Sinner® Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 Adevaraaaaaaat, e anarhie și dezmăț Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 IMG_8645.MP4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 Acum 2 ore, TETEA. a spus: S-a dus pe pulă orice urma de bun simt la 99% din membrii forumului asta... bun ce? Acum 10 ore, vintze a spus: test covid file.mp4 989 kB · 0 downloads hmmm halal procedura, eu stiu ca se lua si rectal poate n-au filmat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 Acum 49 minute, frigider a spus: hmmm halal procedura, eu stiu ca se lua si rectal poate n-au filmat. ba da, dar se poate difuza numai dupa ora 22 si cu bulina rosie 18+ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 Pentru că tot e plin de grammar Nazi pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 nici ala care a facut reclama nu a luat bac-ul.... .....ce, doar politicienii sa pice la bac? ha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 Putin research nu strica Ba...esti prost https://m.ebihoreanul.ro/stiri/un-adolescent-din-bihor-a-fost-dat-disparut-politia-si-familia-il-cauta-pe-bruce-lee-jozsef-carp-158659.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 (editat) Acum 2 ore, P T R a spus: Putin research nu strica De acord cu verificarea informatiei, intotdeauna daca se poate. Totusi, dupa mine dilema ramane, care-i fake-ul si care-i afisul real (in online orice e posibil)? Daca a vazut cineva afisul cu ochii lui, sa ne spuna care-i adevarul. In rest, de mintit ne mint oricum toti in toate felurile. Editat Septembrie 9, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 Domnilor, e totusi un topic de FUN. Puneti ceva sa ne amuzam, e mai sanatos decat balacareala de orice fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 Ca și Fun....Așa se doarme...ca motan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 Meserie... agA41xg_460svvp9.webm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 Acum 5 ore, FlipperCo a spus: De acord cu verificarea informatiei, intotdeauna daca se poate. Totusi, dupa mine dilema ramane, care-i fake-ul si care-i afisul real (in online orice e posibil)? Daca a vazut cineva afisul cu ochii lui, sa ne spuna care-i adevarul. In rest, de mintit ne mint oricum toti in toate felurile. dacă cineva s-a gândit să-l fakă fake e ceva adevăr pe acolo, că doar nu i se năzărea așa din senin. în plus nici nu-mi pasă dacă e real sa fake, nu sunt în campanie electorală. așa că să verifice veridicitatea informației cei cărora le pasă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 9, 2020 Share Postat Septembrie 9, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 Ministrul mediului a spus enormitatea că trenurile alea cu lemne văzute pe perioada stării de urgență nu sunt exporturi ci importuri. La momentul respectiv nu apărea nimic pe despre asta, în 3 zile s-a umplut online-ul de știri despre cum România importă lemn pentru producătorii de mobilă. Asta nu e fake? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 Acum 7 ore, AdrianB1 a spus: "Mă-ta-i proastă. Să verifice veridicitatea informației cei cărora le pasă." Cum sună? Sună ca și cum ai intelect de limită și nu merită să mă cobor la mintea ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tumtum Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 (editat) Campionat de lupte. În finală ajung un român și un rus. Rusul - neînvins de 10 ani. Românul - la prima participare. Rusul luptase cu 5 adversari până în finală. Pe trei îi băgase în spital, doi nu mai ajunseseră și muriseră în ambulanță. Românul nu luptase cu nimeni. Toți adversarii abandonaseră din alte motive (indigestii, melancolie, dureri de dinți etc). Antrenorul îi spune românului: - Vezi că rusul are o priză preferată: își prinde adversarul de ceafă și-l face covrig apoi sare pe el până îi rupe oasele. Orice faci nu-l lăsa să te ia de ceafă! Începe lupta. Nici nu se termină salutul că rusul îl ia pe român de ceafă, îl face covrig îl pune la podea și se aruncă peste el. Antrenorul român închide ochii de groază. Când îi deschide peste 10 secunde șoc! Rusul era la podea și românul, urlând, îl pisa cu picioarele. Cupă, îmbrățișări, etc... Ajung în vestiar. Românul trist. Foarte trist. Antrenorul - în culmea fericirii. - Cum ai făcut, mă Georgică? Cum ai reușit? Nimeni niciodată nu l-a pus jos pe rus. - Eh, am reușit... mai bine nu reușeam... N-ai văzut? - Nu, copilul meu, am închis ochii că nu puteam să văd că te omoară ăla. - Mai bine mă omora. - De ce zici asta? - M-a făcut covrig. - Te-a făcut. - M-a pus la podea. - Te-a pus. - Am văzut o pereche de c0aie atârnând chiar lângă gura mea. Și-am zis fir-ai al dracului de rus! Și am mușcat din toate puterile! - Aoleu!!! Ai trișat! - Ei, aici greșești. Din păcate n-am trișat! Nici nu știi ce forță capeți când te muști singur de c0aie! Editat Septembrie 10, 2020 de Tumtum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 Acum 17 ore, Penetru a spus: Meserie... agA41xg_460svvp9.webm nu stiam ca 3310 avea camera. Acum 7 ore, vintze a spus: Sună ca și cum ai intelect de limită și nu merită să mă cobor la mintea ta nice comeback. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 (editat) 1 oră în urmă, frigider a spus: nu stiam ca 3310 avea camera. Dacă 3310 ar fi avut cameră... exact aşa prost ar fi filmat. Nu ţi-am răspuns, doar am tradus ce ai spus tu. Editat Septembrie 10, 2020 de Penetru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 (editat) . Editat Septembrie 10, 2020 de vintze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 Saracule Daca erai @vintze nici nu se vedea la valoarea ta. Principiile ... cui ii pasa de principii, ca noi suntem romani, urmasi corespunzatori de iobagi, aia care se apleaca ca sa nu taie sabia capul si cand se apleaca, i-o bagi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 (editat) Acum 16 minute, taong_mapagbiro a spus: Daca ar fi doar astea ar fi bine ....inseamna ca nu prea ai fost pe la scoala copiilor ! Ce sa vezi ...trebuie sa schimbam mobilierul clasei ....cine nu a fost de acord si-a gasit copilul in ultimul jeg de banca rupt si scrijelit ...basca ca era bataia de joc a clasei Ce sa vezi ....trebuie sa schimbam perdelele ! Ce sa vezi ....trebuie sa cumparam calculator complet , cu monitor, iesire ...etc Ce sa vezi ...trebuie sa cumparam proiector ..... ce sa vezi .....+ multe altele .... Am zis la primul ...ok ...trebuie , aia e ...dar al 2-lea o sa se bucure si el de ele cand ajunge .....din parti ....tre sa o iau de la capat . ți-am spus. ong, 2% plus diverse sponsorizări. dacă te duce capul, nu te doare Acum 8 minute, AdrianB1 a spus: Saracule Daca erai @vintze nici nu se vedea la valoarea ta. Principiile ... cui ii pasa de principii, ca noi suntem romani, urmasi corespunzatori de iobagi, aia care se apleaca ca sa nu taie sabia capul si cand se apleaca, i-o bagi. am vaga senzenzație că nu prea înțelegi ce citești. dar nu e vina ta. e vina părinților care nu au dat un buchet de flori la învățătoare, că deh, aveau principii -0- oricum, dacă mai vreți să contiuăm această discuție tâmpită dechideți alt topic. aici e de fun, nu de frustrări Editat Septembrie 10, 2020 de vintze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 Salut, ma numesc frigider si sunt frustrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 10, 2020 Share Postat Septembrie 10, 2020 Acum 33 minute, frigider a spus: Salut, ma numesc frigider si sunt frustrat. Bunaaaaaaaaa Frigider!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate