newspics4/Motorcycle-Motivational-Poster-28.jpg http://smg.photobucket.com/user/posion/media/ass.jpg.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Manele?? Football ?? Nunta?? Cununie ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 Ba, unii admini sunt ratati, n am ce sa zic altceva, sa nu ma apuc acum sa-i injur de toti sfintii !! X( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate